Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 juli 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 juli) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Wordt een designer met de beste vormgeving apps op je telefoon
Terug naar overzicht
4,019x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Favoriete apps |

Met deze design apps lijk jij een grafisch ontwerper

Je denkt ongetwijfeld weleens: ‘goh, nu zou ik eigenlijk een professionele grafisch ontwerper willen inschakelen om mijn cv/uitnodiging/flyer/poster/fotocollage te pimpen’. Want hoe val je anders op in die enorme stapel cv’s of tussen al die andere uitnodigingen, flyers en posters? Goed nieuws: je kunt het geld daarvoor uitsparen. Want deze 6 design apps zijn zó goed en makkelijk dat jij zelf een grafisch ontwerper lijkt!

Over: waarschijnlijk de makkelijkste design app

Als je houdt van snel en simpel, dan is Over (Android en iPhone) jouw design app. Snel en simpel: dat geldt alleen voor het gebruiksgemak, want qua functionaliteiten is de app behoorlijk uitgebreid. In een mum van tijd verander je je foto’s in grafische meesterwerken. Voeg bijvoorbeeld vormen, cliparts en (kalligrafische) teksten toe en pas simpel kleuren, lettertypes of afstanden aan. Over is niet de meest geavanceerde ontwerp app, maar mogelijk wel de makkelijkste!

design apps

design apps

Canva: drag-and-drop met kant-en-klare ontwerpen

Canva.com is waarschijnlijk de bekendste grafisch ontwerptool voor beginners. Wist je dat Canva naast de bekende browsertool ook een app voor Android en iPhone heeft? In de app vind je onder meer kant-en-klare ontwerpen en sjablonen die zijn gemaakt door professionele designers. Aan je ontwerpen kun je teksten, foto’s en video’s toevoegen, al dan niet na ze bewerkt te hebben. In de app vind je templates voor Instagram Story’s, Facebook-posts en -omslagen, Twitter-banners en YouTube-thumbnails. Samenwerken met vrienden of collega’s aan hetzelfde ontwerp? Via de app én je webbrowser? Het kan allemaal!

De app is gratis, maar voor bepaalde afbeeldingen, lettertypes, templates en sjablonen moet je apart betalen.

design apps

design apps

Desygner: duizenden templates en sjablonen

Desygner (Android en iPhone) werkt ongeveer hetzelfde als Canva: naast een blanco design kun je duizenden templates en sjablonen gebruiken om bijvoorbeeld uitnodigingen, kaarten, advertenties, flyers en social media posts te ontwerpen. Je kunt alles zelf aanpassen: afbeeldingen, teksten, lettertypes, kleuren, uitlijnen, effecten, noem maar op. En net als bij Canva kun je – ook bij de gratis versie – aan de ontwerpen werken via je smartphone, tablet én computer. Ontwerp af? Sla het op als JPG, PNG of PDF of publiceer het meteen op social media.

Wil je je ontwerpen naar een nóg hoger plan tillen? Op de website van Desygner vind je links naar specifieke apps voor het designen van onder andere social posts, flyers, posters, logo's, visitekaartjes, presentaties, collages, ansichtkaarten, cv's en uitnodigingen.

Met de gratis versie van Desygner beschik je over behoorlijk wat functies, templates en sjablonen (en krijg je géén watermerk), met de premiumversie van ongeveer 10 euro per maand kun je alles gebruiken.

design apps

design apps

Adobe Spark Post: ontdek de grafische power van Adobe

Dankzij producten als Photoshop, Illustrator, InDesign en Premiere is Adobe natuurlijk dé naam op het gebied van grafisch ontwerp en video. Adobe Spark Post (Android en iPhone) is een grafisch design app met de grafische power van Adobe en nieuwe, verrassende manieren om afbeeldingen, video's, animaties en Instagram-verhalen te ontwerpen. Ook met deze app kun je zowel met je smartphone, tablet als pc aan dezelfde ontwerpen werken.

Bijzondere functies zijn bijvoorbeeld het ‘remixen’ van foto’s, video’s en teksten met sjablonen, filters en pictogrammen. En het automatisch aanpassen van formaten dankzij kunstmatige intelligentie, zodat je ontwerpen zijn geoptimaliseerd voor elk (sociaal) medium.

Met de gratis app krijg je automatisch een vrij storend logo rechtsonder bij alle afbeeldingen, de betaalde watermerkvrije versie van de app kost 11 euro per maand.

design apps

design apps

DesignLab: vertel een verhaal met jouw ontwerp

DesignLab (Android en iPhone) richt zich vooral op ‘storytelling’ (=verhalen vertellen), maar grofweg kun je er hetzelfde mee als met de eerder besproken design apps Canva en Desygner. Het grote verschil: met DesignLab kun je ook video’s maken.

DesignLab is gratis, maar bevat vrij veel reclame.

design apps

design apps

Autodesk SketchBook: laat de Rembrandt in je los

Vind jij de gratis afbeeldingen en sjablonen in bovenstaande design apps maar mwah en ben je zelf creatief aangelegd? Met de teken app Autodesk SketchBook (Android en iPhone) maak je de meest fantastische afbeeldingen. De app heeft alle tekenbenodigdheden die je maar kunt bedenken, de enige beperking schuilt in jouw tekenkwaliteiten. Een styluspen om je scherm mee te bedienen is overigens wel een pre, volgens de appmakers.

Met de gratis app kun je waarschijnlijk al uitstekend uit de voeten. Met een SketchBook-account beschik je over extra functies zoals laag- en symmetrietools. Kies je voor een premiumabonnement, dan krijg je daar pro-functies zoals extra kwasten en geavanceerdere laag- en selectietools bovenop.

design apps

design apps

Jeuken je vingers van creativiteit na het lezen van dit artikel? Lees dan ook eens onze artikelen Laat de binnenhuisarchitect in je los met deze interieur apps! en Instawaardig met deze 5 gratis foto bewerken apps.

Waarvoor zou jij een design app willen gebruiken?

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.