.

Terug naar overzicht
8,891x gelezen

KPN is bijna klaar met de installatie van haar 4G netwerk. Met de juiste smartphone kunnen Simyo-bellers hiervan nu dus bijna overal gebruikmaken. 

KPN heeft een manier gevonden om haar huidige netwerk geschikt te maken voor 4G internet. Door de kasten onder de meeste zendmasten van het bedrijf te vervangen door modernere versies.  Sommige zendmasten zijn wel geheel vervangen. Hiermee is het voor KPN eenvoudiger om het netwerk up-to-date te houden. Alleen de driehoek Steenwijk, Meppel, Hoogeveen en een stuk in de regio Goes moet nog aangesloten worden. In april 2014 zullen ook deze gebieden aangesloten zijn.

Meer informatie over 4G

Op simyo.nl/4G vind je meer informatie over Flex 4G van Simyo. Voor vijf euro per maand kan je internetten met een gemiddelde downloadsnelheid van 20 Mbps. De maximale downloadsnelheid van Simyo’s Flex 4G is 150 Mbps. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon en de drukte op een zendmast, maar ook van de dekking in een bepaald gebied.

Ben je al klant van Simyo? Dan kun je op Mijn Simyo direct Flex 4G aanzetten.

Update: De Flex 4G-bundel vervalt per 14 maart 2017. Vanaf die dag kun je 4G van Simyo gratis aanzetten.

Update 14 mei 2018: Sim Only abonnementen van Simyo hebben nu standaard 4G internet en 3G is alleen nog voor Prepaid beschikbaar.

Simyo heeft dankzij het vernieuwde netwerk van KPN bijna heel Nederland dekkend met 4G. De actuele status van 4G kun je hier vinden. Wil je meer informatie over de afronding van de uitrol en de techniek die KPN gebruikt? Bekijk de video!

netwerk aan- en uitzetten

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.