Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

eerste lg telefoons sim only simyo
Terug naar overzicht
1,466x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Sim only | Telefoons & Tech |

Terugblik op de eerste telefoons van… LG!

Je smartphone, waar gebruik je ‘m tegenwoordig niét voor? Ze kunnen veel meer dan de mobiele telefoons van vroeger. Daarom blikken we in deze serie terug op de eerste telefoons van de topfabrikanten van nu, zoals Apple en Samsung. Deze keer zijn de eerste LG telefoons aan de beurt. Hoe zagen de oude modellen van deze fabrikant eruit?

LG: Zuid-Koreaanse alleskunner

kennismaken met lg koreaanse alleskunner sim only simyoTech-gigant LG vindt zijn oorsprong in 1947, toen het bedrijf Rak-Hui werd opgericht. In het Koreaans klinkt dit als ‘Lucky’ en het bedrijf richtte later een losstaande firma op: ‘GoldStar’. Toen de twee bedrijven in 1958 met elkaar fuseerde ontstond het bedrijf ‘Lucky-GoldStar’. Vanaf het begin lag de focus onder andere op consumentenelektronica. Het bedrijf produceerde bijvoorbeeld de eerste radio van Zuid-Koreaanse makelij.

In de decennia daarop werd Lucky-GoldStar steeds groter. Bijvoorbeeld op het gebied van chemicaliën en consumentenelektronica. Om de consumenten in Europa en de Verenigde Staten meer aan te spreken, veranderde het bedrijf in 1995 de naam van Lucky-GoldStar naar LG.

Inmiddels is LG een verzameling van meerdere sub-bedrijven die allemaal hun eigen ‘ding’ doen. Het bekendst is waarschijnlijk LG Electronics, want deze firma maakt de talloze televisies en smartphones. Een andere bekende vertakking is LG Display. Dit bedrijf ontwikkelt en produceert schermen voor televisies, monitoren en smartphones. Inderdaad, er zijn dus smartphones van LG-concurrenten (zoals Apple) die een LG-scherm hebben. Kortom, LG is een bedrijvig bedrijf!

Een van de eerste LG-telefoons ooit: de LG 510w

LG 510w eerste telefoon van lg ooit sim only simyoLG maakt al heel lang consumentenelektronica. Toch stapte het pas relatief laat in de wereld van de mobiele telefonie. Het is niet precies bekend wat nou de eerste échte LG-telefoon ooit was. In de database van website GSM Arena komt de LG510w naar voren als eerste LG-telefoon. Dit kleine klaptoestelletje kwam in 2002 uit en had een scherm van 128 bij 128 pixels. De contactenlijst bood ruimte aan 200 contacten en de telefoon kon 20 gesprekken in de belgeschiedenis opslaan.

Iconische LG telefoon: LG KG800 Chocolate

LG KG800 Chocolate iconische lg telefoon sim only simyoDe populaire slidertelefoon die LG in 2006 uitbracht mag niet ontbreken. De LG KG800 Chocolate is een opvallend model die erg populair was. Deze uitschuiftelefoon had een 2-inch scherm met een resolutie van 220x176 pixels. Je kon makkelijk door de interface navigeren via de pijltjes en de niet te missen OK-knop. Met 450 euro was ‘ie zeker niet goedkoop en ook had de telefoon gekke beperkingen: zo was er maar ruimte voor 20 items in de kalender-app.

LG Voyager: LG’s antwoord op de iPhone

LG Voyager antwoord op de iphone van lg sim only simyoToch maakte LG grote stappen, maar niet zo groot als de stappen van Apple met de eerste iPhone. Apple verkocht 6,1 miljoen exemplaren van de eerste iPhone en de gebruiksvriendelijkheid van iOS ontketende een ware revolutie in smartphoneland. Eentje waar LG ook gretig op inhaakte.

Eind 2007 kwam LG met zijn antwoord op de eerste iPhone. Dit was de LG Voyager: een uitschuifbaar toestel met QWERTY-toetsenbord, internet en het BREW-besturingssysteem van Qualcomm. Zowel aan de buiten- als binnenkant zat een scherm en met de camera schoot je foto’s in 2 megapixel. De telefoon viel aardig in de smaak, want er werden 1,3 miljoen exemplaren van verkocht. Goed op ingehaakt dus!

LG GW620: eerste LG-telefoon met Android

LG GW620 eerste android telefoon lg sim only simyoNatuurlijk liet de Zuid-Koreaanse fabrikant het daar niet bij zitten. Zo bracht het in november 2009 zijn eerste Android-telefoon uit, de LG GW620. Dit besturingssysteem ontpopte zich in de jaren na de eerste iPhone als hét antwoord op iOS. Daar maakte LG dankbaar gebruik van.

De LG GW620 draaide op Android 1.5 Cupcake, de derde versie van Android. Later kon je de telefoon upgraden naar Android 2.2 Froyo. Het touchscreen van de GW620 was 3 inch groot en had een resolutie van 480x320 pixels. In de smartphone zat een voor die tijd krachtige Qualcomm-processor die was geklokt op 528 MHz, oftewel: een halve GHz! Ook de camera viel in de smaak. Hiermee schoot je foto’s in 5 megapixel, wat voor die tijd behoorlijk indrukwekkend was.

LG Optimus G: het begin van LG’s ‘flagship’-serie

LG Optimus G eerste moderne flagship smartphone lg sim only simyoLG is een echte Android-‘adept’ van het eerste uur. Sinds 2009 bracht LG elk jaar smartphones met dit besturingssysteem uit. Eentje in het bijzonder is méér dan de moeite waard om te bespreken. Op 19 september 2012 kondigt LG namelijk de Optimus G aan, een heus vlaggenschip. Het was de eerste telefoon uit LG’s nieuwe G-lijn, waarin het zijn beste smartphones zou gaan uitbrengen.

De telefoon had een 4,7 inch HD-display en de processor beschikte over een kloksnelheid van 1,4 GHz. Voeg daar 2 GB werkgeheugen aan toe in combinatie met Android 4.0 Ice Cream Sandwich en ta-da: een supersnelle telefoon is een feit! Inclusief 13-megapixelcamera, daarmee kun je wel echt spreken van een vlaggenschip!

Het nieuwste topexemplaar: de LG G7 ThinQ

LG G7 ThinQ toptelefoon 2018 van lg simyoDe LG Optimus G is de verre voorvader van de LG G7 ThinQ. Dit is de nieuwste toptelefoon van de Zuid-Koreaanse fabrikant. We kunnen het niet laten de specificaties van de smartphone te noemen, want dan kun je écht zien hoe snel en sterk LG zich heeft ontwikkeld op het gebied van smartphones.

Het scherm van de telefoon is 6,1 inch groot en heeft een Quad HD+-resolutie van 3120x1440 pixels. Heel wat meer dan de 1280x720 pixels van de Optimus G, dus! In de smartphone zit een Snapdragon 845-processor die 2,8 GHz klokt. Dit is twee keer zo snel als die van de LG Optimus G!

Tel daar 4 of 6 GB werkgeheugen naar keuze bij op, met 128 of 64 GB opslag en je hebt een van de snelste telefoons van 2018. Foto’s schiet de telefoon met een dubbele 16-megapixelcamera en aan de voorkant zit een 8-megapixelcamera. De smartphone is stof- en waterdicht en heeft een vingerafdruksensor. Heel wat meer high tech dan de eerste flip-phones van LG.

LG-telefoons, hand in hand met Sim Only?

lg telefoons voor sim only ideaal simyoIn de afgelopen jaren bracht LG een breed portfolio aan smartphones uit. Ja, toppers als de G7 ThinQ bevatten het beste van het beste van de fabrikant. Maar ook in het lagere prijssegment zijn er veel goede LG’s verkrijgbaar. En vooral deze telefoons zijn ideaal als je een nieuw toestel voor bij je Sim Only abonnement zoekt. De prijskwaliteitverhouding van deze telefoon is erg goed, je betaalt niet de hoofdprijs maar krijgt nog steeds een krachtig en modern toestel. Perfect voor degene die niet vast wil zitten aan een BKR-registratie voor het afbetalen van je telefoon.

Een aanrader is de LG Q6, die een groot 5,5-inch Full HD+-scherm heeft en over 3 GB werkgeheugen beschikt. Het grootste voordeel is het lekker lange scherm, zodat je goed video’s kunt kijken. De prijs? 167 euro.

Welk LG telefoon heb jij gehad?

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.