Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

 • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
 • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
 • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 juli 2021.

 • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 juli) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
 • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
 • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
 • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

15 slimme WhatsApp trucjes en instellingen
Terug naar overzicht
78,934x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Slimme tips |

Deze 15 slimme WhatsApp trucjes wil je kennen

WhatsApp is toch wel zo’n beetje de beste uitvinding sinds de mobiele telefoon. En in tijden van corona heb je deze app harder nodig dan ooit. Je kunt dus maar beter zorgen dat je alle, maar dan ook álle goeie WhatsApp instellingen kent. We zetten het beste en het nieuwste van WhatsApp daarom voor je op een rijtje. Zodat WhatsApp voor jou nóg beter wordt dan het al was.

WhatsApp truc #1 - Personaliseer je privacy-instellingen

WhatsApp trucjesEr valt nogal wat in te stellen bij die privacy-instellingen op WhatsApp. Zo kun je per persoon of groep aangeven of ze jouw foto mogen zien, wanneer je voor het laatst online was, je status en andere info. Handig nu door thuiswerken, werk en privé steeds meer door elkaar lopen. WhatsApp extra beschermen met een schermvergrendeling kan ook. Zo kan alleen jij met je Face ID of pincode bij je chats. 

De privacy-instellingen van WhatsApp aanpassen op je iPhone doe je zo:

 • Open WhatsApp.
 • Druk op ‘Instellingen’.
 • Druk op ‘Account’.
 • Je kunt hier privacy-instellingen aanpassen.
 • Wil je dat niet iedereen je profielfoto ziet?
 • Klik op ‘Profielfoto’.
 • Selecteer wie je profielfoto mag zien: iedereen, je contacten of niemand.

En op een Android-smartphone pas je de privacy-instellingen van WhatsApp als volgt zo aan:

 • Open WhatsApp.
 • Druk rechtsboven op de drie puntjes.
 • Druk op ‘Instellingen’.
 • Druk op ‘Account’.
 • Druk op ‘Privacy’.
 • Wil je dat niet iedereen je profielfoto ziet?
 • Klik op ‘Profielfoto’ 
 • Bepaal wie ‘m wél mag zien.

In ons blog over WhatsApp en privacy lees je trouwens hoe het zit met de veiligheid van jouw eigen gegevens.

WhatsApp truc #2 - Voer groepsvideogesprekken via WhatsApp

Hard nodig in tijden van corona, videogesprekken. En die kun je in WhatsApp nu met meerdere contacten tegelijk voeren, een groepsvideogesprek dus. Het maximaal aantal deelnemers aan een groepsvideogesprek is acht. Je kunt zo’n gesprek op drie manieren beginnen.

 1. Vanuit een bestaande WhatsApp-groep: Ga naar de groep en druk op Videogesprek.
 2. Vanuit de tab Gesprekken: Tik op Nieuw gesprek > Nieuw groepsgesprek > Voeg contacten toe en tik op Videogesprek.
 3. Vanuit een individuele chat: Tik op Videogesprek en voeg deelnemers toe zodra je contact heeft geaccepteerd.

WhatsApp truc #3 - Lekker snel chatten met Web WhatsApp

WhatsApp Web

Web WhatsApp, dat wil je, zowel op kantoor als thuis. Scheelt je enorm veel typen met twee duimen. En als je wat ouder bent, met je wijsvinger. Al die berichten tik je gewoon met tien vingers (of wat voor typsysteem jij jezelf dan ook aangeleerd hebt) op je laptop of toetsenbord. Dat gaat echt een stuk sneller en zo loop je niet het risico op een WhatsApp-duim, je weet wel, zo’n overbelaste duimspier door overmatig appen. Bovendien ziet het er op kantoor een stuk professioneler uit als je niet steeds voorovergebogen op je smartphone zit. Terwijl jij met je vrienden aan het appen bent, denken je collega’s dat je een beleidsplan aan het uitwerken bent. 

Je kunt Web WhatsApp in je browser gebruiken of als applicatie downloaden. Het werkt alleen als je telefoon in de buurt is en aan staat. 

 • Ga naar web.whatsapp.com.
 • Open WhatsApp op je smartphone.
 • Ga naar Instellingen in de app. 
 • Tik op WhatsApp Web/Desktop.
 • De app opent nu de camera van je telefoon.
 • Richt de camera op de QR-code op het computerscherm.
 • Typen maar!

Check ook even onze tips over razendsnel appen.

WhatsApp truc #4 - Laat WhatsApp lekker typen

Nog eentje in de categorie: je bent het typen met twee duimen zat. Je kunt natuurlijk spraakberichten achterlaten, maar je kunt ook WhatsApp het tikwerk laten doen. Met de dictafoon van je toetsenbord dicteer jij de berichten en typt WhatsApp ze voor je uit. Geef daarvoor WhatsApp en je toetsenbord wel even toestemming je microfoon te gebruiken. En nog een tip: articuleer duidelijk en lees je berichten even na voor je ze verstuurt. Wil je een punt, komma of uitroepteken achter je zin, spreek die dan ook letterlijk uit: “Ik kom nu naar huis, punt. Wat eten we, vraagteken.”

WhatsApp truc #5: Gifjes en stickers versturen met WhatsApp 

Zeg je het liever helemaal niet met woorden, dan heeft WhatsApp een mooie collectie GIF’s voor je waarmee je je mood over de bühne brengt. Die gifjes weten je gevoel soms beter te verwoorden dan jijzelf. Daarnaast wordt je stickercollectie ook steeds leuker en uitgebreider, check maar eens. Ben jij meer iemand van de plaatjes dan de woorden, zorg dan wel dat je genoeg data hebt. Een gifje of filmpje sturen kost nou eenmaal meer MB’s dan een tekstje. Bij Simyo neem je nu een Sim Only met 15 GB per maand voor maar 11 euro. 

WhatsApp truc #6 - Groepen en verzendlijsten aanmaken

Dat je in WhatsApp groepen kunt aanmaken, weet je oma inmiddels ook. Maar binnen zo’n groep kun je allerlei slimme trucjes uithalen en dat wist je misschien nog niet. We hebben zelfs een heel blog aan WhatsApp-groep tips gewijd. Wat je misschien nog meer niet wist, is dat je naast groepen ook verzendlijsten kunt maken. Dat is handig, als je naar meerdere mensen hetzelfde bericht wilt versturen maar niet in een groep. 

Een verzendlijst maak je op een Android-toestel als volgt:
Open WhatsApp > Klik op de drie puntjes rechtsboven > Nieuwe verzendlijst > Selecteer de personen. 

En op een iPhone werkt dat zo:
Open WhatsApp > Ga naar Chats > Tik op Verzendlijsten > Tik op Nieuwe lijst > Voeg contactpersonen toe.

WhatsApp truc #7 - Makkelijk terugzoeken

Opzoeken gesprekken WhatsAppOp zoek naar dat ene gesprek van twee jaar geleden? Vroeger moest je dan heel lang scrollen en liep uiteindelijk je telefoon vast. Nu kun je gewoon zoeken op woord, zowel in al je gesprekken als binnen één chat. Je weet vast de strekking van het gesprek nog wel. Wil je een linkje terugzoeken dat een vriend je ooit stuurde, ga dan naar Media, links en docs in de betreffende chat en kijk tussen de linkjes. Waarschijnlijk kom je tijdens je zoektocht van alles tegen dat je spontaan opnieuw wilt bekijken.

WhatsApp truc #8 - Voeg snel contacten toe met QR-code

Nummers handmatig invoeren hoeft niet meer. Door de QR-code ondersteuning in WhatsApp hoef je alleen de QR-code van iemand te scannen en alle gegevens staan in je WhatsApp. Je vindt je eigen WhatsApp QR-code bij Instellingen achter je naam. De rest spreekt voor zich.

WhatsApp truc #9 - Verwijder verstuurde berichten

Naar de verkeerde geappt, oops! Grote kans dat je inmiddels al weet dat je verstuurde berichten weer kunt verwijderen. Maar waar dat eerder tot 7 minuten na verzenden kon,heb je nu 1 uur en 8 minuten de tijd  (oftewel 4096 seconden, waar je uiteindelijk op uitkomt als je 2 maar met 2 blijft vermenigvuldigen, een leuk nerd-grapje van WhatsApp) om je bericht te verwijderen. Zowel voor jezelf als de ander(en).  Dit kan handig zijn bij nachtelijk verstuurde berichten waar je later spijt van krijgt. Met een beetje mazzel lag de ontvanger te slapen en merkt ie ‘s ochtends niks. Hoewel, helaas staat er nog altijd ‘bericht verwijderd’.  Jammer joh. Na 1 uur en 8 minuten kun je het bericht alleen nog voor jezelf verwijderen.

WhatsApp truc #10 - Geef je chatgesprekken een eigen achtergrond

Misschien heb jij al jaren je eigen achtergrond in WhatsApp en wissel je die met grote regelmaat. Maar wist je eigenlijk wel dat je iedere chat een eigen achtergrond kunt geven? Je moeder, je lief, je beste vriend, je vriendengroep; die verdienen toch allemaal een privé-achtergrond?! Tik op de naam of groep binnen je chats en kies een foto, of gebruik een van de standaard achtergronden uit WhatsApp.

WhatsApp truc #11 - Voeg voor 24 uur iets toe aan je status

Ook binnen WhatsApp kun je stories plaatsen. De foto, video of tekst die je aan je status koppelt, is 24 uur zichtbaar voor anderen. Even goed nadenken dus, voordat je dit doet. Ga in het menu naar Status > Mijn status. Een foto maken spreekt voor zich, wil je een video delen, houd dan de camera-button lang ingedrukt. Met de blauwe verzendknop maak je je status wereldkundig.

WhatsApp truc #12 - Bespaar data

WhatsApp data besparenMet alles wat je de hele dag door deelt met vrienden en collega’s, heeft WhatsApp nogal een aandeel in je dataverbruik. Kijk maar eens bij Datagebruik (iPhone) of netwerkgebruik (Android). Met een beetje boerenslimheid kun je dit voorkomen en maak je je WhatsApp een stuk zuiniger. Zo kun je bijvoorbeeld bepalen of mediabestanden automatisch gedownload mogen worden via mobiel internet.

Zo verbruikt WhatsApp minder MB’s op een iPhone:

 • Open WhatsApp.
 • Tik op ‘Instellingen’.
 • Tik op ‘Data- en opslaggebruik’.
 • Stel in dat foto’s, video’s en bestanden alleen via wifi worden gedownload.
 • Schuif de slider naast ‘Beperkt datagebruik’ naar rechts om het datagebruik verder te verlagen.

Zo verbruikt WhatsApp minder MB’s op een Android-smartphone:

 • Open WhatsApp.
 • Tik rechtsboven op de drie puntjes.
 • Tik op ‘Instellingen’.
 • Tik op ‘Data- en opslaggebruik’.
 • Pas je verbruiksinstellingen aan.
 • Stel bijvoorbeeld in dat video’s alleen via wifi automatisch gedownload mogen worden.

WhatsApp truc #13 - Belangrijke gesprekken vastzetten, markeren of mailen

Gesprekken die je niet kwijt wilt of die je later nog nodig hebt, kun je op drie manieren behandelen.

Gesprek vastzetten

Op een dag met veel sociaal verkeer kan het gebeuren dat een chat binnen no-time onderaan je lijstje bungelt en je vergeet te antwoorden. Om dat te voorkomen kun je belangrijke personen of groepen vastzetten. Dit doe je op een Android-toestel door het gesprek ingedrukt te houden en daarna op de punaise te drukken. Voor een iPhone schuif je over een chat heen en tik op ‘maak vast’.

Gesprekken markeren

Net iets anders is het als iemand je via WhatsApp info stuurt die je later nog nodig hebt. In een groepschat kan zo’n bericht makkelijk ondersneeuwen. Maar niet als je het bericht markeert. Dat doe je door het bericht langer ingedrukt te houden en op de ster te drukken. Op een iPhone vindt je berichten met ster terug op het tabblad Instellingen. Op Android onder de drie puntjes > Berichten met ster.

Gesprekken naar jezelf mailen

Een manier om je WhatsApp een beetje overzichtelijk te houden en MB’s te besparen, is door chats naar jezelf te mailen. Da’s ook leuk voor later. Misschien kun je op een dag samen met je lief teruglezen wat jullie naar elkaar schreven na de eerste date. Ga hiervoor op een iPhone naar Instellingen > Chats > Chatgeschiedenis > en kies vervolgens voor ‘email chat’. Hierna selecteer je welke chat je wilt versturen en of de media erbij mag. Op een Android doe je dit door naar de drie puntjes te gaan > Chats > Chatgeschiedenis > Chat exporteren > Selecteer de chat die je wilt versturen.

WhatsApp truc #14 - Neem je WhatsAppjes mee naar een nieuw toestel

Back-up van WhatsApp makenTijd voor een nieuwe telefoon, met abonnement of Sim Only? Dan moet je je telefoon opnieuw instellen. Gelukkig gaat dat tegenwoordig vrij easy, ook als je voor eSIM kiest trouwens. Het liefst wil je de WhatsApp gesprekken die je dierbaar zijn natuurlijk mee verhuizen naar je nieuwe toestel. Weet dat dit alleen kan als je binnen hetzelfde besturingssysteem blijft. Of althans, het kan wel maar beperkt en je hebt er speciale software voor nodig. Gedoe dus. 

Een back-up van WhatsApp op je iPhone maken gaat zo:

 • Open WhatsApp.
 • Tik op ‘Instellingen’.
 • Tik op ‘Chats’.
 • Tik op ‘Reservekopie’ (bij een iPhone).
 • Je kunt nu aangeven of je ook van video’s een back-up wil maken.
 • Tik op ‘Maak nu reservekopie’.

Zo maak je een back-up op een Android-telefoon:

 • Open WhatsApp.
 • Tik rechtsboven op de drie puntjes.
 • Tik op ‘Instellingen’.
 • Tik op ‘Chats’.
 • Tik op ‘Chat back-up’.
 • Tik op ‘Back-up maken’.

Zodra je op je nieuwe toestel WhatsApp instelt, krijg je de melding dat er een back-up beschikbaar is. Zet deze terug en al je oude gesprekken zijn weer bij je.

WhatsApp truc #15 - Neem je WhatsAppjes mee naar een nieuw nummer

Nieuw telefoonnummer, zelfde smartphone? Er is een handig WhatsApp trucje waardoor je je gesprekken niet kwijtraakt. Zo kun je al die hilarische gesprekken, foto’s en andere gedeelde dingen nog eens terugkijken:

 • Open WhatsApp.
 • Tik op ‘Instellingen’.
 • Tik op ‘Account’.
 • Tik op ‘Wijzig nummer’.
 • Tik op ‘Volgende’.
 • Voer nu je oude en nieuwe telefoonnummer in om je account over te zetten op het nieuwe nummer.

Zo, onze trukendoos is leeg. Maar als het goed is kun je hier wel even mee vooruit. 

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.