.

black friday korting tips simyo
Terug naar overzicht
39,992x gelezen

Jaag je op koopjes? Haal jij met het aanschaffen van iets nieuws altijd het onderste uit de kan? En check je altijd wat er in de aanbieding is? Dan kun jij met Black Friday je lol op. Wij geven je Black Friday-tips én je leest hier met welke bespaar-apps je altijd korting hebt.

Wat is Black Friday?

wat is black friday simyoBlack Friday is de dag na Thanksgiving Day, een Amerikaanse feestdag. Op deze vrijdag zijn de meeste Amerikanen vrij en dan starten ze met het kopen van kerstcadeaus. Om deze mensen naar hun winkels te lokken, stunten veel winkeliers in Amerika met aanbiedingen. Dat leidt vaak tot overvolle winkels met koopjesjagers, waardoor de naam Black Friday is ontstaan. Inmiddels is dit fenomeen ook overgewaaid naar Nederland en zijn er op Black Friday óók in ons land veel aanbiedingen. Zoals bijvoorbeeld in prijs verlaagde smartphones!

Black Friday tips

black friday tips simyoVeel grote Nederlandse webwinkels stunten op Black Friday 2018, dat valt op 23 november, met aanbiedingen en kortingen op producten. Ideaal, met Sinterklaas in het land en de Kerstman die ook onderweg is. De ultieme Black Friday-tip is daarom: wacht met kopen van Sinterklaas- en kerstcadeaus tot Black Friday. Zo kun je flink wat geld besparen.

Voor Black Friday kun je in Nederland onder andere terecht bij bol.com en MediaMarkt: handig als je al een tijdje overweegt je huidige smartphone te vervangen voor een nieuw exemplaar, zodat je gewoon je Sim Only abonnement kunt blijven gebruiken.

Ook veel andere winkels bieden kortingen aan. Het is teveel om ze allemaal op te noemen, maar op blackfridaydeals.nu vind je een overzicht van álle grote Black Friday-aanbiedingen. Doe er je voordeel mee! Van korting op schoenen tot afgeprijsde tuinartikelen, maar ook in prijs verlaagde vliegreizen en baby-artikelen passeren op die site de revue.

Altijd Black Friday met deze korting- en aanbiedings-apps

black friday apps simyoZie je het wel zitten om altijd je voordeel te pakken? Met een paar apps voor je smartphone is ’t het hele jaar door Black Friday! Er zijn zowel apps met kortingsacties voor producten als apps die uitzoeken waar wat in de aanbieding is. Met deze apps bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd. Je hoeft namelijk niet meer kortingsbonnetjes uit verpakkingen en folders te knippen, of te zoeken naar aanbiedingen.

De beste kortings-apps

Met kortings-apps spaar je voor korting op bijvoorbeeld je boodschappen of grote aankopen. Deze apps zijn eigenlijk het beste te vergelijken met stempelkaartjes van vroeger. Had je alle stempels verzameld? Dan mocht je wat uitzoeken. Zo is het altijd Black Friday.

Scoupy: bespaar geld met cashback-acties

Scoupy Black FridayMet Scoupy kun je bedrijven volgen die je korting willen geven. Daarnaast heeft de app verschillende ‘cashback’-acties lopen. Dit betekent dat je achteraf een bepaald bedrag van de aankoopprijs terugkrijgt. Hiervoor moet je wel het bonnetje van je aankoop bewaren.

SafeDrive: goed rijgedrag wordt beloond

SafeDrive Black FridayZit je achter het stuur, dan gebruik je je telefoon niet. Daar zijn we het over eens, toch? Met SafeDrive kun je jezelf belonen voor je goede gedrag. Deze app zet in op veiligere verkeerssituaties. Installeer deze app op je smartphone en deze houdt in de gaten of je tijdens het rijden wel of niet je smartphone gebruikt. Heb je je smartphone niet gebruikt? Dan verzamel je punten. Deze punten kun je inwisselen voor verschillende kortingen. Het gaat hier onder andere om gratis wegenwacht van de ANWB en kortingscodes voor webwinkel Coolblue.

Praxis: een ‘must have’ voor elke doe-het-zelver

Praxis Black FridayBen je aan het doe-het-zelven? Vergeet dan niet de Praxis-app te downloaden, waarin verschillende kortingsacties lopen. Dankzij deze app betaal je geen cent te veel voor bijvoorbeeld planken, spijkers en schroefjes. Bij de bouwmarkt kun je een klantenpas aanvragen. In de app kun je deze pas vervolgens handmatig toevoegen. Zo spaar je bij elke aankoop punten die je later kunt omruilen voor korting. In de app hou je precies bij hoeveel punten je hebt. Daarnaast bekijk je via de Praxis-app ook de folder van het bedrijf, die je op allerlei kortingen wijst. Tot slot heeft de app een aantal handigheidjes, zoals instructievideo’s en een ingebouwde waterpas.

Elke dag Black Friday met deze aanbiedings-apps

Waarom teveel betalen als je ziet dat hetzelfde product ergens anders goedkoper is? Met een aanbiedings-app weet je precies waar tanken het goedkoopst is en waar de boodschappen in de aanbieding zijn.

Benzine-Jip: bespaar meerdere euro’s per tankbeurt

Benzine-Jip Black FridayDeze app is een ‘must have’ als je een auto hebt. Benzine-Jip vertelt je namelijk precies waar de brandstof het goedkoopst is. Per tankbeurt verschilt dit soms al een paar euro. Dat loopt dus lekker op als je vaak tankt! Benzine-Jip is ook een heel duidelijke app. Alle tankstations worden overzichtelijk op een kaartje weergegeven, waardoor jij precies weet waar je naar toe moet om betaalbaar te tanken.

Aanbieding: betaal geen cent te veel voor je boodschappen

Aanbieding Black FridayDeze app weet van iedere supermarkt wat er in de aanbieding is. Handig, want zo weet je precies waar je moet zijn om niet te veel te betalen voor je boodschappen. De Aanbieding-app is voorzien van een slimmigheidje in de vorm van een boodschappenlijstje. Hiermee krijg je een overzicht van de supermarkten waar je naar toe moet om zo voordelig mogelijk je boodschappen te doen. Je bepaalt zelf welke supermarkten dit zijn, zodat er geen winkels tussen staan die niet bij jou in de buurt zijn.

Groupon: kortingsbonnetjes voor etentjes, uitjes en producten

Groupon Black FridayDit is dé kortingsbonnen-app bij uitstek, waarmee het écht elke dag Black Friday is. Bedrijven plaatsen via Groupon kortingsacties. Het hele jaar door. Daarbij gaat het niet alleen om korting op producten, maar ook om kortingen voor lekkere etentjes, dagjes uit en weekendjes weg. De aanbieder van de kortingsactie bepaalt de voorwaarden. Zo stelt hij in hoeveel mensen een coupon moeten kopen om de aanbiedingsactie door te laten gaan. Hierdoor verzekert hij zichzelf van een zeker bedrag aan inkomsten en betaal jij minder dan normaal voor een product, dienst of uitje.

Waarop richt jij je pijlen deze Black Friday?

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.