.

Recepten app Simyo
Terug naar overzicht
24,507x gelezen

Kerst staat nu écht voor de deur. Cadeautjes, gezelligheid, samenzijn en natuurlijk… lekker eten! Wil jij de visite dit jaar op een diner trakteren dat ze zich nog lang zullen herinneren, in plaats van het voor de hand liggende (maar stiekem altijd lekkere) gourmet? Dan mag je best wat hulp inroepen van een recepten app. En hiervan zijn er een heleboel. Wij bespreken vijf van de lekkerste recepten apps. Krijg jij ook al trek?

Goed om te weten: alle apps zijn te downloaden via de App Store voor de iPhone en Play Store voor Android. Pas wel op met downloaden. Het beste is om dit te doen via wifi, zodat het je geen MB’s van je Sim Only internetbundel kost.

Kitchen Stories: iedereen kan koken, jij ook!

recepten app kitchen stories simyoAnyone can cook’, dat is het motto van deze app. Met andere woorden: ook als je nog geen koning van de keuken bent, maak jij dit jaar een verrassend lekker kerstdiner! Het mooie aan Kitchen Stories is dat het je aan de hand van video’s basisdingen uitlegt. Denk daarbij aan hoe je zaken als hoe je vis fileert, paprika snijdt en guacamole maakt. Kortom: de échte basics die andere apps je niet uitleggen.

Een leuke extra aan de app is dat het je met dagelijkse tips inspiratie geeft voor je kerstdiner. Aan de hand van duidelijke instructies in beeld én tekst, maak je het vervolgens zelf gemakkelijk klaar. Waarom zou je moeilijk doen door het zelf allemaal uit te zoeken, als het met deze app zo makkelijk kan? Zo kun jij je familie of vrienden écht verrassen met iets wat ze niet van je hadden verwacht.

Jamie Oliver’s Recipes: recepten app met juiste gerechten voor het jaargetij

recepten app jamie olivers recipes simyoVoor de iets gevorderde kok is deze app een echte aanrader. Jamie Oliver’s Recipes kost weliswaar 7,99 euro, maar hij iselke cent dubbel en dwars waard. Het mooie aan de app is dat je wekelijks nieuwe recepten op je smartphone krijgt die passen bij het jaargetij. Met deze app zit je met kerst dus gebakken voor een goed gerecht!

Tasty: app met speciale kerst-categorie

recepten app tasty simyoVoor extra veel inspiratie voor het kerstdiner kun je bij de recepten app Tasty terecht. Deze app kun je gerust een encyclopedie van gerechten noemen in allerlei verschillende categorieën. In deze periode is er ook een speciale kerst-categorie waar je terechtkunt voor inspiratie. Uiteraard met uitleg hoe je het klaarmaakt en met een lijst met benodigde ingrediënten.

Oh She Glows: recepten app met oog voor detail

recepten app oh she glows simyoKoken alleen is, zoals je misschien wel weet, soms al een uitdaging op zich. Je steekt er veel tijd en moeite in, dan wil je natuurlijk ook dat het er een beetje mooi uitziet. Oh She Glows is een recepten app die óók aandacht besteedt aan het presenteren van je kerstdiner. Je zult zien dat je dan een kerstdiner kunt maken waarvan de visite het bijna zonde vindt om op te eten!

Appie: oog voor korting en je vergeet geen ingrediënt meer!

recepten app appie simyoWil jij dit jaar extra snel klaar zijn met het inslaan van de ingrediënten van het kerstdiner? Dan is de Appie-app van Albert Heijn een aanrader. Met deze app weet je jouw spullen supersnel in de supermarkt te vinden. Bovendien heeft de app een ingebouwde boodschappenlijst, zodat je geen ingrediënt meer vergeet en dus niet halsoverkop terug naar de supermarkt hoeft.

Een andere, handige functie van Appie is dat hij je wijst op kortingen. Zo kun je zomaar wat geld besparen op het inslaan van je kerstvoorraad! Daarnaast heeft de app een ingebouwde zelfscanner zodat je zelf de boodschappen kunt afrekenen. Het is bovendien een recepten app, want je kunt via de app ook recepten bekijken.

Extra handig, een goede telefoon- of tablethouder!

recepten app telefoonhouder SimyoHeb je alle ingrediënten in huis om dat lekkere kerstdiner klaar te maken? Mooi, tijd om te koken! Misschien komt één accessoire je daarbij goed van pas: een goede telefoonhouder. Hiermee lees je de stappen van de recepten app extra makkelijk af. Eventueel kun je ook voor een tablethouder gaan en die ongebruikte tablet die al een tijd in de la ligt weer van stal halen. Hierop is alles net wat duidelijker te lezen.

Succes met het bereiden van ongetwijfeld een heerlijk feestmaal en fijne feestdagen toegewenst! Wat voor gerecht maak jij klaar voor het kerstdiner? Of ga je tóch uit eten? Hiervoor hebben we 5 restaurant apps waarmee je gegarandeerd heerlijk buiten de deur gaat eten!

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.