Simyo Sim Only welke internetbundel main visual

Dit kun je met jouw Sim Only internetbundel

Sim only Telefoons & Tech

Wat kun je met de MB’s van jouw internetbundel? Om antwoord te krijgen op deze vraag zochten wij voor je uit hoeveel MB’s jouw apps verbruiken. Ook zie je in dit blog welke apps het beste bij jouw internetbundel passen. Zo word je beslist een MB-specialist!

Hoeveel MB’s verbruiken de populairste apps?

Simyo onderzoekt jouw internetbundel

De ene app verbruikt meer MB’s dan de andere. Dat komt omdat de ene app bijvoorbeeld foto’s en video’s toont en de andere app alleen tekst. De infographic hieronder toont hoeveel MB’s een aantal veelgebruikte apps ongeveer per minuut gebruiken. Deze resultaten zijn afkomstig uit een test van Whistle Out, dat per app een gemiddelde neemt van meerdere metingen. Het verbruik staat niet vast, omdat dit per persoon én smartphone kan verschillen.

Simyo Sim Only internetbundel

Welke apps kan ik met mijn bundel verbruiken?

Simyo biedt drie internetbundels aan bij een Sim Only abonnement. Met deze bundels kun je elke app gebruiken, maar misschien is dat niet altijd even handig. Daarom lees je in het lijstje hieronder welke apps bij normaal, dagelijks gebruik het beste passen bij de drie internetbundels. Ter indicatie: 47% van de Nederlanders heeft volgens Telecompaper een internetbundel van 1 GB.

Simyo Sim Only welke internetbundel

Vind je het, ook aan de hand van deze informatie, lastig de juiste internetbundel uit te kiezen? Druk op onze Sim Only pagina bij ‘Mobiel internet’ op ‘help mij kiezen’. Er verschijnt dan een tool die jouw waarschijnlijke dataverbruik per maand in kaart brengt.

Hoe laat ik dataverslindende apps minder MB’s verbruiken?

Met een aantal handigheidjes laat je dataverslindende apps als Facebook, Instagram en navigatie-apps minder MB’s verbruiken. In dit blog lees je hoe je dat doet! Wil je nóg meer data besparen? Naast het aanpassen van instellingen kun je ook andere apps gebruiken. In dit blog bespreken we deze.

Ik verbruik meer MB’s dan gedacht, wat nu?

Assistent

Via Mijn Simyo en de Mijn Simyo app hou je je verbruik bij en kun je elke maand gratis een grotere of kleinere internetbundel nemen. Zijn je MB’s voor het einde van de maand op? Dan kun je de extra internetbundel kopen. Deze is 500 MB groot en kost 5 euro. Handig om de laatste dagen van de maand door te komen! Meer over bundels aanpassen lees je hier. Succes!

Discussie