Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

online magazines lezen
Terug naar overzicht
1,649x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Favoriete apps | Slimme tips |

Nooit meer tijdschriften meeslepen: online magazines lezen!

Ah, vakantie! Hét moment om eens rustig een blaadje te lezen. Heb je alleen geen ruimte in je koffer meer om magazines mee te nemen? Goed nieuws! Je kunt ook online magazines lezen. En met een Sim Only abonnement van Simyo kun je hiervoor in de hele EU je internetbundel gebruiken. Wij praten je bij over online lezen.

Online magazines lezen, hoe werkt dat?

hoe werkt online magazines lezenOp je telefoon of tablet kun je op verschillende manieren online magazines lezen. Bijvoorbeeld door het tijdschrift te downloaden van de website. Of via een app: nóg handiger, omdat het magazine dan vaak is geoptimaliseerd voor het schermformaat van je apparaat. Zo lees je gemakkelijk de mooiste verhalen en bekijk je ook op een kleiner scherm mooie foto’s. Vooral een tablet is - met z’n grotere scherm - ideaal om online magazines te lezen. Een mooie reden om je tablet er weer eens bij te pakken.

Op welke apparaten kun je online magazines lezen?

op welke apparaten kun je online magazines lezenMet een app lees je online magazines op je smartphone of tablet. Wist je dat je ook op sommige e-readers tijdschriften kunt downloaden? Deze apparaten kun je vaak verbinden met wifi. Op die manier kun je via de digitale kiosk bladen en kranten kopen en downloaden. Nadeeltje: de meeste e-readers hebben geen kleurenscherm. Tot slot kun je ook op je computer online magazines lezen, maar geef toe: dat is net wat minder handig dan op je tablet of telefoon, toch?

Betalen voor een online abonnement, hoe werkt dat?

hoe werkt betalen voor online magazines lezenDe meeste magazines kun je online lezen met een abonnement. Net als bij Spotify en Netflix. Dit abonnement betaal je bijvoorbeeld via iDeal of Apple Pay en wordt maandelijks afgeschreven. Vaak zijn deze abonnementen ook maandelijks opzegbaar. Handig, want dan kun je na jouw vakantie de dienst weer opzeggen. Dat scheelt weer mooi op het vakantiebudget!

Apps om online te lezen

Je kunt magazines het handigste online lezen via een app. In deze apps zijn de formaten van het blad op je scherm aangepast en hoef je dus niet telkens in en uit te zoomen. Wij zochten de beste online magazine apps voor je uit!

Blendle

online magazines lezen apps blendleZeg je online lezen, dan zeg je Blendle. Deze oer-Hollandse app begon als dienst waarbij je losse artikelen tegen betaling kon lezen. Nu is het een abonnementsdienst voor 9,99 euro per maand. Hierbij kun je elke dag een nieuwe selectie lezen uit titels die aansluiten op jouw interesses. Van een longread in de Harper’s Bazaar tot een interessant tech-artikel in Kijk. En van een opiniestuk in Vrij Nederland tot de laatste transfernieuwtjes in Voetbal International.

Blendle is te downloaden voor Android en iOS.

Readly

online magazines lezen apps readlyReadly noemt zichzelf de Spotify voor magazines. Waarom? Vanwege het enorme aanbod van 4000 magazines waar je onbeperkt toegang tot krijgt. Hier zitten ook veel internationale, Engelstalige tijdschriften tussen. Een abonnement is de eerste twee maanden 99 cent, daarna 9,99 euro per maand. Bekende titels? Quest, Rolling Stone, Vogue, National Geographic en Quote. Oftewel: voor ieder wat wils.

Readly is te downloaden voor Android en iOS. Heb je een Amazon Kindle Fire? Ook daar is een app voor.

Tijdschrift.nl

Met de Tijdschrift.nl heb je keuze uit meer dan 75 Nederlandse tijdschriften van de uitgever Sanoma. Met titels als Panorama, Linda, Nieuwe Revu en Donald Duck lijkt deze app het ideale vakantie-aanbod aan magazines voor het hele gezin te hebben. Handige extra? De mogelijkheid om tijdschriften eerst te downloaden en deze later te lezen. Mooie databespaartip! De eerste maand is gratis, daarna kost het 9,99 euro per maand.

Tijdschrift.nl is te downloaden voor Android en iOS.

MagZine

online magazines lezen apps magzineTot 40 procent goedkoper dan in de winkel en geen abonnementsdienst. Ja, MagZine werkt écht anders dan Blendle, Readly en Tijdschrift.nl. Je betaalt dus per los tijdschrift. Net als in de winkel. En omdat je deze alleen als e-magazine koopt, krijg je korting. Je zit dus niet vast aan een abonnementsdienst. Wel zo fijn als je een specifiek blad zoekt. Bekendere titels uit het MagZine-aanbod: Party, Men’s Health, iCreate, TopGear Magazine, Elle en VTBL.

MagZine is te downloaden voor Android en iOS.

Hoeveel MB’s verbruik je met online magazines lezen?

hoeveel dataverbruik online magazines lezenHet verschilt per type magazine en artikel hoeveel MB’s je van je Sim Only abonnement verbruikt. Het ene blad heeft meer afbeeldingen dan het ander en is daardoor waarschijnlijk groter qua bestandsformaat. Het downloaden van artikels met alleen tekst kost nauwelijks data. Longreads met mooie beelden kosten je meer MB’s. Tip: download deze verhalen als je met wifi bent verbonden. Zo weet je zeker dat je geen data verbruikt!

Welk magazine ga jij deze vakantie online lezen?

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.