.

spotify wekker
Terug naar overzicht
67,320x gelezen

Wakker worden met een goed humeur, hoe lekker is dat? Gelukkig kun je daar zelf voor zorgen door een fijn muziekje af te laten spelen als wekker. Spotify is daar ideaal voor, of je nu een iPhone of Android hebt. In dit blog lees je hoe.

Een Spotify wekker op je iPhone

Heerlijk toch, wakker worden met je favoriete nummer? Of je nou nog even blijft liggen om ervan te genieten of uit je bed springt van enthousiasme; jouw dag begint goed!

Wil je een Spotify wekker op je iPhone instellen, dan ben je misschien geneigd onder ‘Klok’ te kijken. Apple is alleen niet zo gek op samenwerkingen met apps die niet van hen zijn, dus je moet een aparte app installeren op je toestel om gewekt te worden door Spotify. Voorbeelden van apps die je kunt gebruiken, zijn Music Alarm Clock Pro (€2,99) en Morning Alarm for Spotify (gratis).

Heb je een van de apps geïnstalleerd? Dan ben je nog maar een paar stappen verwijderd van muziek als wekker op je iPhone:

 1. Tik op het hoofdscherm in de app op het plusje.
 2. Stel een alarm in en kies de muziekdienst waarmee je wakker wilt worden.
 3. Log in met je Spotify-gegevens.
 4. Kies hét nummer waar jij de dag mee wilt beginnen
 5. Sla nu op, en je hebt een wekker met Spotify op je iPhone!

Een Spotify wekker op Android

Wil jij een Spotify wekker op Samsung of een ander Android-toestel? Dan is de app Google Klok je beste vriend. Deze staat op elk toestel met Android 4.4 en hoger. Is de app niet te vinden op jouw telefoon? Dan download je ‘m heel eenvoudig in de Google Play Store.

Staat de app eenmaal op je toestel, dan zorg je er in een paar stappen voor dat jouw favoriete nummer ‘s morgens uit de speaker knalt. Een Spotify wekker op Android instellen, doe je zo:

 1. Zorg dat je Spotify op je telefoon hebt geïnstalleerd. Heb je de Spotify-app nog niet, ga dan naar de Google Play Store en download deze.
 2. Open de Google Klok-app
 3. Zet een wekker voor een bepaalde tijd en klik op ‘Ok’.
 4. Vervolgens krijg je automatisch een melding om Spotify te koppelen. Krijg je de melding niet? Dan vind je hem ook onder de instellingen van je wekker.
 5. Kies nu het nummer waarmee je wakker wilt worden en sla je wekker-instellingen op.
 6. Klaar! Opstaan is vanaf nu een feestje voor jou.

Je favoriete nummer op je favoriete telefoon

Nu je weet hoe je gewekt kunt worden met het nummer uit je dromen, wil je natuurlijk ook een smartphone die dat gevoel bij je losmaakt. Is dat op dit moment nog niet het geval? In onze telefoonshop is de keuze reuze! Je kunt kiezen uit meerdere toestellen, maar ook of je voor een telefoon met abonnement of een los toestel met Sim Only-abonnement gaat. Kijk maar eens rond, jouw perfecte telefoon zit er vast tussen.

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.