.

Terug naar overzicht
9,629x gelezen

Het jaar 2014 zit er alweer bijna op. Speciaal voor jou hebben we een overzicht gemaakt van onze top 10 gratis apps die wij in 2014 hebben gebruikt. Download ze en doe er je voordeel mee in 2015.

CityMaps 2 go

city2goDownload kaarten van een stad of land met CityMaps 2 go. Op de kaarten vind je restaurants, must-sees en andere voorzieningen in de buurt. Je navigeert via GPS (en maakt dus geen gebruik van mobiel internet). Handig voor op vakantie!

Download de app gratis via App Store of Google Play Store

Pocket

pocketPocket is dé app om een artikel of afbeelding op te slaan om deze later terug te lezen en/of te kijken. Het handige aan deze app is dat je de opgeslagen links snel en offline bekijkt en een centrale plek hebt om interessante links te bewaren.

Download de app gratis via App Store of Google Play Store

Swiftkey

swiftkey_logo1Swiftkey laat je sneller typen op een smartphone. Het toetsenbord onthoudt eerder getypte woorden, waardoor hij al na een paar letters het woord kan voorspellen. Lees hier meer over apps met toestenborden en de veelbekroonde app Swiftkey.

Download de app gratis via App Store of Google Play Store

IFTTT

IFTTT sifttttaat voor If This Then That. Dit is ook precies hoe de app werkt. Met de iOS app kun je automatische acties aanmaken die bestaan uit twee taken. Zo kun je jezelf laten mailen als het morgen gaat regenen met de opdracht: If rain(This) then mail(That)

Download de app gratis via App Store of Google Play Store

Hudway

hudwayDeze gratis navigatie app verandert je smartphone in een beamer. Door de route op je voorruit te projecteren maakt Hudway het rijden veiliger. Als automobilist navigeer je zo zonder steeds op je smartphone te kijken.

Download de app gratis via App Store of Google Play Store

Any.do

Je dageanydolijkse planning wordt gemaakt en bijgehouden door Any.do. Het is mogelijk om je to-do lijstjes door te sturen naar contacten. De app is op bijna al je apparaten te gebruiken, waardoor je je to-do’s altijd bij je hebt.

Download de app gratis via App Store of Google Play Store

Mobile pocket klantenkaarten

klantenkaartenMet deze app hoef je nooit meer bij de kassa te zoeken naar je klantenkaart. Al je klantenkaarten sla je eenvoudig op in deze app. Bij de kassa kan je vervolgens je klantenkaart scannen via deze app. Veel Nederlandse klantenkaarten staan al in deze app. Ontbreekt er een kaart? Dan zet je deze in de app door een foto te maken van deze kaart.

Download de app gratis via App Store of Google Play Store.

WhatsApp

whatsapp-ios7Whatsapp kan niet ontbreken in deze lijst. Ondertussen heeft Whatsapp al meer dan 600 miljoen actieve gebruikers. Deze app is voor sommige mensen zelfs de reden geworden om een smartphone aan te schaffen. In 2014 stond de wereld even stil toen Whatsapp de blauwe vinkjes introduceerde. Hierdoor kan de zender van het bericht zien wanneer het bericht door de ontvanger is gelezen.

Download de app gratis via App Store, Google Play of Windows Store.

Contactnotifications + sidebar

notificationsDeze Android app bevindt zich in de notificatiebalk. De app is een sneltoets voor je contacten. Het is mogelijk om zes contacten toe te voegen. Waar je je ook bevindt in je smartphone, je kunt via deze app altijd snel via je notificatiebalk één van deze contacten bereiken.

Screenshot_contact-notifications

Download de app gratis via Google Play Store

Mijn Simyo

Niet te simyomissen voor Simyo klanten: de Mijn Simyo app. Houd de controle over je abonnement en gebruik ‘m voor al jouw Simyo zaken. Benieuwd wat deze app allemaal kan? Lees dat hier

Download de app gratis via App Store of Google Play Store

 

Mis je nog een app in dit lijstje? Vertel het ons hieronder.

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.