Ik word lastig gevallen; kunnen jullie iemand blokkeren?

Als je telefonisch wordt lastiggevallen, kun je daar wat aan doen. We vragen je om tien verschillende gesprekken en/of ontvangen sms-berichten te verzamelen. Het is belangrijk dat het ontvangen gesprekken zijn. Bij gemiste oproepen is er namelijk geen sprake van een verbinding, waardoor ze niet zichtbaar zijn op het netwerk. Stuur deze lijst naar de klantenservice via ons Forum, Twitter of het contactformulier.

Simyo benadert vervolgens de provider van de persoon die je lastigvalt. Deze persoon ontvangt een bericht van zijn of haar provider, waarin wordt aangegeven dat het belgedrag als storend wordt ervaren. Word je daarna alsnog lastiggevallen? Maak hier dan wederom een melding van. Er worden daarna verdere stappen ondernomen.

Telefoontjes uit het buitenland
Helaas kunnen we je niet helpen als je wordt gebeld door een buitenlands telefoonnummer, omdat wij geen toegang hebben tot buitenlandse klant- of contractgegevens. Kijk hier voor meer informatie en tips als je gebeld wordt door buitenlandse nummers.

Telefoonnummers blokkeren
Het is vanuit Simyo niet mogelijk om één persoon/telefoonnummer te blokkeren. In de meeste telefoons zit wél een blokkeerfunctie. Ook zijn er verschillende apps die telefoonnummers kunnen blokkeren. Ook kun je voor € 5,- een nieuw telefoonnummer nemen. Als je dat wil, neem dan contact op met de klantenservice.

Help ons verbeteren. Is dit het antwoord dat je zoekt?

ja nee

Hoe kunnen we het antwoord verbeteren?

Via dit formulier kun je geen vragen stellen

Verstuur

Bedankt voor je feedback

Kunnen we je verder helpen?

Wat zou je gedaan hebben als je het antwoord niet had gevonden?

Verstuur

Bedankt voor je feedback

Kom je er niet uit?

Top