beste sim only provider simyo

Yes! Simyo de beste Sim Only provider volgens Simonly.nl

Algemeen Nieuws Sim only Simyo

Wat een mooi nieuws! Uit onderzoek van de onafhankelijke vergelijkingswebsite Simonly.nl blijkt dat Simyo met een 8,5 als rapportcijfer de beste Sim Only provider van 2018 is. Op deze Sim Only award zijn we ontzettend trots. Daarom vertellen we je graag meer over dit onderzoek.

Waarom is Simyo de beste Sim Only provider van 2018?

beste sim only provider waarom simyoSimyo krijgt op basis van het onderzoek een 8,4 als rapportcijfer: een dikke voldoende! Ons rapportcijfer is om een paar redenen het hoogste van alle Sim Only providers.

Hoogste algemene tevredenheid

Simyo-klanten zijn het meest tevreden met hun provider. We zijn daarom de Sim Only provider met het hoogste cijfer voor de algemene tevredenheid en abonnementsprijs: een 8,5! Een prachtig cijfer waar we erg blij mee zijn. Zeker ook omdat we onlangs met nieuwe Sim Only bundels en tarieven kwamen. Die vallen dus goed in de smaak.

beste sim only provider prijs kwaliteit simyoDaarnaast heeft Simyo volgens het onderzoek de beste klantenservice. Dat vinden wij echt geweldig, want we zijn pas blij als onze klanten dat óók zijn. Voor service krijgen we op basis van het onderzoek een 8,3. Volgens Simonly.nl steekt Simyo daarmee ‘met kop en schouders boven de concurrentie uit’. Een hele eer! De provider die qua service het dichtst in de buurt komt is KPN, dat een 7,6 voor service scoort.

Minste storingen

Ons algemene rapportcijfer is ook zo hoog omdat Simyo de provider met het minste aantal storingen is. Dit gaven onze klanten zelf aan, dus daar zijn we hartstikke blij mee. Ze ervaren minder vaak problemen met bijvoorbeeld het bellen of versturen van een appje dan klanten bij andere providers. Simyo gebruikt het betrouwbare mobiele netwerk van KPN.

Simyo meest aanbevolen Sim Only provider

beste sim only provider blij simyoVerder pakt Simyo extra punten op het gebied van mond-tot-mondreclame. Van alle deelnemers aan het onderzoek zijn wij de meest aangeraden Sim Only provider. 46% procent van de Simyo klanten raadt ons aan bij anderen: dat vinden we écht fantastisch!

Meer over de uitslag

Simonly.nl onderzocht negen Sim Only providers. Simyo eindigt dus als eerste met een 8,4. KPN is gedeeld tweede met Youfone en T-Mobile. Telfort eindigt met Ben en Vodafone in de middenmoot. Tele2 eindigt als voorlaatste laatste is Hollandsnieuwe, dat een 7,5 krijgt en onder andere de meeste storingen heeft.

beste sim only provider uitslag simyo

Over de Sim Only Awards van Simonly.nl

beste sim only provider award simyoSimonly.nl is een onafhankelijke vergelijkingswebsite die Sim Only providers en hun bundels vergelijkt. Consumenten kunnen hier terecht als ze nog niet weten bij welke provider ze een Sim Only abonnement willen afsluiten. Om het zijn bezoekers wat makkelijker te maken, doet Simonly.nl elk jaar onderzoek naar de prestaties van de Sim Only providers.

Trots als een pauw met zeven oranje veren!

Dat deze vergelijkingswebsite ons de beste Sim Only provider van 2018 vindt, is daarom een hele eer. “Klanten staan bij Simyo centraal”, vertelt Bart Versteijlen, General Manager van Simyo. “Wij streven ernaar om de tevredenheid van onze klanten elke dag te verbeteren. Deze award is een prachtige erkenning voor onze inzet. Met deze award laten we zien dat wij onze klanten de beste telecomervaring bieden. Een mooie teamprestatie waar ik trots op ben.”