Buitenbundelkosten

Zodra je bel- en/of internetbundel is geactiveerd, valt het verbruik binnen je bundels en worden er geen kosten in rekening gebracht. Uitzondering daarop zijn het bellen naar informatienummers (0900), bellen en sms'en naar of vanuit het buitenland en internetten in het buitenland*. Deze kosten vallen per definitie buiten de bundel.

Het buitenbundeltarief voor bellen is € 0,31 per minuut en € 0,15 per MB. Klik hier voor een overzicht van alle tarieven.

Als je op Mijn Simyo ziet dat er kosten in rekening worden gebracht die binnen de bundel hadden moeten vallen, dan is het waarschijnlijk zo dat je nummerbehoud hebt aangevraagd. Vanaf het moment dat je eigen telefoonnummer is overgezet naar Simyo zijn je bundels actief. Je ontvangt van ons een e-mail met de overstapdatum.

*Vanaf 1 juni 2017 brengen ook wij binnen de EU geen roamingkosten meer in rekening voor Sim Only abonnementen. Dat betekent dat al het verbruik binnen zone 1 van je bundels af gaat. Bij de andere zones valt het verbruik altijd buiten de bundel. In dit artikel leggen we alles uit.

Help ons verbeteren. Is dit het antwoord dat je zoekt?

ja nee

Hoe kunnen we het antwoord verbeteren?

Via dit formulier kun je geen vragen stellen

Verstuur

Bedankt voor je feedback

Kunnen we je verder helpen?

Wat zou je gedaan hebben als je het antwoord niet had gevonden?

Verstuur

Bedankt voor je feedback

Kom je er niet uit?

Top