.

Simyo Compleet
Terug naar overzicht
206,207x gelezen

Simyo introduceert Simyo Compleet. Hiermee krijgen Sim Only-klanten van Simyo gratis dubbele data én belminuten als ze op hetzelfde adres internet van KPN hebben.

Wat is Simyo Compleet?

Met Simyo Compleet verdubbelen we de bel- en internetbundels van Simyo Sim Only klanten die thuis ook Internet van KPN hebben. Een belbundel van 200 minuten wordt met Simyo Compleet dus een belbundel van 400 minuten. En een internetbundel van bijvoorbeeld 6 GB krijgt een inhoud van 12 GB. Dit is helemaal gratis en klanten zitten nergens aan vast.

Simyo CompleetWaarom introduceren we Simyo Compleet?

Simyo maakt voor telefonie en dataverkeer gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Simyo klanten die thuis ook internet van KPN hebben, gebruiken het KPN-netwerk dus dubbel. Wij vinden dat je dan ook dubbele bundels verdient. En met Simyo Compleet maken we dat dus mogelijk.

Hoe kom ik in aanmerking voor Simyo Compleet?SImyo Compleet

Zie je die dubbele bundels wel zitten en wil je Simyo Compleet graag gebruiken? Heb je een Simyo Sim Only abonnement en woon je op een adres met internet van KPN? Dan kun je Simyo Compleet activeren! Het maakt daarbij niet uit welke bundels je gebruikt, maar het is wel belangrijk dat het factuuradres bij beide abonnementen identiek is.

Staat het KPN-abonnement niet op jouw naam? Dat is geen probleem. Zo lang het adres precies hetzelfde is, kun jij Simyo Compleet gebruiken. Dit geldt dus ook als het abonnement bijvoorbeeld op naam van je ouders of een huisgenoot staat!

Simyo CompleetSimyo Compleet activeren? Zo doe je dat!

Log in op Mijn.simyo.nl/compleet, zie direct of je in aanmerking komt en volg de stappen om Simyo Compleet in een handomdraai te activeren. Om de extra’s van Simyo Compleet te kunnen bieden, checken wij op het moment van aanmelden of de adresgegevens van jouw Simyo Sim Only abonnement overeenkomen met het adres van het KPN internetabonnement.

Is het activeren gelukt? Mooi! Vanaf de eerste dag van de volgende maand krijg je dan twee keer zoveel minuten én MB’s, elke maand weer. Je kunt daarnaast je bundels nog steeds naar boven of beneden aanpassen.

Wil je meer weten en ontdekken of jij ook in aanmerking komt voor dubbele bundels? We hebben een speciale FAQ klaargezet met een antwoord op de meeste gestelde vragen over Simyo Compleet. Hoeveel minuten en MB’s heb jij dankzij Simyo Compleet nu tot je beschikking?

Simyo Compleet

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.