Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

mwc simyo
Terug naar overzicht
802x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Telefoons & Tech |

De belangrijkste én leukste telefoons van het MWC 2018

Op de grootste telefoonbeurs ter wereld, het Mobile World Congress in Barcelona, toonden fabrikanten de afgelopen week het beste dat ze te bieden hebben. Wat er zoal voorbijkwam? Camera’s waarbij tijd stil lijkt te staan, een ‘bananentelefoon’ en randloze telefoons voor prikkie. Kortom, wil je je Sim Only verlengen? Dan komt er weer genoeg betaalbaars aan dat je in combinatie met een Sim Only abonnement kunt gebruiken. Reden genoeg om een kijkje met je te nemen naar al het moois dat het ‘MWC’ dit jaar te bieden had!

Wat is het Mobile World Congress?

Wat is het MWC SimyoHet Mobile World Congress (ook wel MWC genoemd) is een Tech-beurs waar fabrikanten elk jaar nieuwe telefoons en technieken presenteren. Het vindt plaats in Barcelona en is de grootste telefoonbeurs ter wereld. Op dit evenement komen jaarlijks meer dan 100.000 mensen af. Behoorlijk imposant. Zeker als je nagaat dat het MWC alleen toegankelijk is voor het bedrijfsleven en media, en dus niet voor consumenten.

De grootste aankondigingen op het MWC

Ook dit jaar pakten veel fabrikanten weer groots uit op het MWC. Dit zijn de belangrijkste aankondigingen.

Samsung Galaxy S9 en S9+: randloos ontwerp en uitgebreide cameramogelijkheden

mwc samsung galaxy s9 simyoDe Galaxy S9 en S9+ zijn de twee toptelefoons van Samsung voor dit jaar. Dat zie je er ook wel aan af. Ze hebben een modern, vrijwel randloos uiterlijk en een scherm met een ontzettend hoge Quad HD+-resolutie. Dit is twee keer zo scherp als de Full HD-resolutie van veel tv’s. De smartphone heeft krachtige hardware en veelzijdige camera’s. Hierdoor zijn de Galaxy S9 en S9+ waarschijnlijk twee van de beste telefoons van dit jaar. Daar zit wel een behoorlijk kostenplaatje aan vast: ze kosten 849 en 949 euro.

Sony Xperia XZ2 en Xperia XZ2 Compact: prima hardware en vernieuwd design

mwc sony xperia xz2 compact simyoOok Sony onthulde twee toppers op het MWC. De Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact hebben een vernieuwd ontwerp: het design is een stuk randlozer dan dat van eerdere Sony’s. De smartphones hebben een krachtige processor (de Snapdragon 845, een van de krachtigste ooit) en een indrukwekkende 19-megapixelcamera. Hiermee kun je super slowmotionvideo’s in Full HD opnemen in 960 frames per seconde. Uniek! Ook deze telefoons hebben niettemin een stevig prijskaartje: ze komen uit voor 599 euro (voor de Compact) en 799 euro (voor de Xperia XZ2).

Nokia 7 Plus: beveiligingsgarantie van Android One en goede prijs

mwc nokia 7 plus simyoEen betaalbaar alternatief voor de toppers hierboven is de Nokia 7 Plus. Deze smartphone heeft een mooi metalen ontwerp met een goed Full HD-scherm. In het apparaat zit een effectieve Snapdragon 660-processor en een riante hoeveelheid werkgeheugen: 4 GB. Groot voordeel is dat het Android One heeft, wat garandeert dat de telefoon twee jaar lang de beste beveiligingsupdates van Google krijgt! En dat voor een stuk schappelijkere prijs van 399 euro. Kortom: een telefoon om in de gaten te houden.

Dit zagen we ook nog op het MWC

Naast dure telefoons kwamen er op het MWC genoeg betaalbare modellen uit die zeker interessant zijn.

Wiko View2 en View2 Pro: futuristische ontwerp voor Sim Only-waardige prijs

mwc wiko view2 simyoDe Franse fabrikant Wiko bracht twee interessante telefoons uit, de View2 en View2 Pro. Qua uiterlijk vrijwel hetzelfde. En precies dat uiterlijk zorgt ervoor dat de Wiko’s eruit steken. Het ontwerp is namelijk heel randloos (en oké: misschien een beetje afgekeken van de iPhone X). Maar dan voor een veel lagere prijs van 199 en 299 euro. De hardware kan zich niet meten met de duurste telefoons, maar voor normaal dagelijks gebruik zijn de View2-smartphones meer dan geschikt.

Wiko bewijst met de View2 en View2 Pro dat telefoontrends best snel ook in betaalbare modellen verwerkt kunnen worden. Precies een jaar geleden ontketende Samsung met de Galaxy S8 namelijk een randloze revolutie voor smartphones. En nu brengt Wiko dus een telefoon in het lage middensegment qua prijs ook zo’n randloos exemplaar uit. Leuk om te zien!

Android Go-smartphones: snel en goedkoop

mwc alcatel 1x simyoNog iets dat regelmatig op het MWC voorbijkwam: Android Go-telefoons! En dat is mooi, want Android Go is een afgeslankte versie van Android speciaal voor goedkopere smartphones met minder krachtige hardware. Ook deze telefoons werken dankzij Android Go heel snel en vloeiend. En daardoor worden de aller betaalbaarste smartphones van rond de 100 euro een stuk beter. Voorbeelden van Android Go-telefoons die op het MWC debuteerden: de Alcatel 1X en Nokia 1.

De bananentelefoon van Nokia: Nokia 8810!

mwc nokia 8810 simyoHet MWC staat bol van de aankondigingen van nieuwe toptelefoons en fabrikanten kijken vooral naar de toekomst. Toch verscheen er ook een wel heel bijzonder retromodel. HMD, de fabrikant van Nokia-telefoons, bracht namelijk een nieuwe versie uit van de legendarische Nokia 8810. Dit is de ‘futuristische’ slidertelefoon die je misschien wel kent uit de film The Matrix. HMD doet met dit legendarische model hetzelfde als wat het vorig jaar met de Nokia 3310 deed: een legendarisch model in een modern jasje uitbrengen.

De nieuwe Nokia 8810 lijkt veel op het originele model uit 1996, maar biedt wel allerlei nieuwe functies. Het is weliswaar geen smartphone, maar toch staan er een aantal onmisbare apps op. Hieronder ook Facebook en een internetbrowser en naar verwachting komen er binnenkort nieuwe populaire apps op de telefoon te staan. De Nokia 8810 komt onder andere uit in het bananengeel en lijkt daarmee, door zijn gebolde vorm, net een bananentelefoon! En het mooie is: hij komt voor 95 euro op de markt.

Een mooi begin van 2018

MWC mooi begin van 2018 SimyoOp het MWC kwamen veel betaalbare telefoons uit met technieken en functies die tot voor kort alleen waren weggelegd voor de allerduurste telefoons. En dat is goed nieuws als je een nieuw, betaalbaar toestel voor bij het beste Sim Only abonnement zoekt. Inmiddels kun je voor een mooie, scherpe prijs ook ‘premium’ toestellen kopen met van alles erop en eraan. Denk bijvoorbeeld aan het randloze ontwerp van de Wiko View2. Of de vingerafdruksensors in talloze nieuwe ‘midrangers’. Of gezichtsherkenning in betaalbare modellen. Dit soort mogelijkheden zijn dus alláng niet meer alleen voorbestemd voor smartphones die je een half maandsalaris kosten.

Wat vind jij de mooiste techniek of functie die nu in een betaalbare smartphone zit?

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.