Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

goedkope sim only simyo
Terug naar overzicht
1,390x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Sim only | Slimme tips |

Goedkope Sim Only? Zo zit je voor een schijntje op de eerste rij!

Wil je altijd mobiel bereikbaar zijn voor een zo laag mogelijk bedrag? Met Sim Only van Simyo regel je dat voor jezelf. Met dit type telefoonabonnement zit je voor een schijntje op de eerste rij en je bepaalt helemaal zelf hoeveel geld je uitgeeft aan een mobiele telefoon of smartphone. Lees snel hoe je voor jezelf een goedkoop Sim Only abonnement regelt.

Zo ben je mobiel bereikbaar met het goedkoopste Sim Only abonnement

goedkoopste sim only abonnement simyoWil je altijd mobiel bereikbaar zijn, zonder dat je Prepaid tegoed opraakt of dat je elke maand een hoge telefoonrekening hebt omdat je tijdens het abonnement de telefoon afbetaalt? Voor een schijntje kun jij al klaar zijn voor Sim Only. Voor slechts 6 euro per maand heb je al het goedkoopste Sim Only abonnement van Simyo. Hiermee ben je altijd mobiel bereikbaar en kun je zelf honderd minuten bellen.

Het enige dat je zelf nog hoeft te regelen is een telefoon. En het mooie is: dit kan ook een gebruikt exemplaar van familie of vrienden zijn. Ideaal als je niet het nieuwste van het nieuwste nodig hebt. Gebruikte smartphones doen het vaak nog prima en zijn perfect om altijd mobiel bereikbaar te zijn.

Ga je toch voor een nieuw exemplaar? Er zijn goedkope smartphones voor minder dan 250 euro die waar voor hun geld bieden. De beste, allergoedkoopste goede smartphone? De Nokia 1, een smartphone die slechts 85 euro kost. In combinatie met het goedkoopste Sim Only abonnement ben je dan, inclusief telefoon en aansluitingskosten, in het eerste jaar 172 euro kwijt.

Heb je aan een simpel mobieltje genoeg? Voor minder dan 50 euro ben jij met de nieuwe Nokia 3310 al klaar voor goedkope Sim Only. Tel je alle kosten voor het eerste jaar daarbij op, dan ben je voor 137 euro een jaar lang bereikbaar.

In het tweede jaar vallen de kosten voor je telefoon en de aansluitkosten van je abonnement weg. De uitkomst? 72 euro per jaar! Bij de duurste smartphones die bij een abonnement zijn inbegrepen zijn dit soms alleen al de vaste maandlasten. Behoorlijk verschil, toch?

Écht voordelig Sim Only met Simyo Compleet

voordelige sim only simyoMet Sim Only van Simyo gebruik je het mobiele telefoonnetwerk van KPN. Dat is fijn, want dit is een super betrouwbaar netwerk. Heb je thuis al internet van KPN? Goed nieuws, want dan heb je recht op Simyo Compleet. Hiermee verdubbelen we gratis de inhoud van je bundels: 100 belminuten worden er 200 en 1000 MB worden er 2000. Handig! Zo krijg je zonder iets extra te betalen tóch een grotere bundel. Je bent dan voor de bundels die je neemt nog goedkoper uit met je Sim Only abonnement.

Waarom we je bundels verdubbelen met Simyo Compleet? Wij vinden dat, als jij twee keer het KPN-netwerk gebruikt, je ook twee keer zoveel minuten en MB’s verdient. Bij het afsluiten van je Sim Only abonnement kun je meteen aangeven of je al KPN-klant bent. Zo geniet je dus meteen van de dubbele bundels. Dit kun je ook altijd later nog instellen via Mijn Simyo.

Maximaal goedkope Sim Only met hoger budget

Zit je wat ruimer in je budget of ben je bereid meer geld uit te geven voor een nieuw Sim Only abonnement? Dat is het mooie van Sim Only van Simyo: je bepaalt helemaal zelf hoeveel geld je wil uitgeven. Aan je telefoon én je abonnement.

Uitstekend bereikbaar met Sim Only voor maximaal 300 euro

goedkope sim only van simyoVoor het goedkoopste Sim Only abonnement van Simyo betaal je het eerste jaar in totaal 81 euro. Wil je voor 250 euro per jaar Sim Only gebruiken? Dan zoek je een telefoon van maximaal 169 euro. Aanraders? De Motorola Moto G5S of Nokia 6: twee snelle smartphones met groot scherm, goede prestaties, veel opslaggeheugen én een lage prijs. Heb je voor het jaar 50 euro extra over voor je Sim Only abonnement? Dan kun je ook een internetbundel nemen. De bundel van 1000 MB kost tijdelijk maar 4 euro, wat op jaarbasis neerkomt op 48 euro.

Uitstekend bereikbaar met Sim Only voor maximaal 500 euro

Als je meer MB’s en/of belminuten nodig hebt in je Sim Only bundel, heb je bij Simyo ook hier ruim de keuze. Met de grootste internetbundel van 8000 MB zit je goed. Helemaal als je Simyo Compleet hebt, want dan worden het maar liefst 16000 MB die je per maand kunt verbruiken. Dit kost 16 euro per maand en 192 euro per jaar. Zo ben je voor minder dan 500 euro in het eerste jaar klaar! Voor 16 euro per maand kun je ook een grotere belbundel van 300 minuten (die 7 euro kost) en de internetbundel van 2000 MB (die 9 euro kost) nemen. Ideaal als je zowel veel belt als regelmatig internet.

Voordeel van goedkope Sim Only: stoppen wanneer jij dat wil

goedkope sim only opzeggen wanneer je wil simyoZo zie je maar weer: ook met een goedkope Sim Only bundel krijg je heel wat MB’s en belminuten. Ook als je behoefte aan minuten of MB’s verandert zit je goed, want bij Simyo kun je altijd iedere maand je bundels gratis naar boven of naar beneden aanpassen! Vind je het toch niets om een jaar vast te zitten aan een abonnement? Bij Simyo kun je ook een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement nemen. Dit kost wel ietsjes meer dan wanneer je het voor een jaar vastzet. Ideaal als je een abonnement op elk moment wil kunnen opzeggen. Ga je voor zekerheid én een goede prijs? Dan is het jaarabonnement de beste keuze voor jou.

Welke telefoon en bundels gebruik jij voor je Sim Only abonnement?

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.