.

sinterklaas bellen apps simyo
Terug naar overzicht
66,758x gelezen

Makkers staakt uw wild geraas! De Sint is weer in het land en dat betekent: tijd voor chocoladeletters, zelf pepernoten maken met ons heerlijke recept én Sinterklaas bellen met een van de leuke Sint apps die we bespreken. Zo wordt het écht een heerlijk avondje.

Met deze apps kun je Sinterklaas bellen en heb je de ideale Pakjesavond

Wil je een heerlijk avondje? Je smartphone helpt je daar met deze apps bij. Hoe ging het nummer van die stoomboot nu ook al weer en wat rijmt er op twaalf? Daar zijn gelukkig een paar handige apps voor! Ideaal voor de mooiste Sinterklaasliedjes, perfecte rijmen en leukste spelletjes.

Lootjes trekken: makkelijk een verlanglijstje maken

sinterklaas bellen apps lootje trekken simyoOp de website lootjestrekken.nl maak je gemakkelijk een groep aan voor je vrienden, collega’s of familie. Zodra iedereen zich registreert worden de lootjes getrokken en kun je jouw wensenlijstje vullen. Mooi is dat je duidelijk kunt afspreken wat het budget is. Het jaar daarna kun je dezelfde groep opnieuw gebruiken. Het leuke daaraan is dat je dan kunt instellen dat je niet weer dezelfde trekt als het vorige jaar. Handig!

Rijm-app: Jouw perfecte hulpsint voor een mooi gedicht!

sinterklaas bellen rijm app simyoBijt jij je elk jaar weer stuk op het schrijven van een gedicht? Je redding is nabij: met deze app tover je gemakkelijk een sinterklaasgedicht in elkaar. Let wel op dat je er een beetje eigen creativiteit doorheen fietst, anders valt het misschien op. Maar je hoeft nu nooit meer lang te zoeken naar het juiste woord.

De Sinterklaas Rijm app is beschikbaar voor iOS. Een soortgelijke versie is ook voor Android beschikbaar, de Gedichten van Sinterklaas-app.

Zing samen met iSint

sinterklaas bellen zingen isint simyoDeze app is ontzettend handig voor iedereen die na ‘Zie ginds komt de stoomboot’ al niet meer weet hoe de tekst verdergaat. In de iSint-app vind je alle teksten van de bekendste Sinterklaasliedjes. Zo weet je zeker dat Sinterklaas je huisje dit jaar niet stilletjes voorbijgaat.

De iSint app is beschikbaar voor iOS.

Maak eens een ander lijstje, met Spotify

Spotify is het hele jaar door leuk, maar je kunt de app ook gebruiken om met het hele gezin de leukste Sinterklaas liedjes te luisteren. Stel samen met je gezin of vriendengroep een speciale Sintlijst op en luister de hele avond naar de leukste liedjes. Deze lijst kun je dan gemakkelijk delen, zodat iedereen zijn favoriete liedje voor de Sint op zet. Tip: gebruik Spotify via wifi, want dat bespaart MB's! Via 4G kan natuurlijk ook, maar dan gebruik je wel MB’s uit je Sim Only internetbundel.

Spotify is beschikbaar voor iOS, Android en via je computer.

Iemand verse marsepein?

Komt de familie dit jaar bij jou Sinterklaas vieren? Gebruik de Appie-app om de lekkerste recepten voor pepernoten, worteltaartjes voor Amerigo en speculaaspoppen te vinden. Zeker weten dat alle hulp-Sinten en Pieten jouw zelfgemaakte lekkernijen kunnen waarderen!

BelmetSint App: even met Sinterklaas bellen

sinterklaas bellen app simyoJe kinderen of neefjes en nichtjes de avond van hun leven bezorgen? Met de Bel-met-Sint-app is het nét alsof Sinterklaas aan de lijn is. Met de app kun je sms-en met de Sint of een gepersonaliseerd voicemail bericht ontvangen.

Bellen met Sint is beschikbaar voor Android en iOS.

Sinterklaas dobbelspel

sinterklaas bellen dobbelspel simyoMet vrienden op pakjesavond het Sinterklaasdobbelspel spelen maar steeds ruzie over hoe de regels ook al weer waren? Met deze handige app wordt dit meteen opgelost en kunnen jullie je focussen op het uitpakken. Ook kun je de bordspel-variant van deze app kopen en grote dobbelstenen met de spelregels erop zijn verkrijgbaar.

Er zijn alleen betaalde versies van deze app, voor iOS en Android.

Het Simyo-pepernotenrecept voor Pakjesavond

Wil je Sinterklaasavond dit jaar extra bijzonder maken? Met zelfgemaakte pepernoten verras je vást de hele familie. Jong én oud. En het mooie is: pepernoten bakken is een fluitje van een cent.

Dit heb je nodig voor lekker veel pepernoten

 • 375 gram zelfrijzend bakmeel.
 • 185 gram basterdsuiker (bruin).
 • 150 gram roomboter.
 • 75 milliliter melk.
 • 3 eetlepels speculaaskruiden.
 • Een klein beetje zout (naar eigen inzicht, maar een snufje of twee is zat).
 • Een oven die op 170 graden is voorverwarmd.

Zo maak je pepernoten

 1. Pak een beslagkom en doe daarin de boter. Pak de mixer erbij en mix de boter tot het zacht is.
 2. Zodra de boter zacht is voeg je de rest van de ingrediënten toe in de beslagkom.
 3. Tijd om je mouwen op te stropen! Je gaat nu net zo lang kneden tot het deeg mooi en glad is.
 4. Krijg je al spierpijn? Het kan even duren tot het deeg mooi en glad is, maar als het zo ver is kun je de ovenplaat erbij pakken en daar het bakpapier op leggen.
 5. Je kunt nu zelf pepernoten rollen en ze op de ovenplaat leggen.
 6. Een flink karweitje, want het gaat om aardig wat pepernoten. Zodra alle pepernoten zijn gerold, schuif je de ovenplaat in de oven die op 170 graden is voorverwarmd. Na ongeveer een kwartier zijn de pepernoten klaar.
 7. Smullen maar!

Gratis cadeautje van Simyo: dubbel data en belminuten met Simyo Compleet

Na het Sinterklaas bellen en pepernoten eten ook wel trek in een cadeautje? Dat hebben we, voor iedereen met een Simyo Sim Only abonnement en vast internet van KPN: Simyo Compleet! Hiermee ontvang je gratis dubbele minuten en MB’s. Het enige wat je hoeft te doen is Simyo Compleet aanzetten via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.

Als dát geen heerlijk avondje wordt… Fijne Sinterklaas!

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.