.

goedkoop abonnement kosten besparen
Terug naar overzicht
17,232x gelezen

Wij durven ‘m wel aan: de kans is groot dat jij een abonnement op een app of dienst hebt. Bijvoorbeeld om muziek te luisteren (hoi Spotify!) of om series te streamen (ook hallo, Netflix!). Wist je dat je op een paar manieren kosten bespaart op deze diensten? Deze tips helpen je aan een goedkoop abonnement!

De populariteit van abonnementen op diensten en apps

populariteit streamingdiensten appsStreamingdiensten als Spotify en Netflix zijn sinds een paar jaar niet meer weg te denken. Met deze apps luister je welk nummer maar ook en kijk je veel verschillende films en series. Ze hebben vaak een maandelijks opzegbaar abonnement waardoor je nergens aan vastzit. Met deze tips kun je hierop besparen.

Goedkoop abonnement op Netflix

goedkoop abonnement netflixEen goedkoop Netflix abonnement neem je door iets meer geld te betalen. Dat klinkt misschien gek, maar het werkt echt! Met het betaalbaarste abonnement kun je op één apparaat Netflix kijken. Met iets duurdere abonnementen is het mogelijk je abonnement op meerdere apparaten tegelijk te gebruiken. Je kunt dan de abonnementskosten delen met familie of huisgenoten en tegelijk Netflix gebruiken. Onderaan de streep ben je zo goedkoper uit. En het komt natuurlijk ook goed van pas als je vriend(in) het ene wil kijken en jij het ander. Netflix eerst even uitproberen? De eerste 30 dagen zijn gratis.

Goedkoop abonnement op Spotify

goedkoop abonnement spotifyGoedkoop muziek streamen? Dat kan met Spotify Family. Dit abonnement van deze populaire streamingdienst kost 15 euro en is daarmee 5 euro duurder dan ‘gewoon’ Spotify. Het voordeel? Jij en vijf (!) andere mensen die op jouw adres staan ingeschreven kunnen tegelijk muziek luisteren. De abonnementskosten kun je delen en… ka-ching: je hebt al vanaf 2,50 euro een voordelig abonnement op Spotify. Ideaal voor een studentenhuis of grote familie!

Kosten besparen met Sim Only

Een ander abonnement dat je hebt? Die voor je telefoon natuurlijk, van Simyo! Ook met onze Sim Only abonnementen kun je slim besparen.

Goedkoop abonnement met Simyo Compleet

goedkoop abonnement simyo compleetHeb je thuis internet van KPN en Sim Only van Simyo? Dan heb je recht op Simyo Compleet. Met deze deal verdubbelen we de inhoud van je bundels. Want omdat je twee keer het netwerk van KPN gebruikt, verdien je in onze ogen ook twee keer zoveel minuten en MB’s voor dezelfde prijs. Zo heb je een goedkoop Sim Only abonnement met lekker veel minuten, sms’jes en MB’s.

Korting op je telefoonrekening met Simyo VriendenDeal

goedkoop abonnement simyo vriendendealVeel van onze klanten bevelen Simyo aan bij vrienden. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee en daar doen we graag wat voor terug met onze VriendenDeal. De deal? Als jij voor ons een klant binnenhaalt, krijgen jullie allebei eenmalig 10 euro korting op jullie telefoonrekening. Zo kun je extra goedkoop bellen en internetten. VriendenDeal is te vinden in de Mijn Simyo app en op Mijn Simyo. Hier is je persoonlijke link makkelijk te delen, bijvoorbeeld via WhatsApp of Facebook.

Kosten besparen met andere goedkope abonnementen

Abonnementen zijn er natuurlijk niet alleen voor je telefoon. Ook op andere abonnementen valt genoeg te besparen!

Goedkoop abonnement voor fitness: kortingsacties van sportscholen

Veel sportscholen stunten met goedkope abonnementen voor bepaalde tijd. Zeker in grote steden is het slim om zo nu en dan van sportschool te veranderen. In de stad vind je vaak verschillende sportscholen bij jou in de buurt. Door af en toe te wisselen profiteer je van acties en bespaar je per jaar al snel een paar tientjes op je abonnement. Dat kun je dan weer mooi investeren in een goede sportuitrusting!

Goedkoop abonnement voor de trein

goedkoop abonnement trein simyoVoor de trein zijn er allerlei abonnementen waar je uit kunt kiezen. Pak je vrijwel dagelijks de trein, maar hoef je niet per se in de spits te reizen? Dan is een Dal Vrij-abonnement een aanrader. Hiermee reis je voordelig met de trein buiten de spits om. Ideaal om betaalbaar en duurzaam naar werk te gaan of om familie en vrienden elders in het land te bezoeken. Extra voordeel? Die pakken je metgezellen, want die krijgen 40% korting dankzij jouw abonnement.

Alleen de krantenartikelen lezen die jij wil?

Lees je graag de krant, maar vind je niet alle verhalen interessant of kom je er simpelweg niet aan toe alles elke dag te lezen? Zonde! Blendle is dan een mooi alternatief, want hiermee betaal je alleen voor de verhalen die je ook écht leest. Blendle Premium is er ook: met dit abonnement kun je voor een vast bedrag een brede selectie krantenartikelen lezen die passen bij je interesses. En ook dit abonnement kun je delen met anderen door je account met ze te delen.

Zo zie je maar weer: er zijn genoeg manieren om slim te besparen op je abonnementen. Welke tips om te besparen op abonnementen heb jij?

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.