.

Oliebollenbakker
Terug naar overzicht
12,627x gelezen

Wie heeft de emotionele oliebollenbakker nou niet gezien op het nieuws? Het Simyo Social team wilde hem graag een hart onder de riem steken, door oliebollen te kopen en een Simyo keukenschort te geven.

'Slechtste' oliebollenbakker van Amsterdam

OliebollenbakkerEind december brak de oliebollenbakker Alfred Kroeze van Bakkerij Venekamp menig harten. De langverwachte uitslag van de AD oliebollentest was niet zoals hij gehoopt had. Zijn oliebollen bleken de slechtste van Amsterdam. En dat terwijl hij al 45 jaar ervaring heeft! In een interview met AT5 reageerde hij geëmotioneerd op dit nieuws, ‘Volgend jaar sta ik op nummer 1, wat er ook gebeurt’. Dit fragment ging viraal.

Het Simyo Social team wilde hem een hart onder de riem steken. En zo reisden we naar de Ferdinand Bolstraat om oliebollen te halen voor het hele team. Eenmaal aangekomen was het ontzettend druk in de bakkerij. Allerlei mensen kwamen Alfred steunen. Natuurlijk zijn we niet met lege handen gegaan. We hadden een toepasselijk cadeau mee: een Simyo keukenschort. Zijn reactie hierop was onbetaalbaar, ‘Ik hou ‘m de hele dag ân’!

Cameraploegen in de bakkerij

Op het moment dat we de enorm drukke bakkerij uitliepen, kwam een cameraploeg binnen. Het was ons niet duidelijk voor wie de ploeg werkte, maar we zochten er niet veel achter. Eenmaal aangekomen op ons werkplek hebben we enorm genoten van de oliebollen. Voor ons zijn ze zeker een 1e plek waard!

Nietsvermoedend keken we aan het begin van de avond naar RTL Nieuws, totdat we ineens iets zagen wat ons heel bekend voorkwam. Is dat nou Alfred? Met zijn Simyo keukenschort aan? Na deze uitzending stond hij op alle landelijke nieuwssites met zijn Simyo schort aan! Alfred is een man van zijn woord. Hij hield zijn schort de hele dag ân’! Volgend jaar gaan we weer langs, want dan is Alfred écht nummer 1. Bekijk hieronder het fragment van RTL Nieuws.

https://youtu.be/iOsRk33R1fE

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.