Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Tablet apps - Simyo Blog
Terug naar overzicht
1,640x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Favoriete apps |

Vijf redenen om je tablet er weer eens bij te pakken

Heb je een tijd terug een tablet aangeschaft, maar merk je dat je ‘m niet zo vaak gebruikt? We geven je vijf redenen om je iPad of Android tablet er weer eens bij te pakken, van toffe games tot handige apps!

Mocht je jouw tablet ook met een Sim Only simkaart gebruiken, vergeet dan niet te controleren of de app veel MB’s gebruikt. Voor je het weet ben je zelfs door de grootste databundel heen!

Tablet Sim Only SimyoReden 1: Voor een spannend spel

In plaats van pielen op een klein smartphoneschermpje is het veel leuker om een spel op je tablet te spelen.

Rollercoaster Tycoon Classic

Een echte klassieker: Rollercoaster Tycoon! Bouw je eigen attractiepark, maak waanzinnige achtbanen en word de baas van een succesvol park vol met blije mensen. Op je smartphone wordt het nogal een gepriegel om een heel park te bouwen. Op je tablet is dit een stuk gemakkelijker. De mobiele variant van het spel is zijn geld zeer zeker waard: het spel is even uitgebreid als de computervariant. Voor 6,99 euro heb jij deze klassieker van weleer weer in handen!

Rollercoaster Tycoon Classic is beschikbaar voor zowel iOS als Android. Aanvullend kun je voor 2,99 euro een uitbreidingspakket kopen met speciale thema-achtbanen en parken.

Asphalt 8: Airborne

Speel je graag racegames? Dan is dit zéker een reden om je tablet er weer eens bij te pakken! Asphalt 8: Airborne is zo’n toffe game. Race in de grootste steden ter wereld en vlieg letterlijk met je auto over bruggen en kliffen. In de multiplayer-variant kun je spelen tegen racers van over de hele wereld. Genieten!

Asphalt 8: Airborne is verkrijgbaar voor iOS en Android. Het spel is gratis te downloaden en verder uit te breiden met in-app aankopen, zoals nieuwe auto’s om mee te racen. De uitbreidingen zijn beschikbaar vanaf 1,09 euro.

The Room Three

The Room Three is een spannend puzzelspel waarin je op een verlaten eiland op zoek gaat naar een uitweg. Bij een puzzelspel moet je goed je speelveld kunnen bekijken. Dat gaat gemakkelijker met het grotere scherm van je tablet. Je zult al je probleemoplossende vaardigheden gebruiken om dit spel uit te kunnen spelen!

The Room Three is beschikbaar voor 4,99 euro voor iOS en kost 4,49 euro voor Android.

Tablet apps - Simyo blogReden 2: Voor een heerlijk recept

Is het spelen van een spelletje voor jou geen reden om de tablet er weer bij te pakken? Geen probleem, want er zijn genoeg andere redenen. Bijvoorbeeld om een nieuw recept uit te proberen! Leer hoe je een recept van a tot z kan maken met handige receptvideo’s op YouTube. Zet je tablet op het fornuis, pak je schort erbij en koken maar! Dit zijn de leukste en lekkerste ‘foodtube’-kanalen.

Jamie Oliver’s FoodTube

Publieksfavoriet Jamie Oliver heeft zijn eigen YouTube-kanaal vol recepten gepropt. Met vrienden en collega’s kookt hij er lustig op los. Wat dacht je van een heerlijk pastagerecht van Jamie’s mentor Gennaro Contaldo? Met deze handige kookvideo’s bij de hand kan jouw recept bijna niet mislukken!

Veganistische recepten van The Happy Pear

Heb je voorgenomen om in 2018 wat vaker vegetarisch of veganistisch te eten? Dan kun je daar vast wat inspiratie bij gebruiken. De mannen van The Happy Pear helpen je hier perfect bij! Ze maken van bekende recepten een veganistische variant of gaan helemaal los met hun creativiteit om iets nieuws te proberen.

Allerhande receptenvideo’s

Onze ‘eigen’ Allerhande zit ook boordevol kookinspiratie en receptentips. De kookvideo’s laten stap voor stap zien wat je moet doen. Van uitgebreide diners tot simpele en gezonde gerechten. Wil je nog meer kookinspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens dit lijstje met de beste recepten-apps!

Reden 3: Voor een goede serie

Tv kijk je meestal op de bank, maar soms wil je nog even voor het slapen gaan een aflevering van je favoriete show kijken. Dat kijkt lekkerder weg op een tablet dan op een telefoon!

Netflix

Zondagochtend, zonnetje in je gezicht, ontbijtje op bed en tablet in de hand voor de laatste aflevering van je favoriete Netflix-serie. Ideaal, toch? Je kunt de Netflix-app gratis downloaden voor je iPad of Android-tablet. Let wel op of je met jouw abonnement nog meerdere apparaten kunt koppelen.  Gebruik je Netflix ook op je smartphone? Het beste is om dit alleen via wifi te doen, omdat Netflix veel MB’s van je Sim Only internetbundel verbruikt.

Interactieve tv-app

Elke aanbieder van interactieve tv heeft ook een handige app waarmee jij programma’s kunt opnemen en terugkijken. Wanneer je de app op je tablet installeert heb je altijd je favoriete tv-programma’s bij de hand. Ideaal om in bed live naar dat laatste deel van de wedstrijd te kijken of om je favoriete serie on-demand terug te kijken.

Tablet apps - Simyo blogReden 4: Voor een bibliotheek in je tablet

Ja, voor veel mensen gaat er niets boven de geur van een vers boek. Maar wat als je op vakantie gaat? Dan heb je baat bij een tablet vol e-books. Tover je tablet om in een e-reader en lees e-books gemakkelijk via apps zoals iBooks op je iPad of de Kobo-app voor je Android tablet.

Ben je al lid van de bibliotheek en vind je het leuk om ook af en toe een e-book te lenen? Dan kun je terecht bij de Online Bibliotheek. De Online Bibliotheek is onderdeel van jouw gewone bibliotheek en met je biebpas kun je hier gemakkelijk online boeken lenen!

Reden 5: Voor een gezond en fit lijf

Fit worden vanuit je luie stoel? Dat gaat ‘m helaas niet worden. Je kunt wél je tablet gebruiken voor een aantal handige fitness apps. Dankzij het grotere schermpje kun jij de oefeningen goed zien!

Nike Training Club

De Nike Training Club is de fitnessvariant van de bekende Nike Run Club. Met de app kun je verschillende oefeningen selecteren om mee te trainen. De oefeningen worden in korte filmpjes duidelijk uitgebeeld, zodat jij de oefening juist kan uitvoeren. Creëer je eigen sportschool met een fitnessmatje, wat dumbells en de Nike Training Club op je tablet voor wat personal training!

Daily Yoga

Elke dag even een moment pakken voor je yoga-oefeningen is gezond voor lichaam en geest. Yogahoudingen, ook wel asana’s genoemd, kunnen nog weleens ingewikkeld zijn. Daarom is het belangrijk dat je de juiste houding aanneemt om overbelasting en blessures te voorkomen. Gebruik de Daily Yoga app daarom op je tablet zodat je goed kunt zien hoe je de houding aanneemt. Zo kom jij in de juiste flow terecht!

Om welke reden pak jij je tablet er weer bij?

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.