Maak pakjesavond nog leuker met deze Sinterklaas apps!

Favoriete apps

Met de Sint weer in het land is het nu écht tijd voor chocoladeletters, pepernoten en natuurlijk pakjesavond. Wie de legende van Piet die de cadeautjes door de schoorsteen komt brengen niet meer gelooft moet de avond zelf spannend zien te maken. Met deze Sinterklaas apps en tips wordt het sowieso gezellig!

Sinterklaasgedichten en liedjes

Wie een cadeautje wil, zingt een liedje voor de lieve Sint en schrijft natuurlijk een gedichtje. Maar hoe ging het nummer van die stoomboot nu ook al weer en wat rijmt er op twaalf? Daar zijn gelukkig een paar handige apps voor!

Zing samen met iSint

Sinterklaas apps zingen SimyoDeze app is ontzettend handig voor iedereen die na ‘Zie ginds komt de stoomboot’ al niet meer weet hoe de tekst verdergaat. In de iSInt-app vind je alle teksten van de bekendste Sinterklaasliedjes. Zo weet je zeker dat Sinterklaas je huisje dit jaar niet stilletjes voorbijgaat.

De iSint app is beschikbaar voor iOS.

Maak eens een ander lijstje, met Spotify

Spotify is natuurlijk het hele jaar door leuk, maar je kunt de app ook gebruiken om met het hele gezin de leukste Sinterklaas liedjes te luisteren. Stel samen met je gezin of vriendengroep een speciale Sintlijst op en luister de hele avond naar de leukste liedjes. Deze lijst kun je dan gemakkelijk delen, zodat iedereen zijn favoriete liedje voor de Sint op zet. Tip: gebruik Spotify via wifi, want dat bespaart MB’s! Via 4G kan natuurlijk ook. In dit artikel zie je hoeveel data Spotify verbruikt.

Spotify is beschikbaar voor iOS, Android en via je computer.

Rijm-app: Jouw perfecte hulpsint voor een mooi gedicht!

Sinterklaas apps rijmen SimyoBijt jij je elk jaar weer stuk op het schrijven van een gedicht? Je redding is nabij: met deze app tover je gemakkelijk een sinterklaasgedicht in elkaar. Let wel op dat je er een beetje eigen creativiteit doorheen fietst, anders valt het misschien op. Maar je hoeft nu nooit meer lang te zoeken naar het juiste woord.

De Sinterklaas Rijm app is beschikbaar voor iOS. Een soortgelijke versie is ook voor Android beschikbaar, de Gedichten van Sinterklaas-app

Sinterklaas spelletjes

Tot aan pakjesavond blijft het natuurlijk enorm spannend en al die pakjesstress kan voor onrust zorgen. Een goed moment om even tot rust te komen met een spelletje of een geruststellend telefoontje met Sinterklaas zelf te voeren.

De Club van Sinterklaas zit vol spelplezier!

Dé app van de populaire tv-serie met allerlei spelletjes en leuke videofragmenten. Na het volgen van show op televisie kunnen je kinderen of neefjes/nichtjes zich verder vermaken in de app. Ook Sint en Piet gaan met hun tijd mee: op zondag en woensdag zijn ze live op Facebook en Youtube, Perfect om de tijd tot aan pakjesavond te doden.

De Club van Sinterklaas is beschikbaar voor iOS en Android!

BelmetSint App: even met de grote baas kletsen

Sinterklaas apps bellen SimyoJe kinderen of neefjes en nichtjes de avond van hun leven bezorgen? Met de Bel-met-Sint-app is het nét alsof Sinterklaas aan de lijn is. Met de app kun je sms-en met de Sint of een gepersonaliseerd voicemail bericht ontvangen.

Bellen met Sint is beschikbaar voor Android en iOS

Tips voor een onvergetelijke pakjesavond

Pakjesavond is meer dan alleen cadeaus in ontvangst nemen. Samen met vrienden en familie maak je er een mooie avond van. Lekker eten, leuke spelletjes en gezellig samenzijn!

Lootjes trekken: makkelijk een verlanglijstje maken

Sinterklaas apps verlanglijstje maken SimyoOp de website lootjestrekken.nl maak je gemakkelijk een groep aan voor je vrienden, collega’s of familie. Zodra iedereen zich registreert worden de lootjes getrokken en kun je jouw wensenlijstje vullen. Mooi is dat je duidelijk kunt afspreken wat het budget is. Het jaar daarna kun je dezelfde groep opnieuw gebruiken. Het leuke daaraan is dat je dan kunt instellen dat je niet weer dezelfde trekt als het vorige jaar. Handig!

Sinterklaas dobbelspel

Met vrienden op pakjesavond het Sinterklaasdobbelspel spelen maar steeds ruzie over hoe de regels ook al weer waren? Met deze handige app wordt dit meteen opgelost en kunnen jullie je focussen op het uitpakken. Ook kun je de bordspel-variant van deze app kopen en grote dobbelstenen met de spelregels erop zijn verkrijgbaar.

Er zijn alleen betaalde versies van deze app, voor iOS en Android.

Iemand verse pepernoten?

Gebruik de Appie-app om de lekkerste recepten voor pepernoten, worteltaartjes voor Amerigo en speculaaspoppen te vinden. Zeker weten dat alle hulp-Sinten en Pieten jouw zelfgemaakte lekkernijen kunnen waarderen!

Gratis cadeautje van Simyo: dubbel data en belminuten met Simyo Compleet

Sinterklaas apps Simyo Compleet SimyoVoor iedereen met een Simyo Sim Only abonnement en vast internet van KPN heeft de Simyo Simterklaas een leuk schoencadeau: Simyo Compleet! Hiermee ontvang je gratis dubbele minuten en MB’s. Het enige wat je hoeft te doen is Simyo Compleet aanzetten via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.

Met welke apps maak jij het avondje van Sinterklaas het gezelligst?

Discussie