.

Terug naar overzicht
8,603x gelezen

De kans dat je deze blog via een app leest is groot. We gebruiken ze allemaal, de hele dag door en voor verschillende functies. Smartphone-gebruikers downloaden gemiddeld één app per maand. Wij nog wel meer. Benieuwd naar onze onmisbare apps? Je vindt ze hier.

Wist je dat 70% van de apps maar één keer wordt geopend? Er worden namelijk veel apps uitgebracht die weinig toevoegen aan je telefoon. De apps die wij hier bespreken behoren tot de overige 30%. Ze helpen je namelijk om écht meer uit je smartphone te halen.

Deze apps helpen je om tijd te besparen

Sommige apps bieden een alternatief voor bestaande functies op je smartphone. Zo ook voor het toetsenbord. Het toetsenbord is de meest gebruikte functie op je smartphone. Je kan een hoop tijd besparen door sneller te typen. Swiftkey is een voorbeeld van zo’n gratis app voor Android en iOS die je sneller laat typen. Zo kun je met dit toetsenbord ook ‘swipen’. Dit houdt in dat je woorden creëert door over de letters te vegen in plaats van op de letters te tikken. Naast ‘swipen’, leert deze app van wat je typt en herkent hierdoor jouw veelgebruikte woorden. Het toetsenbord geeft daarnaast handige woordsuggesties, waardoor je de woorden niet helemaal hoeft in te typen.

printscreen_swiftkey

 

 

 

 

 

 

 

Naast Swiftkey zijn er meerdere ‘toetsenbord-apps’ zoals Adaptxt en Flesky. Deze extra toetsenborden bieden ook functies die je sneller laten typen. Ook deze geven woordsuggesties tijdens het typen.

Gebruik jij nog geen nieuw toetsenbord? Lees hier dan meer over de extra functies van deze toetsenborden en waar je ze kan downloaden.

Geld besparen met je apps?

Naast tijd kunnen apps je ook helpen bij het besparen van geld. Wij hebben voor jullie al eerder een top 10 bespaar apps opgesteld. In deze top 10 zijn apps te vinden die je helpen bij het besparen op boodschappen, vakanties en energie. Eén van deze is Tab app. Je kent het wel: je leent wat geld uit, maar na verloop van tijd vergeet je dat weer terug te vragen. Tab app helpt je met pushberichten om jou en je vrienden te herinneren. Zo voorkom je misverstanden.

Kook jij ook altijd teveel voor jezelf? De Slim koken-app helpt je hierbij. Deze slimme recepten app helpt je om precies genoeg te koken. De app geeft bij recepten precies aan hoeveel je van alle ingrediënten nodig hebt. Zo verspil je geen voedsel meer, wat je uiteindelijk terug ziet in je portemonnee.

Haal jij al meer uit je smartphone?

Erg populair zijn de navigatie-apps. Zo worden er veel navigatie-apps gedownload, maar welke is nu het handigst? Eén bijzondere uit deze categorie is Hudway. Deze gratis navigatie-app verandert je smartphone in een beamer. De app reflecteert het beeld van je smartphone op de voorruit van de auto. Hierdoor kan je een stuk veiliger rijden, doordat je niet telkens op je smartphone hoeft te kijken. Benieuwd naar meer handige navigatie apps? Je vindt ze terug in deze blog.

Hudway_visual

 

 

 

 

 

 

 

Soms download je een app waarvan je bijna zeker weet dat je hem vaak gaat gebruiken. Dit zijn de apps die je helpen om je smartphone slimmer te gebruiken. Eén van deze apps is bijvoorbeeld Mobile pocket klantenkaarten. Deze praktische app helpt je om ruimte te besparen in je portemonnee. Je kan foto’s maken en bewaren van al je klantenkaarten. Nu kun je je pasjes gewoon thuis laten. Bij de kassa scan je voortaan je klantenkaart op je smartphone.

Heb je zelf nog handige apps? Laat het ons weten!

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.