.

Games-voor-vakantie
Terug naar overzicht
92,010x gelezen
Terug naar overzicht
Favoriete apps |

6 gratis offline games voor op vakantie

Tijdens je vakantie heb je niet altijd wifi, en je roaming aan laten staan kan tot hoge datakosten leiden. Maar als je lang in het vliegtuig of in de bus zit, of gewoon in je hangmat in het zonnetje ligt te luieren, is het soms best fijn om even ontspannen een spelletje te spelen. Wij zochten zes gratis games voor je uit die je kunt spelen zonder internetverbinding.

SimCity Buildit (iOS, Android)

De allereerste Sim City game kwam al bijna dertig jaar geleden uit, en werkt vandaag nog steeds even verslavend als toen. Ga urenlang op in het bouwen van je eigen stad, laat deze gigantisch groeien en los problemen op om je inwoners tevreden te houden. Als je offline speelt, wordt je voortgang gewoon op je device opgeslagen tot de volgende keer dat je online bent.

Dream League Soccer 2016 (iOS, Android)

Ga op zoek naar de voetbaltrainer in jezelf en stel een sterrenteam samen waarmee je de voetbalwereld verovert. Ook dit spel is gevaarlijk verslavend met oneindig veel mogelijkheden om als manager je team en de spelers te ontwikkelen, maar ook om lekker een potje voetbal te spelen.

Flow Free (iOS, Android)

Het doel van dit spel is het verbinden van dezelfde kleuren. Dat klinkt misschien simpel, maar Flow Free is een behoorlijke hersenkraker. Dit spel is geschikt voor jong en oud, en met 150 levels ben je best wel even zoet. Voor de speler met een ijzeren geduld!

Asphalt 8: Airborne (iOS, Android)

Voor wie van ronkende motoren en visueel spektakel houdt is Asphalt 8 een grafisch sterk en mooi vormgegeven game. Je hebt hier wel behoorlijk wat vrije ruimte voor nodig op je smartphone (1.4 GB), maar dat zie je ook zeker terug in de mogelijkheden. In offline modus kun je natuurlijk geen multiplayer races spelen, maar er valt nog steeds genoeg te beleven.

Temple Run 2 (iOS, Android)

Ben je meer een avontuurlijke gamer? Dan is Temple Run 2 wel iets voor jou. Rennen, springen, duiken en glijden langs afgronden, over wilde rivieren en door dichte bossen om te proberen te ontsnappen aan je achtervolgers. Hoe ver kun jij rennen?

Crossy Road (iOS, Android)

Een simpel en bescheiden spel dat ondertussen ontzettend veel prijzen heeft gewonnen. Want hoewel je heel snel even een potje kunt spelen, is het bijna onmogelijk om weer te stoppen. In offline modus kun je je voortgang niet opslaan, maar dat is het laatste waar je aan denkt. Probeer eerst überhaupt maar weer te stoppen met dit spel!

Met deze zes games kom je de (na)zomer wel door. Download ze wel voor je vertrekt, en vergeet niet af en toe nog om je heen te kijken als je smartphone tussendoor even aan de lader ligt. Fijne vakantie!

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.