.

Versla Blue Monday vaardigheden apps Simyo Blog
Terug naar overzicht
11,875x gelezen

Het is vandaag Blue Monday: volgens wetenschappers de meest deprimerende dag van het jaar. Wil jij je dit jaar weren tegen alle negativiteit? Leer dan een nieuwe vaardigheid! Ga je een nieuwe taal leren of blijf jij zen met een meditatie-app? Dit zijn vijf absolute top apps om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Versla Blue Monday Strava app 2 Simyo BlogVerbreek je persoonlijke records met Strava

De sport-app Strava is uitermate geschikt voor fietsfanaten en hardlopers.Met de app meet je niet alleen nauwkeurig je sportactiviteiten. Je kunt ook anderen uitdagen en een personal record neerzetten op een bepaalde route. De app zit vol mooie, uitdagende en inspirerende loop- en fietsroutes. Strava daagt je uit het beste uit jezelf te halen en dit met andere sportievelingen te delen!

Strava is gratis te downloaden voor iOS en Android. De app heeft ook een Premium-variant voor 7,99 euro. Hiermee monitor je jouw activiteiten nog beter. Ook kun je dan verdiepende analyses loslaten op je prestaties.

Word fit met Nike+ Training ClubVersla Blue Monday Nike+ Training Club Simyo Blog

Nike is het meest bekende sportmerk ter wereld. Naast de bekende Nike+ Run Club heeft Nike ook andere sportapps, waaronder de Nike+ Training Club. Hiermee kun je thuis of in de sportschool verschillende oefeningen doen onder begeleiding van handige filmpjes. Hierin delen bekende atleten hún work-out met jou, zodat jij net zo fit wordt als zij!

Tip: download de work-outs wanneer je verbonden bent met een wifinetwerk, zo voorkom je dat je over je Sim Only databundel heengaat.

De Nike+ Training Club-app is gratis te downloaden voor iOS en Android. In de app kun je extra work-outs kopen voor nog meer sportplezier.

Blue Monday verslaan Sim Only SimyoKom tot rust met Headspace

Headspace is een app om mee te leren mediteren. De app is ontwikkeld door Andy Puddicombe, een boeddhistische monnik. Hij wil om mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met meditatie en mindfullness. Met Headspace leer je mediteren door middel van een gesproken meditatieles. Stap voor stap leer je zo je innerlijke ik te ontdekken en hoe je Blue Monday en alle andere dagen ontspannen door komt!

Headspace is beschikbaar voor iOS en Android en werkt op basis van een abonnement. De app is gratis te downloaden en je kunt The Basics gratis gebruiken. Wil je meer Headspace? Dan kun je kiezen uit verschillende abonnementen, een abonnement is beschikbaar vanaf 7,99 euro per maand.

Versla Blue Monday stoppen met roken QuitNow! Simyo blogStop met roken met QuitNow!

Voorgoed stoppen met roken in 2018? Maak je goede voornemens waar met de QuitNow!-app. In de app kun je invullen hoeveel sigaretten je per dag rookte en wanneer je bent gestopt. De app houdt precies voor je bij hoeveel sigaretten je ontweken hebt, hoeveel geld je hiermee bespaart en wat het niet-roken met je gezondheid doet. Ook zijn er een aantal mijlpalen die de app voor je bijhoudt: 1 dag niet gerookt, 10 dagen niet gerookt, een maand niet gerookt etc. Zo kom jij écht van het roken af!

QuitNow! is beschikbaar voor iOS en Android en is gratis te gebruiken. Je kunt ook de PRO variant voor 4,49 euro kopen. Hiermee krijg je nog meer inzicht in je gezondheid en zijn er extra mijlpalen te behalen.

Versla Blue Monday taal leren Duolingo SImyo blogTaalvaardigheden verbeteren met Duolingo

Altijd al Frans, Italiaans of Spaans willen leren, maar geen zin in een herhaling van de saaie, taaie taallessen van de middelbare school? Dan is de Duolingo-app perfect voor je om een nieuwe taal te leren of om je taalkennis op te frissen. Met Duolingo stel je doelen voor jezelf en herinnert de app je elke dag om een paar minuutjes aan het oefenen van de taal te besteden. Door middel van luister-, schrijf- en spreekoefeningen word jij stap voor stap een echte maestro!

Duolingo is gratis te gebruiken en beschikbaar voor iOS, Android, Windows Phone en desk- of laptop. Via in-app aankopen kun je het spelelement van Duolingo vergroten en punten kopen, maar deze punten kun je ook verdienen door goed je best te doen! Ga jij de uitdaging aan?

Eet en leef gezonder met LifesumVersla Blue Monday Lifesum app Simyo Blog

Met de app Lifesum coördineer je alle facetten van je gezonde levensstijl. Zo houd je onder andere bij wat je eet en drinkt en hoeveel je beweegt. Daarnaast biedt de app verschillende programma’s om te doorlopen, zoals food for strength of clean eating waarmee je jouw voedingspatroon kunt aanpassen. In de app staan ook tal van lekkere en gezonde recepten om je te helpen.

De Lifesum app is gratis te downloaden en beschikbaar voor iOS en Android. Om alle verschillende programma’s te doen, moet je een abonnement afsluiten. Dit kan vanaf 3,75 euro per maand.

Welke vaardigheden wil jij in 2018 leren?

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.