.

goedkope sim only simyo
Terug naar overzicht
7,785x gelezen

Wil je altijd mobiel bereikbaar zijn voor een zo laag mogelijk bedrag? Met Sim Only van Simyo regel je dat voor jezelf. Met dit type telefoonabonnement zit je voor een schijntje op de eerste rij en je bepaalt helemaal zelf hoeveel geld je uitgeeft aan een mobiele telefoon of smartphone. Lees snel hoe je voor jezelf een goedkoop Sim Only abonnement regelt.

Zo ben je mobiel bereikbaar met het goedkoopste Sim Only abonnement

goedkoopste sim only abonnement simyoWil je altijd mobiel bereikbaar zijn, zonder dat je Prepaid tegoed opraakt of dat je elke maand een hoge telefoonrekening hebt omdat je tijdens het abonnement de telefoon afbetaalt? Voor een schijntje kun jij al klaar zijn voor Sim Only. Voor slechts 6 euro per maand heb je al het goedkoopste Sim Only abonnement van Simyo. Hiermee ben je altijd mobiel bereikbaar en kun je zelf honderd minuten bellen.

Het enige dat je zelf nog hoeft te regelen is een telefoon. En het mooie is: dit kan ook een gebruikt exemplaar van familie of vrienden zijn. Ideaal als je niet het nieuwste van het nieuwste nodig hebt. Gebruikte smartphones doen het vaak nog prima en zijn perfect om altijd mobiel bereikbaar te zijn.

Ga je toch voor een nieuw exemplaar? Er zijn goedkope smartphones voor minder dan 250 euro die waar voor hun geld bieden. De beste, allergoedkoopste goede smartphone? De Nokia 1, een smartphone die slechts 85 euro kost. In combinatie met het goedkoopste Sim Only abonnement ben je dan, inclusief telefoon en aansluitingskosten, in het eerste jaar 172 euro kwijt.

Heb je aan een simpel mobieltje genoeg? Voor minder dan 50 euro ben jij met de nieuwe Nokia 3310 al klaar voor goedkope Sim Only. Tel je alle kosten voor het eerste jaar daarbij op, dan ben je voor 137 euro een jaar lang bereikbaar.

In het tweede jaar vallen de kosten voor je telefoon en de aansluitkosten van je abonnement weg. De uitkomst? 72 euro per jaar! Bij de duurste smartphones die bij een abonnement zijn inbegrepen zijn dit soms alleen al de vaste maandlasten. Behoorlijk verschil, toch?

Écht voordelig Sim Only met Simyo Compleet

voordelige sim only simyoMet Sim Only van Simyo gebruik je het mobiele telefoonnetwerk van KPN. Dat is fijn, want dit is een super betrouwbaar netwerk. Heb je thuis al internet van KPN? Goed nieuws, want dan heb je recht op Simyo Compleet. Hiermee verdubbelen we gratis de inhoud van je bundels: 100 belminuten worden er 200 en 1000 MB worden er 2000. Handig! Zo krijg je zonder iets extra te betalen tóch een grotere bundel. Je bent dan voor de bundels die je neemt nog goedkoper uit met je Sim Only abonnement.

Waarom we je bundels verdubbelen met Simyo Compleet? Wij vinden dat, als jij twee keer het KPN-netwerk gebruikt, je ook twee keer zoveel minuten en MB’s verdient. Bij het afsluiten van je Sim Only abonnement kun je meteen aangeven of je al KPN-klant bent. Zo geniet je dus meteen van de dubbele bundels. Dit kun je ook altijd later nog instellen via Mijn Simyo.

Maximaal goedkope Sim Only met hoger budget

Zit je wat ruimer in je budget of ben je bereid meer geld uit te geven voor een nieuw Sim Only abonnement? Dat is het mooie van Sim Only van Simyo: je bepaalt helemaal zelf hoeveel geld je wil uitgeven. Aan je telefoon én je abonnement.

Uitstekend bereikbaar met Sim Only voor maximaal 300 euro

goedkope sim only van simyoVoor het goedkoopste Sim Only abonnement van Simyo betaal je het eerste jaar in totaal 81 euro. Wil je voor 250 euro per jaar Sim Only gebruiken? Dan zoek je een telefoon van maximaal 169 euro. Aanraders? De Motorola Moto G5S of Nokia 6: twee snelle smartphones met groot scherm, goede prestaties, veel opslaggeheugen én een lage prijs. Heb je voor het jaar 50 euro extra over voor je Sim Only abonnement? Dan kun je ook een internetbundel nemen. De bundel van 1000 MB kost tijdelijk maar 4 euro, wat op jaarbasis neerkomt op 48 euro.

Uitstekend bereikbaar met Sim Only voor maximaal 500 euro

Als je meer MB’s en/of belminuten nodig hebt in je Sim Only bundel, heb je bij Simyo ook hier ruim de keuze. Met de grootste internetbundel van 8000 MB zit je goed. Helemaal als je Simyo Compleet hebt, want dan worden het maar liefst 16000 MB die je per maand kunt verbruiken. Dit kost 16 euro per maand en 192 euro per jaar. Zo ben je voor minder dan 500 euro in het eerste jaar klaar! Voor 16 euro per maand kun je ook een grotere belbundel van 300 minuten (die 7 euro kost) en de internetbundel van 2000 MB (die 9 euro kost) nemen. Ideaal als je zowel veel belt als regelmatig internet.

Voordeel van goedkope Sim Only: stoppen wanneer jij dat wil

goedkope sim only opzeggen wanneer je wil simyoZo zie je maar weer: ook met een goedkope Sim Only bundel krijg je heel wat MB’s en belminuten. Ook als je behoefte aan minuten of MB’s verandert zit je goed, want bij Simyo kun je altijd iedere maand je bundels gratis naar boven of naar beneden aanpassen! Vind je het toch niets om een jaar vast te zitten aan een abonnement? Bij Simyo kun je ook een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement nemen. Dit kost wel ietsjes meer dan wanneer je het voor een jaar vastzet. Ideaal als je een abonnement op elk moment wil kunnen opzeggen. Ga je voor zekerheid én een goede prijs? Dan is het jaarabonnement de beste keuze voor jou.

Welke telefoon en bundels gebruik jij voor je Sim Only abonnement?

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.