Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dit noemen we ook wel dual sim. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 9 augustus tot en met 30 september 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 9 augustus tot en met 30 september 2021) kiest voor een internetbundel van 6 of 15 GB, krijg je gratis extra gigabytes (4 GB bij 6 GB en 5 GB bij 15 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Slimme telefoonhoesjes maken je smartphone nog slimmer
Terug naar overzicht
3,573x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Slimme gadgets |

Met deze bijzondere telefoonhoesjes wordt je smartphone nóg slimmer

Iedereen kent wel de telefoonhoesjes waar je pasjes in kunt doen, of met een ring eraan zodat je ‘m niet zo makkelijk laat vallen. Maar wist je dat er ook hoezen zijn die je telefoon extra superslimme functies geven? Van een hoesje-en-selfiedrone-in-één tot een case met verwisselbare lenzen voor je camera: met deze 5 bijzondere telefoonhoesjes wordt jouw smartphone nóg een stuk slimmer.

Magnet Privacy Cover: tegen buren die ongewenst gluren

Het magnetische telefoonhoesje Magnet Privacy Cover beschermt niet alleen je telefoon, maar ook je privacy. Na het plaatsen van het hoesje is het scherm van je telefoon namelijk alleen nog maar te lezen als je ‘m recht voor je gezicht houdt. Kijkt iemand naast je mee? Dan is het scherm voor hem of haar volledig zwart en dus niet leesbaar. Handig als je in de trein een pikant WhatsAppje leest of tijdens een saaie vergadering je privémail checkt!

Of ‘ie mooi is? Oordeel zelf! En als anderen mensen vinden van niet, zullen ze in ieder geval nog minder snel op je telefoon kijken :-).

bijzondere telefoonhoesjes

De Magnet Privacy Cover (bron: telefoonwebshop.nl)

De Magnet Privacy Cover is verkrijgbaar voor 24,95 euro op telefoonwebshop.nl.

Selfly: dit cameradronehoesje is een hoogvlieger

Een telefoonhoesje dat wegvliegt om een foto van jou te maken… Of wij ze zien vliegen? Nee hoor. Hoewel, wél als het gaat om de Selfly, een smartphonehoesje met uitneembare cameradrone waarmee je smartphone opstijgt om een (5 megapixel) foto of (720p) video van jou te maken. Het grote voordeel? Je beschikt altijd over een drone met camera, maar hoeft geen apart vliegmachientje mee te nemen.

bijzondere telefoonhoesjes

De Selfly (bron: www.selfly.camera)

De Selfly-app gebruikt de rekenkracht van je telefoon en heeft dus zelf geen dure computeronderdelen nodig. Je kunt de cameradrone handmatig besturen óf ‘m automatisch al je bewegingen laten vastleggen. Toegegeven: het is een toffe gadget en je komt met leuke beelden thuis, maar zoals je in deze videoreview kunt zien, zul je er geen Oscar mee winnen.

De Selfly is verkrijgbaar voor zo’n 90 euro via selfly.camera of amazon.com.

i-BLADES Smartcase: extra IQ-punten voor je smartphone

We kenden al de Smart Battery Case voor iPhone, oftewel een hoesje voor extra batterijcapaciteit. Denk bij de i-BLADES Smartcase ook in die richting, maar dan is ‘ie nog veel slimmer. Op dit smartphonehoesje kun je namelijk – wanneer het uitkomt – een extra element klikken dat functies toevoegt aan je telefoon. Zoals meer batterijcapaciteit, extra geheugen, een micro SD-slot en nieuwe sensoren.

Klinkt allemaal fantastisch op papier, maar deze gebruiker wijst erop dat de bijbehorende app helaas wat storingen geeft en dat de batterijcapaciteit beperkt is. De i-BLADES Smartcase is beschikbaar voor Samsung Galaxy S, iPhone en Pixel.

bijzondere telefoonhoesjes

i-BLADES Smartcase met batterij, geheugen en SD-kaartlezer (bron: i-blades.com)

 De i-BLADES is verkrijgbaar voor ongeveer 90 tot 125 euro via i-blades.com.

Asjemenou, een hoesje met een vouw

Opvouwbare telefoons beleven in 2020 hun definitieve doorbraak, zo voorspelden we eerder. Aan een opvouwbare telefoon heb je natuurlijk weinig als je hoesje niet kan meevouwen. De oplossing? Hoesjes die kunnen buigen doordat ze een scharnier hebben, uit rekbaar materiaal bestaan of simpelweg twee delen bevatten. Samsung heeft bijvoorbeeld een (zeer prijzig) hoesje uit twee delen voor de Galaxy Z Flip en hoesjesmerk OtterBox heeft patenten aangevraagd voor covers met scharnieren en rekbare materialen.

LG heeft met de G8X ThinQ smartphone een inventieve tegenhanger uitgevonden voor de hoesjesuitdaging van opvouwbare telefoons. Het idee van opvouwbare telefoons is dat je beschikt over twee schermen, wat onder meer handig is voor multitasken. Bij de G8X ThinQ kun je het tweede scherm, dat in een hoes zit, naar hartenlust op- of afklikken, afhankelijk van wanneer jij wilt multitasken.

Het tweede scherm is een leuke extra, maar verder steekt deze smartphone volgens recensiesites niet uit boven de massa. Ook goed om op te merken: wil je de twee schermen als één groot scherm gebruiken, houd er dan rekening dat er een zwarte balk tussen de twee schermen zit.

bijzondere telefoonhoesjes

De LG G8X ThinQ (bron: lg.com)

De LG G8X ThinQ is voor zo’n 600-800 euro verkrijgbaar via o.a. bol.com en belsimpel.nl.

Revolver Lens: als je graag de mooiste foto’s schiet

Lenzen voor smartphonecamera’s zijn redelijk gemeengoed. Het revolutionaire van de Revolver Lens schuilt erin dat het een smartphonehoesje is waarop je verschillende lenzen kunt vastklikken. Denk aan een macro-, fisheye- of telefotolens. Het werkt simpel: kwestie van opzetstukje erop draaien en de lens uitklappen. Eén set bevat – naast het hoesje – doorgaans 4 of 6 verschillende lenzen.

Zijn er ook nadelen? Helaas wel. Het hoesje is vrij fors, bovendien is het lenzenopzetstuk redelijk zwaar en dik. Maar ach, je moet maar zo denken: het is nog altijd minder gedoe dan een aparte camera meezeulen. Nog een minpunt: de Revolver Lens is niet meer beschikbaar voor de allernieuwste telefoons.

GIF bijzondere telefoonhoesjes

De Revolver Lens M Series (bron: ztylus.com)

De Revolver Lens is verkrijgbaar voor zo’n 40 tot 70 euro via ztylus.com.

Tot slot: met deze hoes ben je spionageproof

Edward Snowden kennen we nog van zijn onthulling dat de Amerikaanse geheime dienst NSA wereldwijd op massale schaal online communicatie aftapt. Deze klokkenluider heeft een concept ontwikkeld voor een 100% afluisterproof telefoonhoesje. Waarom is dit nodig? Nou, Snowden onthulde tevens dat smartphones die in de vliegtuigmodus of zelfs uit staan, nog steeds kunnen worden afgetapt.

Het telefoonhoesje van Snowden, dat de werktitel ‘introspection engine’ heeft meegekregen en nog niet wordt geproduceerd, kan de elektrische signalen van je antenne lezen en zo checken of je telefoon signalen via wifi, bluetooth en andere radioverbindingen uitzendt. Ook als je denkt dat al deze verbindingen uit staan, zou je op papier namelijk nog afgeluisterd kunnen worden.

bijzondere telefoonhoesjes

De introspection engine (bron: tjoe.org/pub/direct-radio-introspection)

De introspection engine wordt nog niet geproduceerd.

Wat lijkt jou het handigste hoesje?

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.