.

Simyo Sim Only welke internetbundel main visual
Terug naar overzicht
129,302x gelezen

Wat kun je met de MB’s van jouw Sim Only internetbundel? Om antwoord te krijgen op deze vraag zochten wij voor je uit hoeveel MB’s jouw apps verbruiken. Ook zie je in dit blog welke apps het beste bij jouw internetbundel passen. Zo word je beslist een MB-specialist!

Hoeveel MB’s verbruiken de populairste apps?

De ene app verbruikt meer MB’s dan de andere. Dat komt omdat de ene app bijvoorbeeld foto’s en video’s toont en de andere app alleen tekst. De infographic hieronder toont hoeveel MB’s een aantal veelgebruikte apps ongeveer per minuut gebruiken. Deze resultaten zijn afkomstig uit een test van Whistle Out, dat per app een gemiddelde neemt van meerdere metingen. Het verbruik staat niet vast, omdat dit per persoon én smartphone kan verschillen.

internetbundel verbruik per app Simyo

Welke apps kan ik met mijn bundel gebruiken?

Simyo biedt vier internetbundels aan bij een Sim Only abonnement. Met deze bundels kun je elke app gebruiken, maar misschien is dat niet altijd even handig. Daarom lees je in het lijstje hieronder welke apps bij normaal, dagelijks gebruik het beste passen bij de vier internetbundels. Ter indicatie: volgens de Autoriteit Consument en Markt (ACM) verbruikt een gemiddelde Nederlander tussen de 1000 en 2000 MB per maand.

internetbundel welke bundel Sim Only Simyo

 

 

Vind je het, ook aan de hand van deze informatie, lastig de juiste internetbundel uit te kiezen? Druk op onze Sim Only pagina bij ‘Mobiel internet’ op ‘help mij kiezen’. Er verschijnt dan een tool die jouw waarschijnlijke dataverbruik per maand in kaart brengt.

Hoe laat ik dataverslindende apps minder MB’s verbruiken?

Met een aantal handigheidjes laat je dataverslindende apps als Facebook, Instagram en navigatie-apps minder MB’s verbruiken. Wil je nóg meer data besparen? Naast het aanpassen van instellingen kun je ook databesparende apps gebruiken.

Ik verbruik meer MB’s dan gedacht, wat nu?

Internetbundel Simyo

Via Mijn Simyo en de Mijn Simyo app hou je je verbruik gemakkelijk bij en kun je elke maand gratis een grotere of kleinere internetbundel nemen. Zijn je MB’s voor het einde van de maand op? Dan kun je de extra internetbundel kopen. Deze is 500 MB groot en kost 5 euro. Handig om de laatste dagen van de maand door te komen!

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.