.

Winteraccessoires smartphone
Terug naar overzicht
33,186x gelezen

December luidt het begin van de winter in en dat hebben we, helaas, meteen al gemerkt. Het is koud, de sjaals, mutsen en handschoenen komen de kast uit en je smartphone stop je maar ergens diep weg. Veel te koud om die handschoenen uit te trekken om te appen en internetten. Om in de winter tóch bereikbaar te blijven hebben we een aantal handige winteraccessoires voor je smartphone op een rijtje gezet.

Winteraccessoires smartphoneSmartphonehandschoenen

Wie weleens geprobeerd heeft zijn telefoon te ontgrendelen door de code met z’n neus in te toetsen weet hoe onmogelijk het is met wanten of handschoenen aan je smartphone te bedienen.

Je touchscreen reageert namelijk op druk en elektriciteit. Via de huid van je vingers geleid elektriciteit en daardoor werkt het touchscreen. Stof van een handschoen of want doet dat niet. Soms kun je ook met dunne leren handschoenen je touchscreen bedienen maar dat werkt niet altijd even soepel. Een goede oplossing hiervoor zijn touchscreenhandschoenen, die zijn gemaakt van materiaal dat elektriciteit geleidt. Vaak zie je dat doordat de vingertoppen een andere kleur, vaak grijs, zijn. Hier zit dan metaaldraad in verweven.

Deze handschoenen zijn meestal niet zo divers als normale handschoenen maar tegenwoordig heb je aardig wat keuze. Je hebt zelfs touchscreenhandschoenen met ingebouwde luidspreker en microfoon zodat je kunt bellen met je hand door je hand in de ‘telefoonhouding’ te doen. Duim omhoog en pink uitgestrekt: “Hallo?”

Vind je touchscreenhandschoenen echt niet mooi? Dan kun je ook kiezen voor wanten waarbij de bovenkant eraf kan waardoor je vingers vrijkomen om je smartphone te bedienen.

Winteraccessoires Bluetooth headsetBluetooth headset in oorwarmers

Met een muts op is het lastig het geluid van je koptelefoon te horen en ook je oortjes zitten niet echt lekker. Om de winter toch een beetje door te komen met zomerse hits kun je kiezen voor oorwarmers en mutsen met een ingebouwde bluetooth headset. Warm, praktisch en muzikaal! En daarmee misschien wel één van de leukste winteraccessoires die er is.

Deze warme headsets zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Zoals deze wollige versie die te koop is bij bol.com. Of een iets minder opvallend exemplaar in de vorm van een muts.

 

Winteraccessoires Selfiefliters 2Licht in de duisternis

Voldoende daglicht voor een goede selfie is schaars in de winter. Om je ‘selfie game’ toch een beetje bij te houden kunnen je een selfieflitser aanschaffen. Deze filter zorgt voor extra licht wanneer jij de selfies schiet.

We hebben er laatst nog één getest in onze Simyo Slimme Dingen Gids! Handig hoor, zo’n selfieclip in de donkere dagen. Deze is te koop bij bol.com waar verschillende modellen verkrijgbaar zijn zo ook deze variant met en handige clip.

 

Winteraccessoires Faux Fur HoesjeWollige hoesjes

Smartphones zijn steeds vaker gemaakt van luxe, gladde materialen zoals aluminium en glas. Heel mooi om te zien natuurlijk, maar ook vreselijk koud. Om je telefoon te beschermen en je handen wat te verwarmen kun je kiezen voor een extra wollig hoesje!

Deze wollige hoesjes zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar voor verschillende telefoonmodellen. Zoals deze grijze van Pull & Bear voor je iPhone. Of tover je Samsung om tot een schattig en warm konijntje met dit telefoonhoesje. Kortom: stuk voor stuk winteraccessoires om vrolijk van te worden.

Warm en handigWinteraccessoires sjaal

Muts op, handschoenen aan, sjaal om en je dikke winterjas aan. “Ehh waar is mijn telefoon ook al weer gebleven?”  Wie regelmatig zijn telefoon kwijt is in al die lagen kleding heeft vast en zeker baat bij deze handige sjaal. Hij is uitgerust met een handige én waterdichte pouch waar je smartphone in kan. Niet alleen heb je zo altijd je telefoon bij de hand ook kun je zo makkelijk foto’s maken want de pouch is doorzichtig.

Welke winteraccessoires voor je smartphone zijn onmisbaar voor jou?

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.