Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

 • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
 • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
 • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

 • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
 • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
 • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
 • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Extra belminuten bijkopen Simyo
Terug naar overzicht
9,058x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Nieuws | Sim only | Simyo |

Belbundel op? Nu ook extra belminuten bijkopen bij Simyo!

Je belbundel die voor het einde van de maand op is? Misschien is het je weleens gebeurd. Als het goed is, heb je doorgaans genoeg aan de minuten van je oude vertrouwde bundel. Soms kun je alleen niet alles voorspellen en is je bundel eerder op dan verwacht. Om te voorkomen dat je het buitenbundeltarief moet betalen, kun je vanaf nu extra belminuten bijkopen via Mijn Simyo en de Mijn Simyo app.

Wat is een belbundel?

Extra belminuten bijkopen wat is een belbundel SimyoEen belbundel is een bundel die je afneemt bij je telecomprovider om te kunnen bellen en sms’en. Voor de belbundel betaal je een vast bedrag per maand. Je krijgt dan een bepaald aantal minuten waarmee je kunt bellen of sms’en.

Over de extra belbundel

Extra belminuten bijkopen Simyo belbundel SimyoSimyo heeft nu een extra belbundel die je kunt kopen als je gewone Sim Only belbundel op is. Deze belbundel bevat 50 belminuten of sms’jes en kost 2 euro. De kosten hiervoor verrekenen we in je factuur. De extra belbundel is geldig tot het einde van de maand, net als je gewone bundels. Daarna vervallen de minuten van de extra belbundel.

Het handige aan de extra belbundel is dat je kunt blijven bellen voor een vast, laag tarief. Het buitenbundeltarief voor bellen is 31 cent per minuut. Met de extra bundel bel je omgerekend voor 4 cent per minuut. Best een verschil, toch?

Extra belminuten bijkopen, zo doe je dat!

Extra belminuten bijkopen zo doe je dat SimyoWil je extra belminuten bijkopen? Via Mijn Simyo en de Mijn Simyo app is dat zo gebeurd.

Extra belminuten bijkopen op Mijn Simyo

 • Ga naar Mijn Simyo.
 • Druk in het welkomstscherm op ‘Belminuten bijkopen’.
 • Je ziet nu meer informatie over de extra belbundel.
 • Druk op ‘Belminuten bijkopen’.
 • Je hebt nu belminuten bijgekocht!

Extra belminuten bijkopen via de Mijn Simyo app

 • Open de Mijn Simyo app.
 • Druk op ‘Bundels aanpassen of minuten of MB’s bijkopen’.
 • Druk op ‘Koop extra belminuten’.
 • Druk op ‘Belminuten bijkopen’.
 • Vul ter verificatie je inlogcode voor de Mijn Simyo app in.
 • Je hebt nu belminuten bijgekocht!

Extra belminuten bijkopen: wanneer is het wel en niet handig?

Weet je nog niet zeker of je de belbundel nodig hebt? Geen probleem! Met deze scenario’s heb je een beter beeld van wanneer de extra belbundel wel of niet van pas komt.

Nog één dag wachten op je nieuwe bundel

Extra belminuten bijkopen wachten SimyoIs je belbundel op de laatste dag van de maand op? Dat is misschien nog wel te overzien, toch? Wil je wél bellen: je haalt de kosten voor de belbundel ‘eruit’ als je langer dan zes minuten gaat bellen. Dat zit namelijk zo: het buitenbundeltarief is 31 cent per minuut. Bel je zes minuten buiten je bundel, dan kost je dat 1,86 euro. En daarmee ben je goedkoper uit dan met de extra belbundel.

Je nieuwe bundels gaan pas over een week in

Extra belminuten bijkopen SimyoIs je bundel ongeveer een week voor het einde van de maand al op? Waarschijnlijk bel je dan regelmatig. Tenzij je niet meer veel gaat bellen, raden we je aan om belminuten bij te kopen. Dit kun je trouwens zo vaak doen als je wil: zijn je eerste vijftig minuten op? Je kunt dan, als je wil, opnieuw extra belminuten bijkopen.
watkaniknogmeerdoen

Wat kan ik nog meer doen als mijn belbundel op is?

Wil je nooit belminuten bijkopen, maar ben je benieuwd hoe je toch kunt blijven bellen? Er zijn dan een paar mogelijkheden.

Eventjes niet meer zelf bellen

Als je geen belminuten hebt en geen buitenbundelkosten wil is zelf bellen geen optie. En wat als je gebeld wordt? Neem dan gerust de telefoon op. Gebeld worden is namelijk gratis. Goed om te weten: sms’en gaat ook tegen het buitenbundeltarief als je minuten op zijn. Als je niet wil bellen, is dat dus geen alternatief.

Overstappen op de onbeperkte belbundel

Wil je geen rekening houden met je verbruik? Dan raden we onze onbeperkte belbundel aan. Hiermee kun je zoveel bellen als je wil. Je hoeft je daarbij geen moment zorgen te maken of je belbundel op raakt. Ook heb je dan nooit te maken met extra belminuten bijkopen.

Bellen via internet

Extra belminuten bijkopen bellen via internet SimyoBelminuten bijkopen is niet nodig als je via de belfunctie van WhatsApp ook mensen kunt bellen. Hiermee bel je via internet. Dit kost geen minuten, maar MB's. Een handig alternatief als je nog wél MB’s over hebt, of als je op wifi zit! Let wel: niet iedereen gebruikt deze mogelijkheid. Het kan dus zo zijn dat je iemand op deze manier niet te pakken krijgt. Je kunt ook met Facetime en Facebook Messenger bellen via internet.

Wat als ik altijd minuten tekort kom?

Komt het regelmatig voor dat jouw belbundel al ruim voor het einde van de maand op is? Misschien is het dan een idee om een grotere belbundel te nemen. Bij Simyo kun je met Sim Only namelijk elke maand gratis je bundels aanpassen, naar boven of beneden. Dit doe je via Mijn Simyo of met de Mijn Simyo app. Handig, want hierdoor heb je altijd een Sim Only abonnement dat bij je past. Zo hoef je de volgende keer waarschijnlijk géén minuten bij te kopen. Succes!

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.