Wij hebben thuis KPN Compleet. Wat krijg ik als ik ook Simyo Compleet activeer?

Heb je thuis al KPN Compleet en activeer je daarnaast ook Simyo Compleet voor je Simyo Sim Only abonnement? Dan maak je natuurlijk gewoon gebruik van beide voordelen!

De voordelen van KPN Compleet horen bij de producten die je bij KPN hebt. Met Simyo Compleet krijg je elke maand dubbele bundels voor je Simyo Sim Only abonnement. Dit kost je niets extra’s.

Wij hebben thuis KPN Compleet. Kan ik de voordelen van KPN Compleet delen, uitwisselen of ruilen met de voordelen van Simyo Compleet?
Nee, dit kan niet. De voordelen van KPN Compleet horen bij het abonnement van KPN , en de voordelen van Simyo Compleet horen bij het abonnement van Simyo. Je kunt de belminuten en MB’s niet tussen de abonnementen uitwisselen.

Hoe activeer ik Simyo Compleet?
Log in op Mijn Simyo. Hier zie je meteen of je in aanmerking komt voor Simyo Compleet. Volg daarna de stappen om Simyo Compleet te activeren. Om de extra’s van Simyo Compleet te kunnen bieden, controleren wij op het moment van aanmelden of de adresgegevens van jouw Simyo Sim Only abonnement overeenkomen met het adres van het KPN Thuis (internet en eventueel TV) abonnement.

Help ons verbeteren. Is dit het antwoord dat je zoekt?

ja nee

Hoe kunnen we het antwoord verbeteren?

Via dit formulier kun je geen vragen stellen

Kies een optie

Bedankt voor je feedback

Kunnen we je verder helpen?

Wat zou je gedaan hebben als je het antwoord niet had gevonden?

Kies een optie

Bedankt voor je feedback

.