Hoe stevig hangt je telefoon in de auto met Hangup?

Slimme gadgets

Valt jouw telefoon met daarop je navigatie regelmatig van je voorruit? Wij maakten een proefrit met ophangsysteem Hangup.

Een zuignap die constant loslaat, je telefoon op schoot in de auto (niet veilig!): hoe vaak ben jij met je telefoon in de weer tijdens een autorit? Dit leidt behoorlijk af en is niet nodig. Met de ophangsystemen van Hangup zorg je dat je telefoon of tablet altijd veilig hangt. Zonder onhandige zuignap, maar wél binnen twee seconden geïnstalleerd. Je klikt simpelweg je telefoon of tablet in de houder en bevestigt deze aan je ventilatierooster. We probeerden het en de telefoon zit inderdaad meteen muurvast. Omdat de houders buigzaam zijn, passen alle soorten telefoons of tablets er makkelijk in. De houders zijn ook nog eens heel betaalbaar en worden gefabriceerd in eigen land. Een handig hulpstuk dus, die Hangup. (Lees ook op ons forum ook wat andere Simyo-bellers van de Hangup vinden!)

De Hangup is o.a. verkrijgbaar bij mobilehangup.nl

Pluspunten Hangup

+ Snel geïnstalleerd in je auto.

+ Past om veel maten smartphones en tablets.

+ De telefoon hangt écht stevig.

+ Goede prijs.

Minpunten Hangup

– De lange termijn moet uitwijzen of het frame zijn ‘buigkracht’ op den duur niet verliest.

Simyo verkoopt zelf geen gadgets en apps. Het is daarom niet mogelijk het product of app via de website van Simyo aan te schaffen. 

€ 8,95

Hoe slim vinden we ’m?