Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

beste vpn verbinding vpn apps
Terug naar overzicht
3,268x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Favoriete apps | Slimme tips | Telefoons & Tech |

Veilig internetten via een VPN-verbinding met deze apps

Online zijn en je geen zorgen om je privacy hoeven te maken? Je bent niet de enige die dat prettig vindt. Via een VPN-verbinding kun je anoniem(er) internetten. Wij leggen je uit wat dit is, hoe het werkt en zochten handige VPN-apps voor je uit. Zo kun je ook op je telefoon met je Sim Only abonnement internetten via VPN!

Wat is VPN?

wat is vpnVPN staat voor Virtual Private Network. Dit netwerk staat tussen jouw apparaat en het internet in. Met het VPN-netwerk loopt het internetverkeer via een versleutelde, beveiligde verbinding. Je internet hierdoor niet met je eigen IP-adres, wat je persoonlijke online identificatiecode is die tot jou te herleiden valt. Met een VPN-verbinding kun je daarom anoniemer internetten.

Waarom internetten via een VPN-verbinding?

Steeds meer mensen hebben een VPN? Hieronder zie je een paar belangrijke redenen om ook een VPN te overwegen.

Veilig internetten via een openbaar wifi-netwerk

vpn verbinding via wifiWil je graag internetten via openbare wifi-netwerken om data te besparen voor je Sim Only abonnement? Goed om te weten: internetten via een openbaar wifi-netwerk is minder veilig. Dit komt omdat je niet weet wie dit netwerk beheert. Een hacker kan bijvoorbeeld een openbaar netwerk opzetten waarmee jij verbinding kunt maken. Vervolgens kan hij jouw gegevens, zoals die van je bank-app, bekijken. Steeds meer mensen weten de risico’s van openbare netwerken. Goed nieuws: via een VPN-verbinding is deze verbinding alsnog veiliger. Hiermee versleutel je namelijk de verbinding. Hackers moeten de versleuteling dan eerst ontcijferen voordat ze je gegevens kunnen bekijken. Praktisch gezien is het daarom voor hun niet de moeite waard: ze storten zich liever op een makkelijke prooi. Met een VPN-verbinding kun je dus veiliger via openbare wifi-netwerken surfen en daardoor MB’s besparen!

Anoniemer internetten

vpn verbinding anoniemer internettenVeel mensen gebruiken een VPN-verbinding omdat ze zo anoniemer kunnen internetten. Het IP-adres valt niet tot jou te herleiden en daardoor kunnen bedrijven je online gedrag minder goed volgen. Dit doen ze om jou gepersonaliseerde advertenties te tonen of om je gebruik te analyseren. Bedrijven als Facebook kunnen met voor het oog onzichtbare ‘pixels’ op andere sites jouw surfgedrag zeer nauwkeurig volgen en dit koppelen aan jouw Facebook-account. Daar voelt niet iedereen zich goed bij: goede reden voor een VPN!

Voordelen van een buitenlands IP-adres

vpn verbinding buitenlands ip adresBij veel VPN-diensten kun je kiezen via welk IP-adres je wilt internetten. Hierbij heb je ook de keuze om via een IP-adres uit een ander land te internetten. Zo kun je geografische blokkades omzeilen. Wil je bijvoorbeeld iets terugkijken via de BBC iPlayer? Met een VPN-verbinding kan het. Ook in landen als China, waar bijvoorbeeld Facebook en Google zijn geblokkeerd, komt een VPN goed van pas. Soms kan het zelfs zo zijn dat bepaalde aankopen per land in prijs verschillen, zoals vliegtickets. Een ander IP-adres helpt je dan hierop te besparen.

Het nadeel van een VPN-verbinding

nadelen van vpn verbindingInternetten via een VPN-verbinding heeft veel voordelen. Toch is er ook een (klein) nadeel. En dat is dat je via een omweg internet. Hierdoor kan de internetsnelheid wat lager zijn dan zonder VPN. Vaak is het verschil minimaal, maar bij het spelen van een online game kan het bijvoorbeeld nét een klein verschil zijn. Verder merk je er waarschijnlijk niet veel van.

Handige VPN-apps

Internetten via VPN wordt steeds populairder en er is goed nieuws! Er zijn namelijk een aantal uitstekende VPN-apps voor je smartphone. Hiervoor betaal je vrijwel altijd een abonnement van een paar euro per maand. Niet zo gek, want zo’n dienst heeft wereldwijd een heleboel servers staan om jou een snelle, beveiligde verbinding te geven. Gebruik daarom geen gratis VPN-apps, want die verkopen in de meeste gevallen jouw online informatie. Al zijn er, zoals je hieronder ziet, uitzonderingen…

Private Internet Access

vpn verbinding private internet access vpn appsPrivate Internet Access is een van de beste VPN-diensten. Deze VPN-app is makkelijk in gebruik en met een abonnement kun je via verschillende apparaten via een VPN-verbinding internetten. Je kunt het dus voor zowel je computer als telefoon gebruiken! De dienst kost 9,95 dollar per maand. Sluit je een jaarabonnement af? Dan betaal je omgerekend 5,99 dollar per maand. Met een abonnement van twee jaar ben je nóg goedkoper uit: 3,11 dollar per maand. Het voordeel van Private Internet Access is zijn gebruiksvriendelijkheid. Ook kun je via veel verschillende landen anoniemer internetten.

NordVPN

vpn apps vpn nord vpn verbindingNordVPN is ook een prima keuze. Net als Private Internet Access is deze VPN-app zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt met één abonnement op maximaal zes apparaten tegelijkertijd internetten via een VPN-verbinding. Er is een maandelijks opzegbaar abonnement van 10,50 euro. Sluit je een abonnement voor langere tijd af? Dan ben je goedkoper uit: voor een abonnement van drie jaar kost het je omgerekend 2,62 euro per maand.

WindScribe

vpn verbinding vpn apps windscribeWindScribe is een van de weinige VPN-apps die zowel gratis als privacyvriendelijk is. Je hebt gratis 10 GB aan dataverkeer per maand en daarbij een beperkte keuze uit landen waarvan je een IP-adres kunt uitkiezen. Een prima keuze als je wilt weten of een VPN-verbinding ook wat voor jou is. Waar wacht je nog op? Aan de slag!

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.