.

Sim Only visual
Terug naar overzicht
15,448x gelezen

Een Sim Only abonnement heeft niet altijd dezelfde abonnementsduur. Het is maandelijks opzegbaar of staat voor een jaar of langer vast. Wat zijn de voordelen van elke abonnementsduur? Je leest het in dit artikel.

Wat is dat eigenlijk, Sim Only?

Simyo Sim OnlySim Only is een telefoonabonnement waarmee je mobiel kunt bellen, sms’en en internetten. Je provider geeft je bij deze abonnementsvorm alleen een simkaart. Zelf zorg je voor een smartphone of mobiele telefoon. Sim Only is maandelijks opzegbaar of heeft de duur van een jaar of langer.

Nergens aan vast met maandelijks opzegbare Sim Only

Deze Sim Only vorm kun je elke maand opzeggen. Wil je het abonnement laten doorlopen? Dan hoef je niets te doen, want dit gebeurt automatisch.

Een Sim Only jaarabonnement: zo zit dat!

Simyo Prepaid verschilHet vastzetten van Sim Only betekent dat je voor een bepaalde periode het Sim Only abonnement niet kunt opzeggen. Dit is doorgaans voor één of twee jaar. Daarmee krijgt je abonnement een einddatum. Tot de einddatum kun je het Sim Only abonnement niet opzeggen. Daarna houdt je abonnement niet op, maar loopt het automatisch door en is het maandelijks opzegbaar. Je kunt dan ook opnieuw een jaarabonnement nemen.

Sim Only bij Simyo

Sim Only van Simyo is maandelijks opzegbaar, maar als je tevreden bent kun je ook kiezen voor een jaarcontract. Je kunt je abonnement dan niet maandelijks opzeggen, maar betaalt dan minder voor je bundels.

Het verschil tussen maandelijks opzegbaar en een jaarcontract

Simyo smartphoneEr zijn twee belangrijke verschillen tussen maandelijks opzegbare Sim Only en een jaarabonnement: de lengte van het abonnement en de tarieven. Maandelijks opzegbare Sim Only kun je – zoals de naam al zegt - elke maand opzeggen, een abonnement dat een jaar duurt niet. Daar staat tegenover dat de tarieven bij Sim Only met een jaarabonnement lager zijn dan bij de maandelijks opzegbare variant.

Wat de verschillen in tarieven bij Simyo precies zijn? Je ziet ze hieronder!

sim only maandelijks opzegbaar jaarcontract tarieven simyo

Waarom zou ik voor maandelijks opzegbaar kiezen?

Maandelijks opzegbare Sim Only is ideaal als je nergens aan vast wil zitten. Je kunt het abonnement immers elke maand opzeggen. Dit is handig als je niet zeker weet of Sim Only bij je past of als je een provider eerst wil uitproberen voordat je een jaarabonnement neemt.

Waarom zou ik een jaarabonnement Sim Only nemen?

simyo hoe zit datJe kunt Sim Only voor een jaar vastzetten als je tevreden bent met je provider en als je Sim Only een prettige abonnementsvorm vindt. Je bent dan waarschijnlijk toch niet van plan om over te stappen op een andere provider. Dan betaal je immers aansluitingskosten en weet je van tevoren niet of je net zo tevreden bent als bij je huidige provider. Bij een jaarabonnement zijn je maandlasten lager dan bij een maandelijks opzegbaar abonnement. Bovendien wordt loyaliteit beloond. Zet jij je Sim Only voor het tweede jaar op rij vast? Bij Simyo ontvang je dan nog meer korting op je belbundel en krijg je gratis MB’s.

Sim Only van Simyo: altijd maandelijks aanpasbaar

Simyo bundel maandelijks wijzigenHet maakt niet uit of je abonnement maandelijks opzegbaar is of de duur van een jaar heeft. Met Sim Only van Simyo kun je elke maand je bundels aanpassen. Ook bij een jaarcontract bepaal je dus elke maand je eigen genoeg. In dit artikel lees je wat de voordelen zijn van bundels aanpassen. Je past je bundels gratis naar boven en beneden aan via Mijn Simyo en de Mijn Simyo app. Handig!

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.