.

Bespaar apps
Terug naar overzicht
8,421x gelezen

Apps. Ze maken het leven niet alleen makkelijk, maar helpen je ook met geld besparen. We hebben voor jou tien apps geselecteerd waarmee je makkelijk kunt besparen op bijvoorbeeld boodschappen, energie, benzine en vakanties. Vandaag lees je deel 1 van de tweedelige top 10 bespaarapps.

1. Aanbieding - Supermarkt aanbiedingen

Aanbieding-appDe Aanbieding App zet dagelijks álle aanbiedingen van de 18 bekendste supermarkten in Nederland op een rij. Hierdoor zie je in één overzicht voor welke aanbieding je bij welke supermarkt moet zijn en bespaar je dus op dagelijkse boodschappen.
  

Download de app gratis via: App Store, Google Play of Windows Store

2. Scoupy - Kortingsbonnen

Scoupy-appScoupy verzamelt leuke kortingsbonnen en aanbiedingen voor webshops, horeca, dagjes-uit en winkels. Op je smartphone zoek je de coupons uit op basis van je locatie en sla je ze op. Daarna laat je ze zien in een winkel of restaurant of voer je de code in op de webshop om korting te krijgen.

Download de app gratis via: App Store of Google Play

3. Benzine Jip - Goedkope brandstof

Benzine-jip-app benzine Jip app laat in een oogopslag zien waar je in de buurt voordelig(er) tankt. De app berekent wat Nederlanders gemiddeld betalen voor hun brandstof en wat een tankstation daar gemiddeld boven of onder zit. Een tankstation kleurt rood als het nadelig is en groen als het voordelig tanken is. Vervolgens staat bij ieder tankstation het prijsverschil per tankbeurt. Hierdoor zie je dus meteen hoeveel je in totaal bespaart en betaal je nooit teveel. De app navigeert je zelfs naar het betreffende tankstation.

Download de app gratis via: App Store of Google Play

4. Booking.com - Goedkoopste (vakantie)accommodaties

Booking-appOp de app van Booking.com vind je de beste prijzen voor meer dan 400.000 hotels en accommodaties. Je leest hier gastenbeoordelingen, bekijkt foto’s en als je de juiste accommodatie hebt gevonden kan je deze direct via de app boeken.

Download de app gratis via: App Store, Google Play of Windows Store

 5. Oxxio App - Energieverbruik onder controle


Oxxio-app
Met de app van je energieleverancier kan je makkelijker energie besparen. Met deze apps zie je hoeveel stroom/gas je verbruikt per dag, per maand en per jaar. Met bijvoorbeeld de Oxxio-app vergelijk je ook je energieverbruik met de rest van Nederland en krijg je tips hoe je energie kan besparen.

Download de app gratis via: App StoreGoogle Play

Ook deze energieleveranciers hebben een app: Essent, Eneco Nuon, Greeniant en Qurrant.

Volgende week volgt deel twee met apps die je helpen besparen.

Weet jij nog meer bespaarapps? Deel ze hier en help ook anderen besparen.

 

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.