Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Versla Blue Monday vaardigheden apps Simyo Blog
Terug naar overzicht
610x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Favoriete apps |

Versla Blue Monday, leer nieuwe vaardigheden met apps!

Het is vandaag Blue Monday: volgens wetenschappers de meest deprimerende dag van het jaar. Wil jij je dit jaar weren tegen alle negativiteit? Leer dan een nieuwe vaardigheid! Ga je een nieuwe taal leren of blijf jij zen met een meditatie-app? Dit zijn vijf absolute top apps om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Versla Blue Monday Strava app 2 Simyo BlogVerbreek je persoonlijke records met Strava

De sport-app Strava is uitermate geschikt voor fietsfanaten en hardlopers.Met de app meet je niet alleen nauwkeurig je sportactiviteiten. Je kunt ook anderen uitdagen en een personal record neerzetten op een bepaalde route. De app zit vol mooie, uitdagende en inspirerende loop- en fietsroutes. Strava daagt je uit het beste uit jezelf te halen en dit met andere sportievelingen te delen!

Strava is gratis te downloaden voor iOS en Android. De app heeft ook een Premium-variant voor 7,99 euro. Hiermee monitor je jouw activiteiten nog beter. Ook kun je dan verdiepende analyses loslaten op je prestaties.

Word fit met Nike+ Training ClubVersla Blue Monday Nike+ Training Club Simyo Blog

Nike is het meest bekende sportmerk ter wereld. Naast de bekende Nike+ Run Club heeft Nike ook andere sportapps, waaronder de Nike+ Training Club. Hiermee kun je thuis of in de sportschool verschillende oefeningen doen onder begeleiding van handige filmpjes. Hierin delen bekende atleten hún work-out met jou, zodat jij net zo fit wordt als zij!

Tip: download de work-outs wanneer je verbonden bent met een wifinetwerk, zo voorkom je dat je over je Sim Only databundel heengaat.

De Nike+ Training Club-app is gratis te downloaden voor iOS en Android. In de app kun je extra work-outs kopen voor nog meer sportplezier.

Blue Monday verslaan Sim Only SimyoKom tot rust met Headspace

Headspace is een app om mee te leren mediteren. De app is ontwikkeld door Andy Puddicombe, een boeddhistische monnik. Hij wil om mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met meditatie en mindfullness. Met Headspace leer je mediteren door middel van een gesproken meditatieles. Stap voor stap leer je zo je innerlijke ik te ontdekken en hoe je Blue Monday en alle andere dagen ontspannen door komt!

Headspace is beschikbaar voor iOS en Android en werkt op basis van een abonnement. De app is gratis te downloaden en je kunt The Basics gratis gebruiken. Wil je meer Headspace? Dan kun je kiezen uit verschillende abonnementen, een abonnement is beschikbaar vanaf 7,99 euro per maand.

Versla Blue Monday stoppen met roken QuitNow! Simyo blogStop met roken met QuitNow!

Voorgoed stoppen met roken in 2018? Maak je goede voornemens waar met de QuitNow!-app. In de app kun je invullen hoeveel sigaretten je per dag rookte en wanneer je bent gestopt. De app houdt precies voor je bij hoeveel sigaretten je ontweken hebt, hoeveel geld je hiermee bespaart en wat het niet-roken met je gezondheid doet. Ook zijn er een aantal mijlpalen die de app voor je bijhoudt: 1 dag niet gerookt, 10 dagen niet gerookt, een maand niet gerookt etc. Zo kom jij écht van het roken af!

QuitNow! is beschikbaar voor iOS en Android en is gratis te gebruiken. Je kunt ook de PRO variant voor 4,49 euro kopen. Hiermee krijg je nog meer inzicht in je gezondheid en zijn er extra mijlpalen te behalen.

Versla Blue Monday taal leren Duolingo SImyo blogTaalvaardigheden verbeteren met Duolingo

Altijd al Frans, Italiaans of Spaans willen leren, maar geen zin in een herhaling van de saaie, taaie taallessen van de middelbare school? Dan is de Duolingo-app perfect voor je om een nieuwe taal te leren of om je taalkennis op te frissen. Met Duolingo stel je doelen voor jezelf en herinnert de app je elke dag om een paar minuutjes aan het oefenen van de taal te besteden. Door middel van luister-, schrijf- en spreekoefeningen word jij stap voor stap een echte maestro!

Duolingo is gratis te gebruiken en beschikbaar voor iOS, Android, Windows Phone en desk- of laptop. Via in-app aankopen kun je het spelelement van Duolingo vergroten en punten kopen, maar deze punten kun je ook verdienen door goed je best te doen! Ga jij de uitdaging aan?

Eet en leef gezonder met LifesumVersla Blue Monday Lifesum app Simyo Blog

Met de app Lifesum coördineer je alle facetten van je gezonde levensstijl. Zo houd je onder andere bij wat je eet en drinkt en hoeveel je beweegt. Daarnaast biedt de app verschillende programma’s om te doorlopen, zoals food for strength of clean eating waarmee je jouw voedingspatroon kunt aanpassen. In de app staan ook tal van lekkere en gezonde recepten om je te helpen.

De Lifesum app is gratis te downloaden en beschikbaar voor iOS en Android. Om alle verschillende programma’s te doen, moet je een abonnement afsluiten. Dit kan vanaf 3,75 euro per maand.

Welke vaardigheden wil jij in 2018 leren?

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.