.

Simyo telefoongadgets
Terug naar overzicht
30,237x gelezen

De feestdagen komen er weer aan! Die gaan er natuurlijk iets anders uitzien, maar de cadeaustress die daarbij hoort blijft onveranderd. Helaas? Nee hoor! Wij hebben namelijk de leukste telefoongadgets vanaf 20 euro tot 70 euro op een rijtje gezet die je cadeau kunt doen. Voor ieder type persoon de beste kerstcadeau tip: je vindt ze hier en leest er in dit blog alles over!

Tile Mate bluetooth-tracker: voor het warhoofd

Heb jij iemand in het gezin of in je vriendenkring die constant iets kwijt is? Help ze een handje door de handige Tile Mate cadeau te geven. Dit is een kleine en compacte tracker die je kunt hangen aan een kostbaar item, zoals een sleutelbos. De tracker verbindt met de gratis app die te downloaden is op je telefoon. Met de app kun je de Tile Mate een geluidje laten maken waardoor die zo te vinden is. Ook kun je hierin zien waar de tracker voor het laatst is geweest. Daarnaast werkt het ook andersom! Telefoon zoek? Dan stuur je met je Tile een signaal via Bluetooth zodat je telefoon een geluid maakt.

Prijs: vanaf €23

Tile versatile tracker for everyday things | Tile

Xiaomi Yeelight: voor de sfeermaker

Wie is het meest gastvrij? Doe eens iets liefs terug en geef de Xiaomi Yeelight cadeau! Dit is het goedkopere alternatief van de bekende Philips Hue lampen. Zo geef je hen de mogelijkheid om het écht gezellig te maken in huis. De slimme lamp kun je installeren op iedere kleur en op afstand bedienen. Dit werkt met de handige app van Xiaomi voor Android en iOS. Deze app heeft daarnaast meerdere handige functies, waaronder het activeren van vooraf ingestelde kleuren op sfeer. Denk hierbij aan de perfecte donkere kleuren voor een nachtmodus of een romantisch licht bij het avondeten. Thuis (corona-proof) feesten? De lamp reageert op muziek die je afspeelt in de ruimte met de ‘Music Mode’ en laat zo verschillende feestkleuren zien. Heb je de Apple HomeKit of Google Home/Nest al in huis? Dan kun je de Xiaomi Yeelight gemakkelijk verbinden met deze digitale assistenten. Ook bestaat de slimme functie om het licht automatisch in- of uit te schakelen op een specifieke tijd. Deze optie is vooral handig als je lekker in bed ligt te lezen en geen zin hebt om op te staan om het licht nog uit te doen.

Prijs: vanaf €19,95

EQUA Smart Water Bottle: voor de gezondheidsfreak

Dit kerstcadeau is ideaal voor die ene vriend(in) die alsmaar aan het sporten is en je gezonde snacks voorschotelt wanneer jij liever aan de koekjes zou zitten. Met de EQUA slimme waterfles kunnen zij er gemakkelijk voor zorgen dagelijks genoeg water te drinken, zonder daar zelf bij na te hoeven denken. De app stuurt herinneringen wanneer het tijd is om een slok of drie te nemen. Dit werkt doormiddel van een gepersonaliseerd hydratatieplan die EQUA maakt om de waterinname te bepalen en in te plannen. Klaar met drinken? Dan tik je twee keer op het flesje om dit door te geven aan je virtuele hydratatiecoach in de app! Water drinken is nog nooit zo makkelijk geweest.

Prijs: vanaf €69

https://www.youtube.com/watch?v=-N7FQrM1SOE&ab_channel=EQUA

Sony SRS-XB01 mini Speaker: voor de grootste muziekliefhebber

Je hebt het vast wel in de familie, een persoon die altijd als eerste op de hoogte is van de allernieuwste hits. Zij luisteren natuurlijk non-stop en overal naar muziek. Hoe handig en leuk is het om hen een speaker als kerstcadeau te geven die makkelijk in het borstzakje past! Zo klein is de Sony SRS-XB01. De kwaliteit van het geluid is echter reuze! Het apparaatje kan doormiddel van een bluetoothverbinding met je telefoon tot wel 6 uur muziek afspelen! Daarnaast ziet de speaker er ook nog eens super hip en mooi uit. Perfect om mee te pronken.

Prijs: vanaf €25,99

bol.com | Sony SRS-XB01 Wit - Mini Bluetooth Speaker

Blavor Solar Powerbank: voor de avonturier

Dit is dé gadget en het leukste cadeau voor padvinders, vissers, kampeerders of andere buitenmensen. De Blavor Solar is een powerbank die op zonne-energie werkt. Zo kun je overal en altijd je telefoon opladen. Onderweg geen stroompunt? Geen probleem! Met de capaciteit van 20.000 mAh is een gemiddeld toestel 5 tot 6 keer volledig opgeladen. Het apparaat is speciaal ontworpen voor outdoor activiteiten. Dit maakt de powerbank vuil-, stof-, schokbestendig en waterdicht. Een sterke zaklamp heb je ook automatisch mee! Die is aan de bovenkant in te schakelen.

Prijs: vanaf €28,00   

Welk kerstcadeau ga jij onder de boom zetten? Of doe je toch stiekem één van deze tips jezelf cadeau?

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.