.

beste sim only provider simyo
Terug naar overzicht
87,076x gelezen

Goed nieuws! Simyo is ook in 2019 de beste Sim Only provider van Nederland. Dit blijkt uit onderzoek van de onafhankelijke vergelijkingswebsite Simonly.nl. Met een 8,7 is ons rapportcijfer beter dan ooit. Graag vertellen we je meer over dit onderzoek.

Waarom is Simyo de beste Sim Only provider van 2019?

waarom simyo beste sim only providerSimyo is met een 8,7 als rapportcijfer bekroond als de beste Sim Only provider. Dit cijfer is gebaseerd op een onafhankelijk onderzoek onder ruim 1100 Sim Only gebruikers. Een klassieke ‘goed’ op ons rapport, daar zijn we heel blij mee! En dat komt omdat we op de onderstaande punten zo goed scoren.

Beste dekking mobiel internet

beste mobiele internet beste sim only provider simyoBij Simyo kun je opnieuw rekenen op de beste dekking voor mobiel internet. Dit betekent dat je bij ons op sommige plekken wél mobiel kunt internetten. Voor dekking krijgen we namelijk van alle Sim Only providers het hoogste cijfer: een 8,2.

Het beste in bellen

Ook op het gebied van bellen komt Simyo als beste uit de bus. Zowel het belbereik binnen als buiten is bij ons het beste. Voor beide toetsingscriteria krijgen we een 8,6. KPN eindigt als tweede met twee keer een 8,5 en Tele2 is laatste met een 7,8 en 8.

Verbeterd ten opzichte van 2018

beste sim only provider 2019 beter dan 2018In 2018 werden we de beste Sim Only provider met een gemiddeld cijfer van een 8,4. Omdat we dit jaar met een 8,7 nóg beter scoren, zijn we opnieuw de beste. Dit komt onder andere omdat we een zeer laag storingspercentage hebben en omdat we een hoge gemiddelde internetsnelheid hebben.

  1. Simyo: 8,7
  2. Youfone: 8,6
  3. Simpel: 8,6
  4. KPN: 8,5
  5. Telfort: 8,4
  6. Ben: 8,2
  7. T-Mobile: 8,2
  8. Vodafone: 8,1
  9. hollandsnieuwe: 8,1
  10. Tele2: 8

Over de Sim Only Awards van Simonly.nl

over beste sim only awardsSimonly.nl is een onafhankelijke vergelijkingswebsite die de diensten en service van Sim Only providers vergelijkt. Consumenten kunnen hier terecht als ze nog niet weten bij welke provider ze een abonnement voor Sim Only willen samenstellen. Om het zijn bezoekers wat makkelijker te maken, doet Simonly.nl elk jaar onderzoek naar de prestaties van de Sim Only providers.

Heel trots als beste Sim Only provider van 2019

simyo trots beste sim only providerWe vinden het een hele eer dat de vergelijkingswebsite ons de beste Sim Only provider van 2019 vindt. “Als onze klanten blij zijn, zijn wij dat ook”, vertelt Bart van den Berg, Online Marketing Manager van Simyo. “We willen onze klanten elke dag zo tevreden mogelijk maken. Daarom vinden we ook dat deze award een mooie erkenning is voor iedere Simyo medewerker die hier zo hard voor werkt. Deze award bewijst dat wij onze klanten opnieuw de beste telecomervaring bieden. Als Simyo zijn we daar ontzettend trots op en het motiveert ons om in 2020 voor het derde jaar op rij de beste Sim Only provider te worden.”

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.