Prepaid in het buitenland

Ontdek op deze pagina alles over Simyo Prepaid in het buitenland.

Prepaid simkaart buitenland

Met een Prepaid simkaart van Simyo kun je eenvoudig Prepaid bellen, sms’en en internetten in het buitenland. Je kosten worden bepaald door telefoniezones, afhankelijk van je locatie en de richting van het gesprek. Of je nu belt of gebeld wordt, jouw tarief wordt door de zone bepaald. Bekijk hier het overzicht van alle zones.

Prepaid simkaart gebruiken binnen Europa

Reis je naar het buitenland en gebruik je jouw Prepaid simkaart binnen Europa? Dan geniet je van dezelfde tarieven als in Nederland.

Let op: Bel of sms je vanuit Nederland naar een ander land in Europa? Dan geldt er een hoger tarief.

Prepaid simkaart gebruiken buiten Europa

Reis je naar het buitenland en gebruik je jouw Prepaid simkaart buiten Europa? Dan geldt er een hoger tarief.

Prepaid internet in het buitenland

Wat je betaalt voor Prepaid internet in het buitenland, hangt af van naar welke zone je reist. Reis je binnen Europa? Dan geniet je van dezelfde tarieven als in Nederland. Reis je buiten Europa? Dan geldt er een hoger tarief.

Prepaid internet in het buitenland

Goedkoper internetten in het buitenland met Prepaid internetbundels

Reis je binnen Europa en wil je onderweg navigeren met Maps of even een appje sturen? Dan heb je data nodig. Internetten met je beltegoed kan prijzig zijn. Daarom bieden wij voordelige Prepaid internetbundels aan.

Goedkoper internetten in het buitenland met Prepaid internetbundels

Veelgestelde vragen over Prepaid in het buitenland

Hoe werkt een Prepaid simkaart in het buitenland?

Hetzelfde als in Nederland! Het enige wat je moet checken zijn je instellingen op Mijn Simyo. Bekijk hier of je instellingen voor Buitenland aanstaan.

Kun je met een Prepaid simkaart ook internetten?

Ja, dat kan. Je kunt internetten met je beltegoed. Wil je voordeliger internetten? Schaf dan een van onze Prepaid internetbundels aan. Deze zijn 30 dagen geldig.

Kan ik mijn Prepaid internetbundel in het buitenland gebruiken?

De Simyo Prepaid internetbundels kun je zowel in Nederland als Europa (zone 1) gebruiken. Reis je buiten Europa, dan geldt er een hoger tarief.

.