Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 juli 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 juli) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Clubhouse en digitale borrels: oranje boven in je woonkamer
Terug naar overzicht
789x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Favoriete apps | Slimme tips |

Clubhouse en digitale borrels: oranje boven in je woonkamer

Oranjebitter en geschminkte wangen: maak je op voor een nieuwe Koningsdag. Ook deze Koningsdag wordt het flink improviseren geblazen. Maar dat mag de oranjepret niet drukken. Jij hangt zelf de vlaggetjes op, want er valt genoeg te streamen en te dansen. We lepelen de leukste online festivals, digitale borrels, concerten en livestreams voor je op. Vergeet jij je oranje tenue niet?

Koninklijke livestream

Koninklijke livestream

Dit jaar geen spijkerpoepen, koekhappen en zwaaiende handjes van de koninklijke familie in een Nederlandse stad. Maar Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en de drie prinsessen zullen wel richting Eindhoven gaan, waar ze de Tech Campus met een bezoekje verblijden. Hier zullen zij een twee uur durende live-uitzending bijwonen. Dan kun je toch nog een glimp opvangen van de koninklijke familie. De livestream kun je volgen via de website van NOS. En om 16.30 uur wordt er op NOS landelijk geproost op de Koning. Zet je de tompoucen vast in de koelkast?

Heupen los: online feestjes

De voordelen van Koningsdag thuis: je wc is altijd dichtbij en vrijwel nooit bezet, je hoeft niet om vier uur ‘s ochtends bibberend je vrijmarktkraampje op te bouwen en de dj-set van je onderbuurman blijft veilig opgeborgen. Maar die eindeloze gezellige feestjes en borrels missen is natuurlijk een flinke domper. Wie slim is zoekt naar oplossingen, zo is er in de wereld van de online festivals genoeg pret te bespeuren. Tijd voor een digitaal feest! Doe een kleine gooi op internet en je vindt het ene na het andere leuke online festival of feestje om te streamen.

Koningsnacht Distance Disco

Voetjes van de vloer met Koningsnacht Nederlandstalige Disco. Op 26 april vanaf 21.00 tot 22.30 uur kun je dansen op de lekkerste Nederlandstalige disco-hits met onbekenden. Ben je nog niet bekend met Distance Disco? Het digitale dansspel heeft als doel dat je tijdens elk hitje ziet wie er op je scherm op hetzelfde nummer aan het dansen is. Heb je je danspartner gevonden? Dan kan je punten scoren. Vergeet je discopak niet!

Koningsdag VR Festival

Wil jij lekker uit je plaat gaan op de lekkerste hitjes? Je kunt een virtueel Koningsdagfeestje beleven via het Koningsdag VR Festival. Met of zonder virtual reality-bril waan je je in feestelijke oranje sferen. Van een optreden van Vangrail tot bungeejumpen zonder koord. Op 27 april kun je er van 16.30 tot 22.00 uur bij zijn en je mooiste moves showen. Dit online festival is gratis, maar via een Tikkie kun je een donatie doen die naar de Voedselbank gaat.

BEAT-RIX

Normaliter is het Janskerkhof in Utrecht hét plein waar op Koningsdag een flink feestje wordt gevierd. Traditiegetrouw wordt dit georganiseerd door de studenten van de naastliggende club Woolloomooloo. Dit jaar trekt de studentenorganisatie alsnog de oranje boa uit het stof voor een fijn streamfeestje: BEAT-RIX. Eigenlijk is het programma hetzelfde: feesten, dansen en af en toe een biertje halen bij de (thuis)bar. Maar nu niet vanaf het Janskerkhof, maar vanuit je eigen woonkamer of achtertuin.

The Streamers

Namen als Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Maan en Rolf Sanchez zullen als afsluiter van hun Holland Tour op Koningsdag een optreden geven vanaf Paleis Noordeinde in Den Haag. De club zangers, voor deze speciale gelegenheid ook wel The Streamers, geven dit gratis popconcert gewoon via een livestream vanaf 20.00 uur. Bij zijn? Dan kun je een gratis ticket kopen via The Streamers-site om de livestream op Koningsdag te openen. Doen dus!

Lekker luisteren: concert livestream

Lekker luisteren: concert livestreamJe hoeft niet te dringen in de rij bij de bar, niemand gooit bier over je kleding heen en je hebt perfect zicht op de artiesten of dj’s. En, je zit altijd op de eerste rij! Op Koningsdag kun je lekker achterover leunen en de leukste online concerten bekijken. Of je kunt je favoriete radiozender opzoeken voor flink wat oranje vertier.

Luister mee: Studio Tivolivredenburg

De slimme muziektempel uit de Domstad, TivoliVredenburg, heeft een optie paraat waarbij je concerten terug kunt kijken, gewoon vanuit je luie stoel: gratis replays. Zo kun je een legio aan concerten en optredens terugkijken, van begin tot eind. Zoek je favoriete artiest en streamen maar!

Schuif aan: Clubhouse onder de knop

Clubhouse is de nieuwkomer op het gebied van social media. De app - die nu nog alleen voor iOS beschikbaar is - draait om live audio (je ziet niemand, je hoort wel mensen). Het is dus een digitaal clubhuis, vol met verschillende kamers waar openbare of besloten gesprekken worden gevoerd. Tijdens Koningsdag zullen er verschillende sessies worden georganiseerd door bekende podcastmakers en sprekers met een leuk verhaal. Zit je nog niet op de app? Meld je aan (vervolgens word je uitgenodigd, zonder uitnodiging kan je geen gebruikmaken van Clubhouse) zodat je tijdens Koningsdag optimaal kunt profiteren! Jouw Clubhouse feestje kan beginnen.

Slim streamen? Zo doe je dat

Slim streamen? Zo doe je datGrote kans dat jij met Koningsdag met een oranje tompouce op schoot gaat streamen. Het is wel handig om dan genoeg internet te hebben op jouw Sim Only internetbundel, of je kunt dit via je Wifi-netwerk doen. Heb je Simyo Compleet, dan profiteer je dubbel. Zo bespaar je GB’s én krijg je er dubbel zoveel. Wil je via je telefoon muziek luisteren zonder wifi? Download de muziek van te voren via je wifi-netwerk, dan kan je daarna eindeloos offline muziek afspelen.

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.