.

Extra belminuten bijkopen Simyo
Terug naar overzicht
38,387x gelezen

Je belbundel die voor het einde van de maand op is? Misschien is het je weleens gebeurd. Als het goed is, heb je doorgaans genoeg aan de minuten van je oude vertrouwde bundel. Soms kun je alleen niet alles voorspellen en is je bundel eerder op dan verwacht. Om te voorkomen dat je het buitenbundeltarief moet betalen, kun je vanaf nu extra belminuten bijkopen via Mijn Simyo en de Mijn Simyo app.

Wat is een belbundel?

Extra belminuten bijkopen wat is een belbundel SimyoEen belbundel is een bundel die je afneemt bij je telecomprovider om te kunnen bellen en sms’en. Voor de belbundel betaal je een vast bedrag per maand. Je krijgt dan een bepaald aantal minuten waarmee je kunt bellen of sms’en.

Over de extra belbundel

Extra belminuten bijkopen Simyo belbundel SimyoSimyo heeft nu een extra belbundel die je kunt kopen als je gewone Sim Only belbundel op is. Deze belbundel bevat 50 belminuten of sms’jes en kost 2 euro. De kosten hiervoor verrekenen we in je factuur. De extra belbundel is geldig tot het einde van de maand, net als je gewone bundels. Daarna vervallen de minuten van de extra belbundel.

Het handige aan de extra belbundel is dat je kunt blijven bellen voor een vast, laag tarief. Het buitenbundeltarief voor bellen is 31 cent per minuut. Met de extra bundel bel je omgerekend voor 4 cent per minuut. Best een verschil, toch?

Extra belminuten bijkopen, zo doe je dat!

Extra belminuten bijkopen zo doe je dat SimyoWil je extra belminuten bijkopen? Via Mijn Simyo en de Mijn Simyo app is dat zo gebeurd.

Extra belminuten bijkopen op Mijn Simyo

 • Ga naar Mijn Simyo.
 • Druk in het welkomstscherm op ‘Belminuten bijkopen’.
 • Je ziet nu meer informatie over de extra belbundel.
 • Druk op ‘Belminuten bijkopen’.
 • Je hebt nu belminuten bijgekocht!

Extra belminuten bijkopen via de Mijn Simyo app

 • Open de Mijn Simyo app.
 • Druk op ‘Bundels aanpassen of minuten of MB’s bijkopen’.
 • Druk op ‘Koop extra belminuten’.
 • Druk op ‘Belminuten bijkopen’.
 • Vul ter verificatie je inlogcode voor de Mijn Simyo app in.
 • Je hebt nu belminuten bijgekocht!

Extra belminuten bijkopen: wanneer is het wel en niet handig?

Weet je nog niet zeker of je de belbundel nodig hebt? Geen probleem! Met deze scenario’s heb je een beter beeld van wanneer de extra belbundel wel of niet van pas komt.

Nog één dag wachten op je nieuwe bundel

Extra belminuten bijkopen wachten SimyoIs je belbundel op de laatste dag van de maand op? Dat is misschien nog wel te overzien, toch? Wil je wél bellen: je haalt de kosten voor de belbundel ‘eruit’ als je langer dan zes minuten gaat bellen. Dat zit namelijk zo: het buitenbundeltarief is 31 cent per minuut. Bel je zes minuten buiten je bundel, dan kost je dat 1,86 euro. En daarmee ben je goedkoper uit dan met de extra belbundel.

Je nieuwe bundels gaan pas over een week in

Extra belminuten bijkopen SimyoIs je bundel ongeveer een week voor het einde van de maand al op? Waarschijnlijk bel je dan regelmatig. Tenzij je niet meer veel gaat bellen, raden we je aan om belminuten bij te kopen. Dit kun je trouwens zo vaak doen als je wil: zijn je eerste vijftig minuten op? Je kunt dan, als je wil, opnieuw extra belminuten bijkopen.
watkaniknogmeerdoen

Wat kan ik nog meer doen als mijn belbundel op is?

Wil je nooit belminuten bijkopen, maar ben je benieuwd hoe je toch kunt blijven bellen? Er zijn dan een paar mogelijkheden.

Eventjes niet meer zelf bellen

Als je geen belminuten hebt en geen buitenbundelkosten wil is zelf bellen geen optie. En wat als je gebeld wordt? Neem dan gerust de telefoon op. Gebeld worden is namelijk gratis. Goed om te weten: sms’en gaat ook tegen het buitenbundeltarief als je minuten op zijn. Als je niet wil bellen, is dat dus geen alternatief.

Overstappen op de onbeperkte belbundel

Wil je geen rekening houden met je verbruik? Dan raden we onze onbeperkte belbundel aan. Hiermee kun je zoveel bellen als je wil. Je hoeft je daarbij geen moment zorgen te maken of je belbundel op raakt. Ook heb je dan nooit te maken met extra belminuten bijkopen.

Bellen via internet

Extra belminuten bijkopen bellen via internet SimyoBelminuten bijkopen is niet nodig als je via de belfunctie van WhatsApp ook mensen kunt bellen. Hiermee bel je via internet. Dit kost geen minuten, maar MB's. Een handig alternatief als je nog wél MB’s over hebt, of als je op wifi zit! Let wel: niet iedereen gebruikt deze mogelijkheid. Het kan dus zo zijn dat je iemand op deze manier niet te pakken krijgt. Je kunt ook met Facetime en Facebook Messenger bellen via internet.

Wat als ik altijd minuten tekort kom?

Komt het regelmatig voor dat jouw belbundel al ruim voor het einde van de maand op is? Misschien is het dan een idee om een grotere belbundel te nemen. Bij Simyo kun je met Sim Only namelijk elke maand gratis je bundels aanpassen, naar boven of beneden. Dit doe je via Mijn Simyo of met de Mijn Simyo app. Handig, want hierdoor heb je altijd een Sim Only abonnement dat bij je past. Zo hoef je de volgende keer waarschijnlijk géén minuten bij te kopen. Succes!

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.