Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

vacatures zoeken apps
Terug naar overzicht
241x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Favoriete apps | Slimme tips |

Vacatures zoeken? Dat kan met deze apps

Een lange zomervakantie voor de boeg en wil je wat bijverdienen? Je diploma net op zak en opzoek naar een nieuwe baan? Of niet meer blij met je huidige baan en daarom toe aan een nieuwe uitdaging? Vacatures zoeken is een fluitje van een cent met deze apps. Check ze snel!

Handige apps om snel een leuke baan te vinden

vacatures zoeken appsVoor alles is tegenwoordig wel een app, dus ook als je vacatures zoekt. Handig, want deze vacature apps hebben allerlei handige filters om interessante banen te vinden. Zo scheid je het kaf van het koren. Heb je bijvoorbeeld net je diploma op zak en zoek je een eerste baan? Met goede vacature zoeken apps kun je aangeven dat je een starter bent. Zo krijg je alleen banen te zien waar je ook echt een goede kans maakt.

Monsterboard: Tinder voor banen

baan zoeken monsterboardMonsterboard is één van de grootste online vacatureplatforms. Natúúrlijk heeft het daarom ook een app voor vacatures zoeken. De manier waarop je zoekt? Die is best origineel. Net als bij dating-app Tinder kun je naar links en rechts vegen. Niet om toekomstige geliefds te ‘liken’, maar om aan te geven of je de vacature interessant of niet vindt. Van tevoren geef je voorkeuren aan, zoals je maximale reistijd, industrie waarin je wilt werken: noem maar op. Het is slim om daar even de tijd voor te nemen om in te stellen, want zo krijg je extra passende matches. Veeg je naar links of naar rechts?

Monsterboard is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Indeed: kijkt ook over de grens

vacatures zoeken indeedWoon je in een grensgebied of sta je ervoor open om in het buitenland te werken? Indeed heeft een gigantisch aanbod aan banen in niet alleen Nederland, maar ook het buitenland. Ideaal om je kansen te vergroten, want hier vind je vacatures in meer dan 60 landen. Handig als het je niet uitmaakt waar je werkt, maar je bijvoorbeeld graag voor een specifieke werkgever wilt werken. Je kunt hiervoor een melding instellen om het meteen te weten als er nieuwe vacatures bij dit bedrijf zijn.

Indeed is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Young Capital: perfect voor prille zoektocht

Ben je net klaar met je opleiding? Dan is Young Capital ideaal om een passende baan te vinden. Deze app specialiseert zich in startersfuncties in uiteenlopende branches en vakgebieden. Ook is de app ideaal voor het vinden van een mooie stage of leuk vakantiewerk.

Young Capital is gratis te downloaden voor Android en iOS.

LinkedIn: musthave voor de carrièretijger

vacatures zoeken linkedinLinkedIn is meer dan een app om vacatures te zoeken. Het is een zakelijk sociaal netwerk. Je kunt je hier verbinden met collega’s en andere mensen die je kent via je werk. Handig om een (digitaal) netwerk op te bouwen. Daarnaast is de app handig om vacatures te zoeken, omdat veel bedrijven ook op LinkedIn vacatures neerzetten. Je kansen vergroten? Daarvoor is LinkedIn ook geschikt. Op je profiel kun je namelijk veel meer neerzetten dan alleen je CV. Je kunt berichten plaatsen om je visie op jouw beroep te delen, bijvoorbeeld. Of je succesverhalen delen.

LinkedIn is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Glassdoor: vacature zoeken en salaris checken

vacatures zoeken salaris checkenGlassdoor is bij het zoeken naar vacatures slim om bij de hand te houden. Met deze app krijg je namelijk alvast een inkijkje in het bedrijf dat de vacature plaatst. Zo krijg je een salarisindicatie en delen mensen die het bedrijf goed kennen hun ervaringen. Ideaal om een gevoel te krijgen bij het bedrijf waarvan je een interessante vacature zag. Dan weet je of de baan bij je past en ben je extra goed voorbereid voor een eventueel sollicitatiegesprek.

Glassdoor is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Vacature gevonden? Solliciteren maar!

vacatures zoeken gevondenEen nieuwe baan vinden: je zoektocht hiervoor begint bij het zoeken naar vacatures. Met veel vacature apps kun je instellen dat je meldingen wilt ontvangen. Zo krijg je bijvoorbeeld elke week per mail een lijst met voor jou interessante vacatures. Handig, want zo ben je niet zelf urenlang aan het speuren naar de perfecte baan en het kost je ook bijna geen MB’s van je Sim Only internetbundel.

Een vacature gevonden waarop je wilt reageren? Dan is het tijd om in de pen te klimmen. Bij het schrijven van een sollicitatiebrief is het altijd goed om eerlijk te zijn, maar probeer je pluspunten natuurlijk zo goed mogelijk te verwoorden en onderbouwen. Een net CV hoort daar natuurlijk ook bij! Tip: daar helpt de CV Maken-app (gratis voor Android en iOS) je mee. Succes met het vacatures zoeken!

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.