Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 juli 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 juli) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

opvouwbare telefoon sim only simyo
Terug naar overzicht
1,809x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Telefoons & Tech |

Alles over de opvouwbare telefoon

Wordt 2019 het jaar waarin de opbouwbare telefoon doorbreekt? Het zou zomaar kunnen. Meerdere fabrikanten werken aan deze ‘smartphone 2.0’. Hoe ziet zo’n opvouwbaar toestel eruit? Wat kun je ermee? En welke voordelen heeft het? Wij praten je bij over de ins en outs.

Wat is een opvouwbare telefoon?

wat is een opvouwbare telefoon sim only simyoHet is één van onze voorspellingen over de telefoon van de toekomst: de opvouwbare telefoon. Nu duiken we dieper in de wereld van deze interessante telefoonsoort. Bij een opvouwbare telefoon kun je het scherm opvouwen, oprollen of inklappen. Lekker makkelijk mee te nemen dus! Heel anders dus dan de rigide, rechthoekige smartphone die we nu kennen.

Welke opvouwbare telefoons zijn er al?

Dat klinkt als iets dat je wil hebben, toch? Zo storm loopt het alleen nog niet, want het aantal opvouwbare telefoons is nog op één hand te tellen. Toch leuk om alvast een blik te werpen op de exemplaren die nu beschikbaar zijn of waaraan wordt gewerkt. Of deze opvouwbare telefoons ook een hit worden, dat valt nog te bezien, maar bijzonder zijn ze wel!

Smartphone én tablet: de opvouwbare telefoon van Samsung

opvouwbare telefoon samsung sim only simyoEen van de fabrikanten die al jaren werkt aan opvouwbare schermen is Samsung. De Zuid-Koreaanse fabrikant is inmiddels ook bezig met een opvouwbare telefoon. En het leuke is: daar geeft het ook al wat meer informatie over. Zo liet topman DJ Koh tegen CNet weten dat je het toestel van Samsung ook als tablet kunt gebruiken. ‘Gewoon’ door het scherm uit te klappen. De grote vraag is alleen of Samsung het apparaat gaat uitbrengen. Koh is daarover duidelijk: “Als we een opvouwbare telefoon uitbrengen, moet ‘ie wel nuttig zijn voor de gebruikers. Zolang de gebruikerservaring niet voldoet aan mijn eisen, dan brengen we ‘m niet uit.”

Inklapbaar en compact: de opvouwbare telefoon van LG

opvouwbare telefoon lg sim only simyoLG is de grote concurrent van Samsung op het gebied van displays. Ook een échte pionier. Het bracht al buigbare telefoons uit en zet inmiddels ook zijn eerste stappen in de wereld van opvouwbare telefoons. Leuk is dat de aanpak van LG volgens LetsGoDigital weer anders lijkt te worden dan die van Samsung.

Uit een patentaanvraag blijkt dat LG een scherm wil maken dat inklapbaar is of op te rollen valt. Het toestel heeft dezelfde verhoudingen - rechthoekig - als een gewone telefoon en het op te vouwen scherm zit tussen een boven- en onderkant in die je naar elkaar toe haalt. Het is nog onbekend wanneer LG met meer informatie hierover komt.

Onbekende primeur: de Royole FlexPai

Grote merken als Samsung en LG zijn dus al druk bezig, maar de primeur? Die liepen ze mis. Deze eer gaat namelijk naar Royole, een klein merk dat in november 2018 de FlexPai uitbracht. Dit apparaat kun je gebruiken als tablet en is op te vouwen naar telefoonformaat.

Het scherm is, volledig uitgevouwen, 7,8 inch groot en heeft een resolutie van 1920x1440 pixels. Eenmaal opgevouwen is het scherm ongeveer 4 inch groot en in dat geval kun je het andere deel van het display uitzetten om stroom te besparen. De Royole FlexPai is in Azië beperkt beschikbaar en is behoorlijk aan de prijs. Hij kost omgerekend tussen de 1150 en 1280 euro. Het is nog onbekend of de telefoon ook naar Europa komt.

Werken Apple en Huawei ook aan een opvouwbare telefoon?

opvouwbare telefoon apple huawei sim only simyoSteeds meer fabrikanten verdiepen zich in de wereld van opvouwbare telefoons. De ‘gewone’ smartphone bepaalt heus nog wel een paar jaar het straatbeeld, maar het zou zomaar kunnen dat ‘de telefoon’ er over een paar jaar radicaal anders uitziet. Zeker nu steeds meer grote fabrikanten onderzoek doen naar opvouwbare schermen en een meer flexibele vormen.

Zo presenteert Huawei mogelijk dit jaar nog een opvouwbare smartphone. Deze werkt volgens ET News volgens hetzelfde principe als de uitklapbare tablettelefoon van Samsung. Een opvouwbare iPhone zou bij Apple ook in de pijpleiding zitten. Mogelijk wordt deze in 2020 wordt gelanceerd. Het is nog wat pril, maar het begin van opvouwbare toestellen lijkt nu écht te zijn gemaakt!

Android: werkt aan ondersteuning voor opvouwbare telefoons

opvouwbare telefoon android sim only simyoNiet alleen fabrikanten richten hun pijlen op dit nieuwe telefoonsoort. Het besturingssysteem van je smartphone moet er ook voor geschikt zijn. Bij Android hebben ze al laten weten te werken aan ondersteuning voor opvouwbare schermen. Hierdoor is dit besturingssysteem ook straks makkelijk te gebruiken op een smartphone met zo’n nieuw soort scherm. De fabrikant van dit toestel hoeft zelf dan niet veel werk te steken om Android hiervoor geschikt te maken.

Wat is het voordeel van een opvouwbare telefoon?

Leuk natuurlijk, zo’n fancy opvouwbaar toestel. Maar wat heb je er nou eigenlijk aan? Een opvouwbare telefoon kan zo zijn voordelen hebben. In het geval van de inklapbare LG-telefoon is ‘ie bijvoorbeeld makkelijk mee te nemen, want het scherm hiervan is volledig oprolbaar en zo nemen alleen de boven- en onderkant ruimte in. Heb je een opvouwbaar toestel zoals Huawei of Samsung dat voor ogen heeft? Dan is ‘ie ook als tablet te gebruiken: een groter scherm, makkelijk mee te nemen en ideaal om video’s op te kijken. En ja, voor de liefhebber is het ook een voordeel dat zo’n opvouwbaar toestel er futuristisch uitziet natuurlijk.

Vervangt de opvouwbare telefoon binnenkort de gewone smartphone?

opvouwbare telefoon toekomst sim only simyoDe technologie rondom flexibele en opvouwbare displays staat nog in de kinderschoenen. Het futuristische ontwerp lijkt veel mensen aan te spreken, maar zo waren er wel meer smartphonedesigns die meer een gimmick dan een succes waren. Of opvouwbare telefoons de markt gaan veroveren? Dat is nog te vroeg om te zeggen. De telefoons zullen ongetwijfeld met een flink prijskaartje komen. Niet ideaal als je een smartphone zoekt met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een ideale opvouwbare telefoon voor een Sim Only abonnement? Dat zal dus nog wel even duren. Maar wie weet wat de toekomst brengt. Kwestie van afwachten!

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.