Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 juli 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 juli) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

goedkoop abonnement kosten besparen
Terug naar overzicht
899x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Sim only | Slimme tips |

Kosten besparen met een goedkoop abonnement? Zo doe je dat!

Wij durven ‘m wel aan: de kans is groot dat jij een abonnement op een app of dienst hebt. Bijvoorbeeld om muziek te luisteren (hoi Spotify!) of om series te streamen (ook hallo, Netflix!). Wist je dat je op een paar manieren kosten bespaart op deze diensten? Deze tips helpen je aan een goedkoop abonnement!

De populariteit van abonnementen op diensten en apps

populariteit streamingdiensten appsStreamingdiensten als Spotify en Netflix zijn sinds een paar jaar niet meer weg te denken. Met deze apps luister je welk nummer maar ook en kijk je veel verschillende films en series. Ze hebben vaak een maandelijks opzegbaar abonnement waardoor je nergens aan vastzit. Met deze tips kun je hierop besparen.

Goedkoop abonnement op Netflix

goedkoop abonnement netflixEen goedkoop Netflix abonnement neem je door iets meer geld te betalen. Dat klinkt misschien gek, maar het werkt echt! Met het betaalbaarste abonnement kun je op één apparaat Netflix kijken. Met iets duurdere abonnementen is het mogelijk je abonnement op meerdere apparaten tegelijk te gebruiken. Je kunt dan de abonnementskosten delen met familie of huisgenoten en tegelijk Netflix gebruiken. Onderaan de streep ben je zo goedkoper uit. En het komt natuurlijk ook goed van pas als je vriend(in) het ene wil kijken en jij het ander. Netflix eerst even uitproberen? De eerste 30 dagen zijn gratis.

Goedkoop abonnement op Spotify

goedkoop abonnement spotifyGoedkoop muziek streamen? Dat kan met Spotify Family. Dit abonnement van deze populaire streamingdienst kost 15 euro en is daarmee 5 euro duurder dan ‘gewoon’ Spotify. Het voordeel? Jij en vijf (!) andere mensen die op jouw adres staan ingeschreven kunnen tegelijk muziek luisteren. De abonnementskosten kun je delen en… ka-ching: je hebt al vanaf 2,50 euro een voordelig abonnement op Spotify. Ideaal voor een studentenhuis of grote familie!

Kosten besparen met Sim Only

Een ander abonnement dat je hebt? Die voor je telefoon natuurlijk, van Simyo! Ook met onze Sim Only abonnementen kun je slim besparen.

Goedkoop abonnement met Simyo Compleet

goedkoop abonnement simyo compleetHeb je thuis internet van KPN en Sim Only van Simyo? Dan heb je recht op Simyo Compleet. Met deze deal verdubbelen we de inhoud van je bundels. Want omdat je twee keer het netwerk van KPN gebruikt, verdien je in onze ogen ook twee keer zoveel minuten en MB’s voor dezelfde prijs. Zo heb je een goedkoop Sim Only abonnement met lekker veel minuten, sms’jes en MB’s.

Korting op je telefoonrekening met Simyo VriendenDeal

goedkoop abonnement simyo vriendendealVeel van onze klanten bevelen Simyo aan bij vrienden. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee en daar doen we graag wat voor terug met onze VriendenDeal. De deal? Als jij voor ons een klant binnenhaalt, krijgen jullie allebei eenmalig 10 euro korting op jullie telefoonrekening. Zo kun je extra goedkoop bellen en internetten. VriendenDeal is te vinden in de Mijn Simyo app en op Mijn Simyo. Hier is je persoonlijke link makkelijk te delen, bijvoorbeeld via WhatsApp of Facebook.

Kosten besparen met andere goedkope abonnementen

Abonnementen zijn er natuurlijk niet alleen voor je telefoon. Ook op andere abonnementen valt genoeg te besparen!

Goedkoop abonnement voor fitness: kortingsacties van sportscholen

Veel sportscholen stunten met goedkope abonnementen voor bepaalde tijd. Zeker in grote steden is het slim om zo nu en dan van sportschool te veranderen. In de stad vind je vaak verschillende sportscholen bij jou in de buurt. Door af en toe te wisselen profiteer je van acties en bespaar je per jaar al snel een paar tientjes op je abonnement. Dat kun je dan weer mooi investeren in een goede sportuitrusting!

Goedkoop abonnement voor de trein

goedkoop abonnement trein simyoVoor de trein zijn er allerlei abonnementen waar je uit kunt kiezen. Pak je vrijwel dagelijks de trein, maar hoef je niet per se in de spits te reizen? Dan is een Dal Vrij-abonnement een aanrader. Hiermee reis je voordelig met de trein buiten de spits om. Ideaal om betaalbaar en duurzaam naar werk te gaan of om familie en vrienden elders in het land te bezoeken. Extra voordeel? Die pakken je metgezellen, want die krijgen 40% korting dankzij jouw abonnement.

Alleen de krantenartikelen lezen die jij wil?

Lees je graag de krant, maar vind je niet alle verhalen interessant of kom je er simpelweg niet aan toe alles elke dag te lezen? Zonde! Blendle is dan een mooi alternatief, want hiermee betaal je alleen voor de verhalen die je ook écht leest. Blendle Premium is er ook: met dit abonnement kun je voor een vast bedrag een brede selectie krantenartikelen lezen die passen bij je interesses. En ook dit abonnement kun je delen met anderen door je account met ze te delen.

Zo zie je maar weer: er zijn genoeg manieren om slim te besparen op je abonnementen. Welke tips om te besparen op abonnementen heb jij?

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.