.

Terug naar overzicht
28,792x gelezen

Niets lekkerder dan in de zomer op een ligbed en parasol liggen aan het strand. Helaas zijn die op de populaire stranden van Nederland vaak nogal aan de prijs. Onderzoek* wijst uit dat driekwart van de Nederlanders (73%) een ligbed bovendien toch wel wat zonde van het geld vindt. Sowieso zijn negen van de tien Nederlanders (89,9%) meer op hun geld gaan letten door de gestegen prijzen.
Besparen op uitjes (zoals naar het strand gaan) staat in de top 3 van manieren om minder geld uit te geven. Hoewel we meer op ons geld letten, is slechts 5% van ons bereid om genoegen te nemen met slechtere kwaliteit.

Bij Simyo geloven we dat goede kwaliteit en een scherpe prijs hand in hand kunnen gaan. Daarom zorgen we in de populaire badplaats Scheveningen dat de hele zomer lang ligbedden en parasols beschikbaar zijn voor € 0,10 per dag. De bedjes hebben bovendien de beste plek: aan de boulevard en vooraan het strand met het beste uitzicht over zee. Letterlijk voor een dubbeltje op de eerste rang dus.

De Simyo bedjes zijn van 21 juni tot en met 31 augustus te huren bij strandtent The Fat Mermaid in Scheveningen. Kom je ook gezellig langs? 

We hebben 12 oranje strandbedjes staan, in setjes van 2 met een vrolijke blauw met oranje gestreepte parasol erbij. Niet te missen!

Wat kosten de bedjes?
We verhuren sets met twee bedjes en één parasol voor 0,10 cent per dag. Je rekent af bij de strandtent.

Van wanneer tot wanneer kan ik gebruik maken van de actie?
De ligbedden zijn van 21 juni tot en met 31 augustus voor 10 cent per dag te huur.

Hoe weet ik dat de bedjes niet al bezet zijn als ik er ben?
Er zijn vijf sets (5x2 bedjes met parasol) beschikbaar voor iedereen die langsloopt, op basis van wie het eerst komt die het eerst maalt. 

Kan ik ook komen als ik geen klant ben van Simyo?
Natuurlijk! Iedereen is welkom. 

Wat is het adres van The Fat Mermaid?
The Fat Mermaid is gevestigd op Strand Noord 19, 2586 ZZ Den Haag. Klik hier voor een routebeschrijving.

Hoe kan ik The Fat Mermaid het beste bereiken?
We adviseren om met het OV of de fiets naar The Fat Mermaid te komen. De strandtent is gemakkelijk te bereiken met het OV. Mocht je toch met de auto komen adviseren we je te parkeren in een van de parkeergarages in de buurt om hoge parkeerkosten te voorkomen.

Waarom staan de strandbedjes op Scheveningen?
Scheveningen is het populairste strand van Nederland. Ieder jaar bezoeken tussen de 10 en 15 miljoen mensen de badplaats. Fervente zonaanbidders werden dit jaar echter opgeschrikt door het nieuws dat het parkeertarief in sommige straten nu € 50,- bedraagt. En dat terwijl het leven sowieso duurder is geworden. Reden genoeg voor Simyo en de Scheveningse strandtent The Fat Mermaid om een samenwerking aan te gaan. De hele zomer lang bieden zij de eerste rij ligbedden en parasols tegen een habbekrats aan: twee bedjes en een parasol voor een dubbeltje. 

* Het onderzoek is uitgevoerd in maart 2023 door PanelWizard onder ruim duizend Nederlanders van 18 jaar en ouder.

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.