Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 juli 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 juli) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

hardloop apps
Terug naar overzicht
269x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Favoriete apps | Sim only | Telefoons & Tech |

Fit en vitaal met deze workout- en hardloop-apps

Ooit spijt gehad van een rondje hardlopen? Grote kans van niet. Toch is het vaak lastig consequent te sporten om genoeg beweging te pakken. Zeker nu de sportschool dicht is. Met deze workout- en hardloop-apps beweeg je genoeg, eet je gezond én houd je dit nog vol ook. Ready? Set. Go!

Gezond sporten, wat komt daar bij kijken?

gezond sportenSporten is gezond, maar hoe sport je op een gezonde manier? Goed materiaal is heel belangrijk. Zeker met hardlopen. Koop daarom goede hardloopschoenen bij een speciaalzaak. Deze zijn niet duurder dan gewone hardloopschoenen en een medewerker analyseert je manier van rennen. Op die manier koop je hardloopschoenen die passen bij je loopstijl en voorkom je blessures.

Waarom een schema zoeken handig is

hardloop app schemaIedereen kan zijn sportkleding aantrekken om te gaan sporten, maar hoe zorg je dat je snel resultaat merkt? Een schema helpt daarbij. Hiermee is geen sessie hetzelfde, bijvoorbeeld omdat je de ene keer een intervaltraining hebt en de andere keer langer moet rennen op een langzamer tempo. Onder andere Run2Day heeft dit soort handige hardloopschema’s voor elke afstand. Op die manier werk je naar een doel toe en weet je precies wat je wanneer moet rennen.

Goede workout- en hardloop-apps

Meten is weten. Op die manier merk je ook meteen wanneer je fitter wordt en sneller gaat. Een betere motivatie is er niet, toch? Deze workout-apps kunnen we je van harte aanbevelen!

MyFitnessPal CalorieënTeller: focus op voeding

myfitnesspal calorieënteller appVoor goede prestaties is gezonde voeding nodig. Deze app helpt je daarbij, want met de MyFitnessPal CalorieënTeller-app houd je bij wat je eet en hoeveel calorieën je daarmee tot je neemt. Handig als je gaat sporten om af te vallen. Bonuspunten scoort de app met zijn gepersonaliseerde dieetprofiel, waarmee je precies weet welke voeding voor jou het beste is. Via het forum kun je tips lezen en ervaringen delen met anderen.

De CalorieënTeller van MyFitnessPal is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Lifesum: zo blijf je genoeg drinken

lifesum genoeg drinken appNog een fijn ingrediënt om goed te presteren tijdens het sporten? Elke dag genoeg water drinken! Volwassenen moeten ongeveer twee liter per dag drinken. Lifesum herinnert je daaraan. Door genoeg water te drinken, voert je lichaam afvalstoffen beter af en presteer je beter.

Lifesum is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Fitness & Bodybuilding: je eigen workout-app om binnen te sporten

fitness bodybuilding appIs het buiten rotweer en heb je geen zin om in de regen te rennen? Gymbook is een workout-app om binnen te sporten, met workoutroutines en oefeningen. Met deze app houd je je activiteiten bij en analyseer je ze. Handig: je ziet in de app precies hoe je de oefeningen moet uitvoeren. Zo weet je zeker dat je het goed doet en dat je inspanningen niet voor niets zijn!

Fitness & Bodybuilding is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Strava: handige workout-app voor rennen en fietsen

strava workout app hardloop appStrava is een zeer goede hardloop-app. Net als bijvoorbeeld Runkeeper. Strava heeft als verschil dat het extra goed is in het bijhouden van je beweging als je fietst of zwemt. Mits je hiervoor een waterdichte smartwatch of activity tracker hebt. In de app houd je activiteiten bij en zie je hoeveel calorieën je verbrandt. Ons advies: probeer zowel Runkeeper en Strava uit om te zien welke je het fijnst vindt werken. De apps houden je locatie bij via gps en verbruiken daardoor geen data van je Sim Only internetbundel.

Strava is gratis te downloaden voor Android en iOS.

7 minute work-out: elke dag snel klaar met genoeg beweging

7 minute workout appGeen zin in urenlange fietssessies of een hardlooptraining waaraan je de halve avond kwijt bent? Dan is de 7 minute work-out app wel wat voor jou. Perfect als je niet te veel tijd kwijt wilt zijn aan sporten. Elke dag volg je met deze workout-app een sessie van 7 minuten. Hierin moet je flink aan de bak en spierpijn is onvermijdelijk. Je zult daarom ook snel het resultaat merken. Het stimuleert je echt om dagelijks een workout te volgen. Video’s leggen de oefeningen uit en dat maakt het makkelijk om te beginnen. Succes!

7 minute work-out is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Workout-apps en dataverbruik: hoe zit dat?

dataverbruik hardloop appNeem je je telefoon mee tijdens het sporten om je activiteit vast te leggen? Slim! Zo meet je je prestaties en zie je na verloop van tijd de vooruitgang. Goed om te weten: workout- en hardloop-apps verbruiken niet tot weinig data van je Sim Only internetbundel. Je locatie wordt gevolgd via gps en dat verbruikt geen data. Zorg je wel voor een hoesje die je telefoon eventueel beschermt tegen regen of vallen? Dan gaat je telefoon langer mee!

Succes! Met welke activiteit ga jij beginnen? Wordt het rennen, fietsen of toch een workout vanuit huis?

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.