Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 juli 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 juli) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

telefoonaccessoires video sim only simyo
Terug naar overzicht
438x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Telefoons & Tech |

Maak de tofste video’s met deze telefoonaccessoires!

Stories op Instagram plaatsen, snappen met je vrienden of een opgenomen filmpje plaatsen op Facebook: video wordt steeds groter in de wereld van social media. Vind je het leuk om nét dat beetje extra toe te voegen aan jouw filmpjes? Met deze telefoonaccessoires maak jij je video’s extra mooi.

Telefoonaccessoires voor extra mooi beeld

Filmen met je smartphone: het lijkt niet zo moeilijk. Gewoon een kwestie van goed mikken en filmen maar. Toch? Of niet? Ja, uit de losse pols kun je mooie video’s opnemen. Maar met een paar telefoonaccessoires til je jouw videografie-skills naar een extra hoog niveau.

Beeld stabiliseren met een gimbal

telefoonaccessoires video beeld stabiliseren sim only simyoUit de losse pols een mooie opname maken van het concert van je favoriete artiest? Of stabiele shots hebben als je vakantievideo’s aan het maken bent? Ondanks de optische beeldstabilisatie in de cameramodule van veel telefoons is dat nog zeker niet iets vanzelfsprekends. Met een gimbal-stabilisator wél.

Voordat je de video opneemt, plaats je jouw smartphone in deze telefoonaccessoire. De stabilisator vangt alle kleine bewegingen en schokjes van je hand op zodat het beeld extra vloeiend en gelikt is. Bij sommige van deze telefoonaccessoires, zoals de DJI Osmo Mobile 2, kun je zelfs de richting van smartphone via buttons op het statief aanpassen. Ideaal om een bewegend object extra goed te volgen tijdens het filmen.

Statief: stabieler word je stilstaande opname niet

Wil je juist een telefoonaccessoire die je helpt om zo goed mogelijk videos’ te schieten vanuit een stilstaande positie? Bijvoorbeeld omdat je een gitaarsolo wil uploaden naar YouTube of omdat je een foto met de zelfontspanner wil maken van het familiediner? Dan is een statief ideaal. Een goede (goedkope) optie is de Joby GripTight One. De Manfrotto Pixi Smart is iets duurder, maar hiermee zet je de telefoon wel extra makkelijk waterpas.

Oogje toeknijpen met lenzen van Olloclip

telefoonaccessoires video lenzen olloclip sim only simyoVoor het stabiel opnemen zijn er dus genoeg telefoonaccessoires. Maar hoe zit dat met accessoires die je opnames daadwerkelijk mooier maken? Ook die zijn er! Zo heeft Olloclip voor veel populaire smartphones allerlei opkliplenzen voor extra mooie foto’s. Fisheye-foto? Check! Foto’s met een groothoeklens maken? Ook daarvoor heeft Olloclip een mooi opzetstukje. Net als een lens om extra mooie close-ups te maken van de planten en bloemen in je tuin. Meer weten over de lenzen van Olloclip? Simyaan Els probeerde de Olloclip-lenzen uit voor onze Slimme Dingen Gids en vertelde wat ze er van vond.

Setje extra oren: microfoon als telefoonaccesoire voor helder geluid

Tijdens het opnemen van een video registreert je telefoon het geluid met de ingebouwde microfoon. Ook hiervoor is een telefoonaccessoire die je video’s extra goed maakt. Voor een paar tientjes heb je al een goede microfoon die het geluid beter opvangt dan de ingebouwde microfoon. Een kleine, maar o zo goede telefoonaccessoire voor extra goede video’s. Want eerlijk is eerlijk: bij goede video’s hoort natuurlijk ook topgeluid, toch?

Video-apps om mee te monteren

telefoonaccessoires video video apps monteren sim only simyoEen film opnemen is één, er ook echt iets moois van maken twee. Een goede video editing-app is daarom net zo belangrijk als goede telefoonaccessoires voor het schieten van video’s met je smartphone. Wat je er zoal mee kunt doen?

  • In de video knippen
  • Meerdere clips aan elkaar monteren met vloeiende overgangen
  • Kleuren en helderheid aanpassen.

De iPhone heeft er een standaard app voor het bewerken van video’s: iMovie, die je gratis kunt downloaden. Andere voorbeelden van goede gratis video editing-apps zijn KineMaster (Android) en FilmoraGo (voor Android en iOS).

Directors cut: finishing touch met toffe filters en frames

telefoonaccessoires video filters frames sim only simyoVoor je jouw nieuwste blockbuster op social media deelt, wil je ‘m natuurlijk zo perfect mogelijk maken. Een filter, frame en andere extra’s voegen net dat beetje extra toe aan je video. Met de VSCO-app (voor Android en iOS) kun je professionele camera-instellingen uit films toepassen op je video en extra effecten. Movie Looks (voor iOS) kun je gebruiken om de laatste bewerkingen aan onder andere kleur te doen. En wil je de pefecte Instagram Stories maken? Dan kun je je lol op met de templates van de Unfold app (voor Android en iOS).

Zonder MB’s te verbruiken video’s delen?

telefoonaccessoires video zonder dataverbruik video delen sim only simyoHeb je met een goede telefoonaccessoire een scherpe video gemaakt die vervolgens mooi is gemonteerd en voorzien van strakke extra’s? Dan is ‘ie klaar om het web opgeslingerd te worden. Daarbij is het goed om te weten dat video’s vaak best een aardig formaat hebben. Het uploaden kan dus veel data kosten. Wil je voorkomen dat er opeens veel MB’s van je Sim Only internetbundel afgaan? Upload de video dan via wifi. Scheelt data en voor het eindresultaat maakt het qua video niets uit.

Meer weten over filmen met je smartphone? Met deze filmtips voor je smartphone word jij misschien wel de volgende Spielberg!

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.