Simkaart activeren: waarom en hoe?

Voordat je Simyo Sim Only abonnement van start gaat, willen we zeker weten dat onze simkaart goed terecht is gekomen. Om dat te controleren vragen we je om in te loggen op Mijn Simyo. Wanneer je het juiste simkaartnummer invoert van je nieuwe Simyo simkaart, weten wij dat alles in orde is. Het simkaartnummer vind je op de achterkant van je simkaart en bestaat uit 19 cijfers.

Wanneer alles in orde is, verschijnt het contract van je maand- of jaarabonnement in beeld. Je kunt ervoor kiezen om dit contract op te slaan, door op 'print' te klikken. Kies dan voor 'bevestigen'. Je nieuwe pincode verschijnt in beeld. Plaats de Simyo simkaart in je telefoon en toets de pincode in. 

Heb je een aanvraag nummerbehoud ingediend? Geen paniek. De bundels gaan pas in als je nummer is overgezet. Zo voorkom je dubbele abonnementskosten. Gebruik pas je nieuwe Simyo simkaart als het nummer is overgezet, anders betaal je het buitenbundeltarief.

Hoe werkt het met eSIM?
Heb je gekozen voor de digitale simkaart? eSIM installeer je in de Mijn Simyo app. Als je geen nummerbehoud hebt aangevraagd kan jij je Simyo nummer meteen gebruiken. Heb je wel nummerbehoud aangevraagd? Dan doorloop je eerst de installatie. Zodra je nummer dan is overgezet, open je de app om de activatie af te ronden. Dan kan je aan de slag! Je bundels gaan pas in nadat je nummerbehoud is afgerond.

Help ons verbeteren. Is dit het antwoord dat je zoekt?

ja nee

Hoe kunnen we het antwoord verbeteren?

Via dit formulier kun je geen vragen stellen

Verstuur

Bedankt voor je feedback

Kunnen we je verder helpen?

Wat zou je gedaan hebben als je het antwoord niet had gevonden?

Verstuur

Bedankt voor je feedback