.

Terug naar overzicht
70,466x gelezen

Je hebt onlangs een kostbare smartphone aangeschaft, maar zelf ben je niet bepaald de handigste thuis. Dat betekent dat je natuurlijk extra voorzichtig bent met je nieuwe aankoop. Zeker als je ‘m niet hebt verzekerd. Smartphones zijn over het algemeen kwetsbaar. Om ervoor te zorgen dat je telefoon niet meer bij de eerste val kapotgaat of snel onder de krassen zit, zochten wij uit welke stevige smartphonehoesjes er op de markt zijn. Wij hebben er 5 voor je op een rijtje gezet.

Spigen Tough Armor

Je wilt graag dat je telefoon schade- en krasvrij blijft, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Spigen staat bekend als één van de grootste fabrikanten in smartphonehoesjes. Deze Tough Armor beschikt over een Air Cushion Technologie, vrij vertaald luchtkussen, waardoor je smartphone beschermd is tegen vallen en stoten.

Deze case van Spigen is verkrijgbaar voor haast ieder type toestel. Het ontwerp van de hoes ziet er stoer uit, is compact, maar tegelijkertijd ook stevig. Wat ook leuk is, is dat je ‘m horizontaal neer kunt zetten vanwege de standaard aan de achterkant. Zo kun je overal video’s kijken, zonder een vermoeide arm te krijgen. Met de prijs van 25 euro is dit een prima investering voor je smartphone.

Prijs?

Ongeveer 25 euro.

Verkrijgbaar voor Apple iPhone, Samsung, LG, Google Pixel, Huawei, Xiaomi, HTC, Motorola, OnePlus en Sony.

OtterBox Symmetry Case

De smartphonehoesjes van OtterBox staan er bekend om dat ze onverwoestbaar zijn en fijn in de handen liggen. De Symmetry Case is niet alleen functioneel, maar heeft ook een stijlvolle en moderne look. Ook leuk om te weten, Otterbox test zelf voor meer dan 238 uur hun hoesjes uit. Zo geven ze aan dat dit telefoonhoesje goed tegen handcrème kan. Iets waar je zelf niet meteen over nadenkt bij het aanschaffen van een hoesje, maar zeker rekening mee wil houden.

Andere recensies geven aan dat de achterzijde van de hoes wat glad is, waardoor hij makkelijk van een glad oppervlak kan glijden. Hoewel het juist de afgeslankte versie uit de collectie van OtterBox moet zijn, maakt de dikke beschermingslaag hem toch wat minder slank. Ben je op zoek naar een dunner hoesje, dan is dit dus misschien niet de beste keuze.

Prijs?

Ongeveer 30 euro.

Verkrijgbaar voor Apple iPhone, Samsung en LG

LifeProof Fre

Of je nu een zonne-aanbidder bent of liever in de sneeuw staat, de

makers van de LifeProof Fre beloven je dat de case geschikt is voor alle klimaten. Ze omschrijven he

t telefoonhoesje ook wel als de levensverzekering voor je smartphone. Met de ‘full body’ hoes die naast de zijkanten en achterkant ook je scherm bedekt, kun je prima een uur lang tot 2 meter het water in. De hoes heeft met IP68 dezelfde waterdichtheid als bouwtelefoons en de allernieuwste smartphones.

Ook op wintersport hoef je niet bang te zijn dat hij sneuvelt, want de hoes is ‘shockproof’. LifeProof zegt zelfs dat je je toestel met hun case om tot een hoogte van 2 meter kan laten vallen. Durf jij het aan?

Prijs?

Aan al deze beloftes hangt het duurste prijskaartje van de lijst. Ongeveer 75 euro.

Verkrijgbaar voor Apple iPhone, Samsung en Google Pixel.

Casetify Ultra Impact

Naast het beschermen van je smartphone heeft Casetify ook de mooiste beschermhoesjes van dit lijstje. Voor de Ultra Impact kun je uit een boel leuke designs kiezen, maar kun je ook je eigen creaties maken.

Casetify noemt het hun meest innovatieve en beschermende hoesje ooit. Hun ‘qìtech™ protection’ op de hoeken van de hoes zorgt ervoor dat je telefoon behoed wordt van schokken tot een val van wel drie meter hoog!

Zorg er wel voor dat je de hoes en het scherm van je telefoon regelmatig schoonmaakt om te voorkomen dat stof het scherm bekrast. Deze is namelijk van kunststof gemaakt waardoor de hoes sneller vuil wordt en kan scheuren.

Prijs?

49 euro voor bestaande designs. Voor je eigen design betaal je 54 euro.

Alleen verkrijgbaar voor Apple iPhone.

Pitaka MagEz Case

Pitaka heeft deze hoes gemaakt uit aramidevezels, ook wel bekend als ‘Kevlar’. Dit is hetzelfde materiaal wat wordt gebruikt voor kogelvrije vesten. Mega sterk dus. De hittebestendige en synthetische vezel die normaal wordt gebruikt voor de lucht- en ruimtevaart, is d. Fijn als je het gevoel wil hebben dat je geen hoes om de telefoon hebt zitten.

Prijs?

Ongeveer 75 euro.

Verkrijgbaar voor iPhone, Samsung, Google Pixel, Huawei en OnePlus.

 

Welke hoes wordt de nieuwe beveiliger van jouw smartphone?

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.