.

spelletjes zonder wifi
Terug naar overzicht
18,854x gelezen

Een zonnige vakantie in het verschiet? Geluksvogel! Voordat je uitvliegt richting je vakantiebestemming, geven we je snel een tip mee voor een offline spelletje. Zo kun jij vanuit je hangmat of vliegtuigstoel een fijn potje gamen, zónder dat je internet nodig hebt. Hierbij serveren we je zes gratis offline games.

Gratis offline spelletjes

Met die fijne zomervakantie in de agenda, wil jij naast het inpakken van je koffer natuurlijk helemaal voorbereid zijn. Zo kun je ultiem luieren op je strandbedje, onderuitzakken in het vliegtuig of relaxen in de hangmat met een flinke rits aan offline spelletjes. Het kan namelijk zo zijn dat je zonder internet komt te zitten (bijvoorbeeld in het vliegtuig), geen wifi hebt óf je databundel er niet doorheen wilt jagen. Een offline spelletje is dé oplossing! Hierbij zes gratis, leuke offline games.

Fruit Ninja

Fruit NinjaBen jij hartstikke snel en behendig? Dan is Fruit Ninja helemaal jouw ding. De naam zegt het al, je stort je als een ninja op fruit. Het werkt als volgt: met een zwaard snijd je alle soorten en stukken fruit kapot die uit de lucht vallen. Maar let op: tussen het fruit zitten soms ook bommen, en die mag je natuurlijk niet raken. Hoe verder je in het spel komt, hoe lastiger het wordt en hoe meer punten je kunt scoren.

Download Fruit Ninja voor iOS of Android.

 

SimCity BuilditSim City

De allereerste Sim City game kwam al bijna dertig jaar geleden uit, en werkt vandaag nog steeds even verslavend als toen. Ga urenlang op in het bouwen van je eigen stad, laat deze gigantisch groeien en los problemen op om je inwoners tevreden te houden. Als je offline de game speelt, wordt je voortgang gewoon op je device opgeslagen tot de volgende keer dat je online bent. Ideaal als je op zoek bent naar een spelletje waar je geen wifi of internet voor nodig hebt.

Download SimCity Buildit voor iOS of Android.

Angry Birds 2

Angry Birds 2Daar zijn ze weer: de boze vogels! Het spel Angry Birds 2 is de uitgebreide versie van de bekende Angry Birds Classic. Verwacht nog meer boze vogels, nieuwe levels, en nieuwe omgevingen.

Een kleine opfrisser: met je eigen angry birds ga je met een katapult de gebouwen en torens van de groene varkens slopen. Zijn de gebouwen kapot? Dan heb jij van de varkens gewonnen! Maar elke vogel is anders, dus je hebt unieke superpowers. Welke vogel zet jij in voor elk onderdeel van het spel? Kies tactisch!

Download Angry Birds 2 voor iOS of Android.

CSR 2CSR 2

Vol gas je vakantie in met een offline spelletje? Dan kun je met CSR 2 prima uit de voeten. Bij CSR 2 kun je racen met verschillende auto’s en je auto helemaal naar eigen hand customizen. Daarnaast kun je met vrienden een team samenstellen, of gewoon alleen spelen. Naast de mooie race-omgevingen, kun je ook real time racen tegen mensen van over de hele wereld (al heb je dan wel je wifi of internet nodig).

Download CSR 2 voor iOS of Android.

Flow FreeFlow Free

Het doel van dit spel is het verbinden van dezelfde kleuren. Dat klinkt misschien simpel, maar Flow Free is een behoorlijke hersenkraker. Dit spel is geschikt voor jong en oud, en met 150 levels ben je best wel even zoet. Ook deze hoort tussen de leuke offline games. Voor de speler met een ijzeren geduld!

Download Flow Free voor iOS of Android.

 

Temple Run 2Temple Run 2

Ben je meer een avontuurlijke gamer? Dan is Temple Run 2 wel iets voor jou. Rennen, springen, duiken en glijden langs afgronden, over wilde rivieren en door dichte bossen om te proberen te ontsnappen aan je achtervolgers. Hoe ver kun jij rennen in dit offline spelletje?

Download Temple Run 2 voor iOS of Android.

 

Uitgebreid gamen op vakantie met Simyo

Wil jij geen risico lopen dat je op vakantie door je databundel heen zit, of bij thuiskomst onverhoopt een hoge rekening op de mat aantreft? Geen zorgen! Via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app kun je supersnel elke maand je Sim Only-bundel aanpassen. Wil je tijdelijk wat meer of minder internet? Of juist meer bellen? Pas het direct aan.

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.