.

Het ideale abonnement voor het hele gezin
Terug naar overzicht
25,611x gelezen

Voor zowel je kind als voor jezelf vind je bij Simyo passende Sim Only bel- en internetbundels. Maar hoe ontdek je nu welk Sim Only abonnement geschikt is voor jouw kind? En hoe stel je een smartphone zo in dat je kind niet per ongeluk een heleboel MB’s gebruikt? Met deze Sim Only tips voor het hele gezin heeft iedereen in je familie een ideaal abonnement en een goede smartphone.

Wat is Sim Only?

wat is sim only voor het hele gezin simyoWe beginnen bij het begin: wat is Sim Only? Sim Only is een telefoonabonnement waarmee je van je provider alleen een simkaart krijgt. De telefoon? Die regel je zelf. Dit kan een nieuw exemplaar, maar ook een gebruikte telefoon zijn.. Met Sim Only kan je je vorige smartphone bijvoorbeeld ook doorgeven aan je kind. Een Sim Only abonnement is opgebouwd uit twee bundels. Bij Simyo heb je altijd een belbundel welke je kan aanvullen met een internetbundel. Jij bepaalt!

Waarom is Sim Only ideaal voor het hele gezin?

sim only ideaal voor het hele gezin simyoSim Only is de ideale abonnementsvorm voor gezinnen. Omdat er geen telefoon bij de abonnementsprijs is inbegrepen, is een telefoonrekening met Sim Only veel lager. Daarnaast kun je bij Simyo elke maand gratis je bundels aanpassen. Naar boven én beneden. Zo heeft iedereen in het gezin altijd een abonnement dat past bij zijn of haar gebruik. Daarnaast kun je als ouder via de Mijn Simyo app ook het verbruik van je kinderen in de gaten houden. Zo voorkom je dat ze te veel bellen of internetten en daardoor buitenbundelkosten maken.

Mijn Simyo app: inzicht in het verbruik van het hele gezin

mijn simyo app voor sim only ideaal voor hele gezinDe Mijn Simyo app is het kloppende hart van Simyo Sim Only voor het hele gezin. Met deze app hou je nauwkeurig het verbruik van jou én je kinderen in de gaten. Je kunt er namelijk meerdere accounts mee beheren vanaf één telefoon. Daarnaast biedt de Mijn Simyo app voor elk account de mogelijkheid om instellingen aan te passen.

Zie je bijvoorbeeld dat de internetbundel van je kind op is? Via de app kun je mobiel internet handmatig voor hem uitschakelen. Dit voorkomt buitenbundelkosten. Daarnaast kun je via de app minuten en MB’s bijkopen. En dat is bijvoorbeeld op vakantie weer handig: je kind kan dan op die regenachtige dag in zijn tent gewoon zijn favoriete online game blijven spelen.

Tip: ben je ondernemer? Dan is Simyo ook ontzettend handig, want het is mogelijk meerdere zakelijke Sim Only abonnementen te gebruiken. In de Mijn Simyo app kun je namelijk meerdere zakelijke abonnementen beheren. Zo kunnen je werknemers een zakelijk Sim Only abonnement gebruiken.

Het beste Sim Only abonnement voor kinderen

ideale sim only abonnement voor kinderen simyoGeen kind is hetzelfde, dus hoe bepaal je welk abonnement het beste bij ‘m past? Sim Only van Simyo is dan ideaal. Hiermee kan je elke maand bundels naar boven en beneden bijstellen, zodat je Sim Only abonnement altijd bij je verbruik past. Blijkt dat je kind bijvoorbeeld veel minder belt dan verwacht? Dan kan hij gewoon een kleinere belbundel nemen. Zo betaalt hij niet voor iets dat ‘ie toch niet gebruikt.

De beste smartphones voor je kind

beste sim only smartphone voor kinderen simyoBij Sim Only regel je zelf een smartphone. Er zijn geen speciale smartphones voor kinderen, maar er zijn wel telefoons met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze kunnen nagenoeg hetzelfde als de allerduurste toppers, maar dan voor een veel lagere prijs. Simyo zoekt elk half jaar voor je uit wat de vijf beste betaalbare smartphones zijn. Dit zijn telefoons die maximaal 250 euro kosten en zeer goed presteren.

Duurzame en goedkope oplossing: je kind jouw oude telefoon geven. Veel telefoons zijn ook na een paar jaar nog altijd prima in gebruik. Dan is het zonde om zo’n apparaat ongebruikt in een la weg te laten stoffen, toch?

Smartphone slim instellen voor je kind

sim only smartphone slim instellen voor je kind simyoVoordat je je kind jouw oude telefoon geeft, is het goed om jouw persoonlijke gegevens van de telefoons te wissen. Het is ook de moeite waard om de telefoon (of ‘ie nou oud of nieuw is) samen met je kind in te stellen. Met een paar instellingen is een smartphone kidsproof. Zo kun je de Google Play Store of Apple App Store zo instellen dat apps alleen via wifi gedownload kunnen worden. Ook kun je apps als Instagram en Facebook zo instellen dat er geen vreemden naar het profiel van je kind kunnen kijken.

De beste Sim Only abonnementen voor ouders

Sim Only is niet alleen voor kinderen ideaal, ook voor ouders! En dat is om precies dezelfde reden. Namelijk dat Sim Only maandelijks aanpasbaar is. Kom je erachter dat je elke maand eigenlijk te weinig MB’s hebt? Dan neem je gewoon een grotere internetbundel. Zo verandert het abonnement met je gebruik mee en past ‘ie ook na een jaar gewoon nog bij je.

Simyo Compleet: ideale KPN-deal voor Sim Only voor het hele gezin

simyo compleet sim only voordeel simyoTijd om af te ronden, maar niet voordat we je een laatste topreden geven om met het hele gezin voor Sim Only te gaan. Gebruik je thuis vast internet van KPN? Met Sim Only van Simyo krijg je dan Simyo Compleet. Hiermee verdubbelen we gratis de inhoud van je bundels. 4000 MB wordt bijvoorbeeld 8000 MB. En 100 belminuten worden er 200! Elke maand weer. Kwestie van Simyo Compleet activeren en klaar is Kees! Elk op jouw adres geregistreerde Sim Only abonnement van Simyo kan dit voordeel krijgen. Doe jij er ook je voordeel mee?

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.