Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

 • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
 • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
 • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

 • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
 • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
 • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
 • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

sinterklaas bellen apps simyo
Terug naar overzicht
909x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Favoriete apps |

Sinterklaas bellen en andere leuke Sint apps voor een heerlijk avondje

Makkers staakt uw wild geraas! De Sint is weer in het land en dat betekent: tijd voor chocoladeletters, zelf pepernoten maken met ons heerlijke recept én Sinterklaas bellen met een van de leuke Sint apps die we bespreken. Zo wordt het écht een heerlijk avondje.

Met deze apps kun je Sinterklaas bellen en heb je de ideale Pakjesavond

Wil je een heerlijk avondje? Je smartphone helpt je daar met deze apps bij. Hoe ging het nummer van die stoomboot nu ook al weer en wat rijmt er op twaalf? Daar zijn gelukkig een paar handige apps voor! Ideaal voor de mooiste Sinterklaasliedjes, perfecte rijmen en leukste spelletjes.

Lootjes trekken: makkelijk een verlanglijstje maken

sinterklaas bellen apps lootje trekken simyoOp de website lootjestrekken.nl maak je gemakkelijk een groep aan voor je vrienden, collega’s of familie. Zodra iedereen zich registreert worden de lootjes getrokken en kun je jouw wensenlijstje vullen. Mooi is dat je duidelijk kunt afspreken wat het budget is. Het jaar daarna kun je dezelfde groep opnieuw gebruiken. Het leuke daaraan is dat je dan kunt instellen dat je niet weer dezelfde trekt als het vorige jaar. Handig!

Rijm-app: Jouw perfecte hulpsint voor een mooi gedicht!

sinterklaas bellen rijm app simyoBijt jij je elk jaar weer stuk op het schrijven van een gedicht? Je redding is nabij: met deze app tover je gemakkelijk een sinterklaasgedicht in elkaar. Let wel op dat je er een beetje eigen creativiteit doorheen fietst, anders valt het misschien op. Maar je hoeft nu nooit meer lang te zoeken naar het juiste woord.

De Sinterklaas Rijm app is beschikbaar voor iOS. Een soortgelijke versie is ook voor Android beschikbaar, de Gedichten van Sinterklaas-app.

Zing samen met iSint

sinterklaas bellen zingen isint simyoDeze app is ontzettend handig voor iedereen die na ‘Zie ginds komt de stoomboot’ al niet meer weet hoe de tekst verdergaat. In de iSint-app vind je alle teksten van de bekendste Sinterklaasliedjes. Zo weet je zeker dat Sinterklaas je huisje dit jaar niet stilletjes voorbijgaat.

De iSint app is beschikbaar voor iOS.

Maak eens een ander lijstje, met Spotify

Spotify is het hele jaar door leuk, maar je kunt de app ook gebruiken om met het hele gezin de leukste Sinterklaas liedjes te luisteren. Stel samen met je gezin of vriendengroep een speciale Sintlijst op en luister de hele avond naar de leukste liedjes. Deze lijst kun je dan gemakkelijk delen, zodat iedereen zijn favoriete liedje voor de Sint op zet. Tip: gebruik Spotify via wifi, want dat bespaart MB's! Via 4G kan natuurlijk ook, maar dan gebruik je wel MB’s uit je Sim Only internetbundel.

Spotify is beschikbaar voor iOS, Android en via je computer.

Iemand verse marsepein?

Komt de familie dit jaar bij jou Sinterklaas vieren? Gebruik de Appie-app om de lekkerste recepten voor pepernoten, worteltaartjes voor Amerigo en speculaaspoppen te vinden. Zeker weten dat alle hulp-Sinten en Pieten jouw zelfgemaakte lekkernijen kunnen waarderen!

BelmetSint App: even met Sinterklaas bellen

sinterklaas bellen app simyoJe kinderen of neefjes en nichtjes de avond van hun leven bezorgen? Met de Bel-met-Sint-app is het nét alsof Sinterklaas aan de lijn is. Met de app kun je sms-en met de Sint of een gepersonaliseerd voicemail bericht ontvangen.

Bellen met Sint is beschikbaar voor Android en iOS.

Sinterklaas dobbelspel

sinterklaas bellen dobbelspel simyoMet vrienden op pakjesavond het Sinterklaasdobbelspel spelen maar steeds ruzie over hoe de regels ook al weer waren? Met deze handige app wordt dit meteen opgelost en kunnen jullie je focussen op het uitpakken. Ook kun je de bordspel-variant van deze app kopen en grote dobbelstenen met de spelregels erop zijn verkrijgbaar.

Er zijn alleen betaalde versies van deze app, voor iOS en Android.

Het Simyo-pepernotenrecept voor Pakjesavond

Wil je Sinterklaasavond dit jaar extra bijzonder maken? Met zelfgemaakte pepernoten verras je vást de hele familie. Jong én oud. En het mooie is: pepernoten bakken is een fluitje van een cent.

Dit heb je nodig voor lekker veel pepernoten

 • 375 gram zelfrijzend bakmeel.
 • 185 gram basterdsuiker (bruin).
 • 150 gram roomboter.
 • 75 milliliter melk.
 • 3 eetlepels speculaaskruiden.
 • Een klein beetje zout (naar eigen inzicht, maar een snufje of twee is zat).
 • Een oven die op 170 graden is voorverwarmd.

Zo maak je pepernoten

 1. Pak een beslagkom en doe daarin de boter. Pak de mixer erbij en mix de boter tot het zacht is.
 2. Zodra de boter zacht is voeg je de rest van de ingrediënten toe in de beslagkom.
 3. Tijd om je mouwen op te stropen! Je gaat nu net zo lang kneden tot het deeg mooi en glad is.
 4. Krijg je al spierpijn? Het kan even duren tot het deeg mooi en glad is, maar als het zo ver is kun je de ovenplaat erbij pakken en daar het bakpapier op leggen.
 5. Je kunt nu zelf pepernoten rollen en ze op de ovenplaat leggen.
 6. Een flink karweitje, want het gaat om aardig wat pepernoten. Zodra alle pepernoten zijn gerold, schuif je de ovenplaat in de oven die op 170 graden is voorverwarmd. Na ongeveer een kwartier zijn de pepernoten klaar.
 7. Smullen maar!

Gratis cadeautje van Simyo: dubbel data en belminuten met Simyo Compleet

Na het Sinterklaas bellen en pepernoten eten ook wel trek in een cadeautje? Dat hebben we, voor iedereen met een Simyo Sim Only abonnement en vast internet van KPN: Simyo Compleet! Hiermee ontvang je gratis dubbele minuten en MB’s. Het enige wat je hoeft te doen is Simyo Compleet aanzetten via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.

Als dát geen heerlijk avondje wordt… Fijne Sinterklaas!

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.