.

online winkelen kleding apps
Terug naar overzicht
8,029x gelezen

Shoppen? Daarvoor hoef je alláng niet meer eindeloos door de stad te sjouwen. Online winkelen is immers de normaalste zaak van de wereld. Hoogste tijd dus om in de wereld van online shoppen te duiken. Met welke online kleding apps liggen straks de mooiste outfits bij jou op de deurmat? Of de tofste gadgets?

Op welke manieren kan je online winkelen?

online winkelen manierenOnline winkelen is makkelijker dan ooit. Het kan natuurlijk door via je computer of laptop naar de webshop te gaan, maar op je telefoon is shoppen even makkelijk. Bij veel online winkels kan dat met hun app. Op die manier blader je supersnel door het assortiment en zie je makkelijk welke items in de aanbieding zijn.

De leukste apps voor online kleding shoppen

Wij doken in de wereld van online winkelen en kwamen een boel leuke online kleding apps tegen. Tijd om ze met je door te nemen!

ASOS

Wil je er op en top hip bij lopen? Dan is de ASOS shopping app een van de beste kleding apps. Deze online winkel heeft een opvallend aanbod van mooie, kwalitatief goede kleding. Zo vind je makkelijk en snel het beste outfit voor een feest waar je naar toe gaat. Met de ASOS app kun je namelijk zoeken op type feest waar je naar toe gaat. Nét wat andere kleding dan bij andere online shops. Leuk!

ASOS is gratis te downloaden voor Android en iOS.

About You

Wil je merkkleding kopen zonder de hoofdprijs te betalen? Dan is About You het overwegen waard. Deze app heeft merkkleding in alle soorten, maten en prijzen beschikbaar. En dat is niet het enige: je kunt ook rekenen op goede voorwaarden. Kom maar door met die 100 dagen bedenktijd, gratis terugsturen en achteraf betalen!

About You is gratis te downloaden voor Android en iOS.

United Wardrobe

Duurzaam shoppen? Dat kan met een aantal kleding apps, waaronder United Wardrobe. Een mooi initiatief waarmee je de kleding van anderen koopt. De miskoop van een ander kan jouw nieuwe lievelingsitem worden. Door op deze manier te shoppen, help je de vervuiling van textielfabrikanten terug te dringen. Plus: het is natuurlijk ook een mooie manier om voor een scherpe prijs de mooiste kleding te kopen. Bovendien kun er zelf ook een centje verdienen door je eigen kleding in de verkoop te doen!

United Wardrobe is gratis te downloaden voor Android en iOS.

The Next Closet

the next closet kleding appOok bij The Next Closet kunt je tweedehands kleding kopen en verkopen. Via The Next Closet vind je uitsluitend merkleding van grote en kleine modehuizen. Een mooie manier om redelijk betaalbaar designer-items te scoren! Leuk aan deze online shopping app is dat je ook in de kledingkast van bekende stylisten en influencers kunt rondneuzen. Loop jij straks in het jurkje van Cécile Narinx, topje van Thekla Reuten of schoenen van Hanna Verboom? Met deze kleding app regel jij het.

The Next Closet is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Etsy

Met Etsy weet je zeker dat je online kleding (en andere items) koopt die écht uniek is. Dit is namelijk een marktplaats van zelfstandige ondernemers die zelf hun kleding maken. Perfect als jij een unieke stijl hebt, want hier vind je de mooiste items. Ook leuk is dat je vaak een handgeschreven bedankje van de maker krijgt als dank voor je aankoop.

Etsy is gratis te downloaden voor Android en iOS.

H&M

online winkelen h&mH&M is een van de populairste winkels en natuurlijk heeft ook deze winkel zijn eigen app om online te shoppen. Hier koop je betaalbare, hippe kleding. Bovendien biedt H&M via de app kortingen aan (via H&M Club). Deze kun je zowel online als offline verzilveren. Zo betaal je geen cent teveel dankzij deze kleding app.

H&M is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Zalando

Zalando is een van de bekendste webshops én online kleding apps. Gratis retouren, een gigantisch aanbod en veel aanbiedingen is wat deze app het beste omschrijft. Ter aanvulling is Zalando Lounge een aanrader. Hiermee kun je producten met extra veel korting kopen.

Zalando is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Zelf kleding verkopen met online kleding apps

zelf kleding verkopen online shopping appsIs jouw kledingkast overvol? Tijd om schoon schip te maken! En daar kun je nog geld mee verdienen ook. Via apps als United Wardrobe, The Next Closet en Marktplaats kun je kleding online verkopen. Zo wordt iemand anders blij van jouw kleding en belandt het dus niet onnodig in de prullenbak.

De beste shopping apps met enorm aanbod

Klaar met online kleding kopen? Je kunt natuurlijk meer producten online shoppen. Dit is er zoal mogelijk!

AliExpress

Noem iets, AliExpress heeft het. Zo kun je er Chinese telefoons kopen, onderdelen voor je fiets, telefoonhoesjes, headsets: noem maar op. AliExpress is vaak heel erg goedkoop, maar de levering duurt meestal wel lang. Bij andere online shops heb je producten vaak binnen een paar dagen in huis, maar bij AliExpress duurt het soms wel een maand. Retouren kan ook niet echt, wel kun je reviews achterlaten.

AliExpress is gratis te downloaden voor Android en iOS.

bol.com

online winkelen bol.combol.com is de grootste online winkel van Nederland. Via de handige app koop je gemakkelijk precies het product dat je zoekt. Sportkleding, klusmateriaal, speakers, smartphones: bol.com heeft het allemaal. Zo ook boeken en e-books. Zo’n digitaal boek kun je dan direct downloaden naar je smartphone om deze met een e-reader app te lezen. Dit kost niet veel data en kan dus prima met je Sim Only internetbundel!

De bol.com app is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Marktplaats

Ook Marktplaats heeft een handige app waarmee je mooie, gebruikte producten online koopt. Onderhandel met de verkoper over de verkoopprijs of verkoop zelf die stoelen die je niet meer gebruikt: op Markplaats kan het allemaal. Je betaalt niet de hoofdprijs voor producten die vaak nog als nieuw zijn. Ook zelf kun je een mooi zakcentje overhouden aan je verkopen op Marktplaats.

Marktplaats is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.