Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dit noemen we ook wel dual sim. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 9 augustus tot en met 30 september 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 9 augustus tot en met 30 september 2021) kiest voor een internetbundel van 6 of 15 GB, krijg je gratis extra gigabytes (4 GB bij 6 GB en 5 GB bij 15 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Terug naar overzicht
0x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Favoriete apps |

Clubhouse: alsof je elkaar kunt horen op Twitter

Hoor je de laatste tijd ook zoveel over Clubhouse? En weet je eigenlijk nog steeds niet wat het precies inhoudt? Dan ben je op de juiste plek! We vertellen je graag meer over de app waarin de leukste en boeiendste gesprekken worden gehouden. Clubhouse is momenteel dé online plek om bekenden te spreken, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten. Na het lezen van dit blog kan ook jij een praatje maken in de populaire app.

Wat is Clubhouse?

Stel je eens voor; een plek waar je gesprekken kunt bijwonen van je vrienden, beroemdheden en onbekenden. Een beetje als een chatroom en Twitter, maar dan nét ietsjes anders. Op Clubhouse kun je namelijk live luisteren en meepraten in groepen met wie en waar dan ook. Je kunt het zien als een digitaal clubhuis met allemaal verschillende kamers, die verschillende onderwerpen behandelen. De meeste kamers zijn voor iedereen toegankelijk, maar er is ook de mogelijkheid om een besloten groep aan te maken.

Het platform dat sinds 2020 bestaat richt zich volledig op live-audio. Het enige wat je van jezelf kunt laten zien is een profielfoto en biografie. En dat is misschien wel wat de app zo bijzonder maakt. Je moet jezelf laten horen, en om het leuk te maken moet je het gesprek gezamenlijk aanhouden. Interessant om te doen met bekenden, maar gebruikers vinden de app vooral leuk omdat je zo in contact komt met personen die je nog niet ! Binnen en buiten je eigen interesses.

Klinkt gezellig, maar hoe werkt Clubhouse precies?

De app werkt doormiddel van een wachtrij en uitnodigingen. Heb je je aangemeld, dan ontvangen de contactpersonen op je telefoon een melding dat je binnen wil komen. Zij kunnen je vervolgens toelaten. Ook kunnen ze je een uitnodiging versturen waardoor je direct in de app terechtkomt. Je komt er dus niet zomaar in. Deze exclusiviteit is misschien wel wat ervoor heeft gezorgd dat de app in een korte tijd groot is geworden. Zit je er niet in, dan krijg je het gevoel dat je iets mist!

Eenmaal binnen kun je de gesprekken bijwonen die worden gehouden in verschillende ‘rooms’. Deze kamers zijn opgesplitst in twee delen: het bovenste stuk voor de sprekers, het onderste stuk voor het publiek. Start je niet zelf het gesprek, dan kom je automatisch in het publiek terecht. Druk je op de knop met het handje omhoog, dan zien de sprekers dat je op het podium wilt staan en dus wilt spreken. Zij kunnen er zo voor kiezen om je te laten meepraten. Ook goed om te weten: zelf krijg je ook een aantal uitnodigingen om weer uit te geven. Hoe langer je actief bent op het platform, hoe meer mensen je mag toevoegen.

Het leukste aan nieuw binnenkomen in de app is dat je in de eerste instantie juist een beetje verdwaalt en het zelf moet verkennen. Download dus de app en ontdek!

Als een podcast, maar dan live

De gesprekken in de app worden door de gebruikers omschreven als een live podcast, een serieus praatprogramma tot een nonchalant kroeggesprekje. De toon, het gevoel en de onderwerpen zijn in alle ‘rooms’ compleet anders. Wil je iets bijleren over crypto-coins, de politiek of misschien wel meditatie, niets is te gek. Het is allemaal te vinden in de app. Luister je graag naar levensverhalen, praat je graag mee over gebeurtenissen in het nieuws of heb je het toch liever over koetjes en kalfjes? Zoek, en je zult er een kamer over vinden!

Clubhouse voor Android en iOS

De app was in de eerste instantie alleen te downloaden voor iOS. Sinds mei 2021 is het ook mogelijk om Clubhouse te downloaden op Android-toestellen. Dé oplossing van een langvoorkomend probleem binnen de community van de app! Android-gebruikers konden namelijk Clubhouse niet in! Dat was ontzettend jammer als je als iOS gebruiker een gesprek wou aangaan met een vriend(in) die een Android telefoon heeft. Dit is nu dus gelukkig verleden tijd!

Download Clubhouse voor iOS en Android hier:

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

Concurrentie op de loer

Het grote succes van Clubhouse verklaart de behoefte om in contact te komen met elkaar onder mensen. Vanwege de pandemie zien we elkaar natuurlijk een stuk minder. Dat hebben grotere social media platformen nu ook opgemerkt. Zo geeft Facebook aan dat ook zij bezig zijn met een audiochat functie genaamd ‘Live Audio Rooms’. De optie is te vergelijken met Clubhouse, maar zal ook andere opties krijgen die hier niet mogelijk zijn. Zo geeft de social media-gigant aan dat je straks korte audiofragmenten kunt maken en delen. Hieraan zijn zelfs muziek en effecten aan toe te voegen. De verwachting is dat deze update van de Facebook app in de aankomende maanden live zal gaan.

Naast Facebook werken ook Spotify, LinkedIn en zelfs Twitter aan een alternatief voor Clubhouse!

 

Wacht jij op deze versies, of ga je toch direct Clubhouse downloaden?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.