.

Bespaar-apps (2)
Terug naar overzicht
8,024x gelezen

Vorige week kwamen vijf apps aan bod die je helpen besparen op boodschappen, brandstof, vakanties & uitjes en energie. Vandaag lees je deel 2 van onze tweedelige top 10 bespaar-apps.

6. Tab App – Vergeet uitgeleend geld niet

Tab appDe Tab App helpt je herinneren aan wie je geld hebt uitgeleend. Met deze app deel je namelijk de leningen met je contacten, stuur je hen pushberichten om ze aan de lening te herinneren en voeg je een gps-locatie en foto toe om misverstanden te voorkomen.

Download de app gratis via: App Store (update 31-7-2018: deze app is inmiddels helaas niet meer beschikbaar)

Android en Windows hebben een soortgelijke app, namelijk ‘I Owe You’. Hiervoor moet je (helaas) wel betalen. Deze app is ook te downloaden voor de iPhone. ABN-AMRO heeft in haar Bankieren app momenteel een soortgelijke functie, genaamd ‘Rekening delen’.

7. Slim Koken - Minder voedselverspilling

Slim koken appJaarlijks gooien we per huishouden gemiddeld € 400,- euro aan voedsel weg. Het Voedingscentrum heeft daarom de Slim Koken app ontwikkeld om voedselverspilling te voorkomen. Het geeft bij recepten precies aan hoeveel je van de ingrediënten nodig hebt. Je krijgt bovendien slimme koop- en bewaartips. Zo verspil je geen eten meer en dat is beter voor het milieu & natuurlijk ook voor je portemonnee.

Download de app gratis via: App Store of Google Play

8. Yellowbrick - Minder parkeerkosten

Yellowbrick appMet de Yellowbrick app betaal je per minuut parkeergeld via je smartphone. Alle parkeerkosten ontvang je achteraf overzichtelijk op een factuur. Erg gemakkelijk en je betaalt dus nooit meer teveel. Parkeren met deze app kan op straat, in parkeergarages, op P + R terreinen van Q-Park en op Schiphol. Om te voorkomen dat je je vergeet af te melden kan je gebruik maken van de SMS Reminder Service. Voor €0,35 cent per sms krijg je een melding dat er nog een transactie loopt of dat het einde van je parkeertijd nadert.

Download de app gratis via: App Store of Google Play

9. App van de Dag - Gratis betaalapps (Helaas niet meer beschikbaar)

App van de dagDe App van de Dag stelt iedere 24 uur een app gratis beschikbaar. Deze apps zijn samengesteld uit de beste betaal-apps, maar zijn voor jou dus een dag lang gratis te downloaden.

Download de app gratis via: App Store of Google Play (update 15-11: Deze app is inmiddels helaas niet meer beschikbaar)

10. AFAS Personal - Digitaal huishoudboekje

AFAS personal appDe AFAS Personal App is het ouderwetse huishoudboekje, maar dan op je smartphone. Na een korte registratie voer je gemakkelijk al je inkomsten en uitgaven in. Hierdoor weet je precies hoeveel er binnenkomt, hoeveel er uitgaat en wat je overhoudt. Zo heb je je geldzaken altijd onder controle.

Download de app gratis via: App Store of Google Play. Een goed en gratis alternatief is de One Touch Expenser voor Android.

Dit zijn volgens ons de 10 beste bespaar-apps. Weet jij nog handige apps om te beparen? Laat het ons weten en help ook anderen besparen.

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.