Stuur een chatbericht

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Doordeweeks zitten wij van 09:00-20:00 klaar om direct te reageren op jouw berichtjes. En in het weekend van 10:00-17:00.

Bel ons als je er echt niet uit komt

Wij spreken je graag! Daarom zijn we doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 09:00-17:30. Hieronder vind je het juiste nummer:

  • Als je Simyo klant bent: bel 1200 (gratis met je Simyo nummer)
  • Als je geen klant bent: bel 0800-8007 (gratis voor iedereen)
  • Als je in het buitenland bent: bel +31 20 2003007 (lokaal tarief en kosten van je abonnement)

Stel je vraag via WhatsApp

Snel antwoord op je vraag? Stuur ons een appje en we helpen je binnen 15 minuten! Op werkdagen zitten we van 9:00 tot 20:00 voor je klaar. In het weekend van 10:00 tot 17:00.

Hoe werkt het?

Voeg ons nummer 0651000054 toe aan je contacten op je telefoon Stuur ons een berichtje. Vermeld daarin meteen je naam, adres en geboortedatum, dan kunnen we je nog sneller helpen.

Goed om te weten

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling.

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Dat snappen wij maar al te goed. We regelen het graag voor je. En helemaal gratis.

Als de aanvraag voor nummerbehoud is goedgekeurd, wordt je aansluiting bij je vorige provider automatisch opgezegd.


Je kunt altijd nummerbehoud aanvragen. Nummerbehoud zelf is gratis. Als je je abonnement al opzegt voordat je contract is afgelopen, dan kan de provider een afkoopsom in rekening brengen voor de resterende maanden. Vanaf 120 dagen voor het einde van het contract zorgen we er automatisch voor dat we het nummerbehoud aan het einde van het contract en je opzegtermijn aanvragen.

Dat kan! Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Je wijzigt je bundels op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo App. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Van student tot ouders en kinderen, die flexibiliteit is ideaal voor iedereen!

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen (zone 1). Je kan dus bellen, sms’en en internetten vanuit je bundel, precies zoals je thuis gewend bent. Zijn je bundels op? Dan kan je extra minuten of MB’s bijkopen. Zo kan je weer zorgeloos vanuit je bundel bellen, sms’en en internetten. En voorkom je kosten buiten je bundel.

Let op: Bellen vanuit Nederland naar een buitenlands nummer in de EU valt niet binnen de bundel. Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren. Je betaalt hiervoor het buitenbundeltarief van € 0,23 per minuut. Zie onze tarievenpagina voor meer informatie.

Downloaden doe je maximaal met 256 Mbps, uploaden met maximaal 150 Mbps. Is je telefoon niet 4G ready? Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G. De snelheid in de praktijk is afhankelijk van het type telefoon, de drukte op een zendmast en van de dekking in het gebied.

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Controleer hier de dekking in jouw regio.

eSIM is een digitale simkaart. Je hebt dus geen plastic kaartje meer nodig om te kunnen bellen, internetten of sms’en. Handig en slim! eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie.

De voordelen van eSIM

eSIM heb je snel geïnstalleerd op je telefoon. Je hoeft niet meer te wachten tot je simkaart in je brievenbus valt, want je kan het gewoon installeren via de Mijn Simyo app. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon. Zo kan je er dus voor kiezen om twee nummers op één telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer én een nummer met een fysieke simkaart. Dat is handig voor het schakelen tussen werk- en privénummers, of voor als je een lokale simkaart in het buitenland wil gebruiken. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Het is snel, makkelijk en handig!

Hoe werkt het?

Je activeert eSIM eenvoudig met de Mijn Simyo app. Nieuw bij Simyo? Je krijgt je inloggegevens vlak nadat je je bestelling geplaatst hebt. Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet verschijnen. Wij helpen je stap voor stap met de installatie van eSIM.

Heb je al een Simyo nummer? Dan log je in op de Mijn Simyo app. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart. Klik dan op ‘Activeer eSIM’ en je kan beginnen met de installatie!

Wordt eSIM op mijn telefoon ondersteund?

Welke telefoons Simyo eSIM ondersteunen kan je vinden op eSIM pagina. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten!

Hoeveel kost eSIM?

Helemaal niets! Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. Dat is dus mooi meegenomen!

Kan ik eSIM gebruiken op mijn smartwatch?

Op dit moment ondersteunen we deze functie nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze informatie bijgewerkt wordt zodra dit verandert.

Wil je nog meer weten?

Op eSIM pagina vind je alles over eSIM.

De actie is geldig van 1 april tot en met 31 mei 2021.

  • Als je tijdens de actieperiode (van 1 april tot en met 31 mei) kiest voor een internetbundel van 6 of 10 GB, krijg je gratis extra gigabytes (2 GB bij 6 GB en 5 GB bij 10 GB), tot je zelf van bundels wisselt. Als je na de actieperiode van bundels wisselt, kies je uit de bundels die we op dat moment aanbieden.
  • Als je tijdens de actieperiode een nieuwe bestelling plaatst, betaal je geen aansluitkosten.
  • De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten. Als bestaande Simyo klant kan je de actiebundels kiezen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.
  • Simyo behoudt het recht om deze actievoorwaarden en actietarieven tussentijds te wijzigen.

Met Simyo Prepaid kan je je beltegoed op verschillende manieren opwaarderen. Je kan gebruik maken van onze snelle opwaardeerpagina. Je kan ook inloggen op Mijn Simyo of de Mijn Simyo app en opwaarderen via het tabblad Overzicht.

Het minimumbedrag waarmee je op kan waarderen is € 10, -. Na betaling waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op. Je beltegoed is onbeperkt geldig, zolang je simkaart actief is. Lees hier hoe je jouw simkaart actief houdt.

Je beltegoed kan je 24 uur per dag online controleren. Dat doe je eenvoudig op Mijn Simyo of via de Mijn Simyo app. Nog geen Mijn Simyo app? Download ‘m in de App Store of de Google Play Store. Let op: het is niet mogelijk om via een telefoonnummer je beltegoed op te vragen.

Met je Prepaid simkaart kan je overal ter wereld bellen. Binnen de EU en een aantal andere landen (zone 1) bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt.

Internetten met je Prepaid simkaart kan overal ter wereld. Daarvoor moet je wel een internetbundel activeren op Mijn Simyo of in de Mijn Simyo app. Deze bundels zijn altijd 30 dagen geldig.

Binnen de EU kan je de internetbundel gebruiken, precies zoals in Nederland. Meer informatie over internetten in het buitenland vind je hier.

eSIM is beschikbaar voor iedereen met een Sim Only abonnement. Of je al jaren gebruikmaakt van Sim Only of juist net aanschuift: eSIM is een optie voor jou. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM. Daarover lees je hieronder meer. Alleen de allernieuwste smartphones ondersteunen eSIM. Het is daarom slim om eerst te checken of jouw telefoon geschikt is. Is je smartphone geschikt? Dan kan je aan de slag!

Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Er worden steeds meer toestellen aan de lijst toegevoegd waarop je eSIM wel kan gebruiken. Hou deze pagina dus in de gaten. Hieronder vind je een lijst met de toestellen die we ondersteunen:

Apple:
iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 11, iPhone 11 Pro.

Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM! Als je smartphone geschikt is voor eSIM, kan je op de Mijn Simyo app via Instellingen - Simkaart klikken op ‘Activeer eSIM’. Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Die heb je dan niet meer nodig.

Je betaalt niets extra voor eSIM! Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Je betaalt geen extra kosten voor eSIM. Ook voor onze bestaande klanten geldt dat je kosteloos je plastic simkaartje om kan ruilen voor eSIM.

Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Wij zorgen ervoor dat deze pagina up to date blijft. Hou deze pagina in de gaten voor nieuws voor eSIM op je Apple Watch.

.

Agenda apps
Terug naar overzicht
26,239x gelezen
+0
+0
Terug naar overzicht
Favoriete apps |

Zo houd je het overzicht: 5 handige agenda-apps

Nog maar even en we gaan het nieuwe jaar in! Om in 2021 je privé-activiteiten gestructureerd te houden naast je werktaken hebben we enkele agenda-apps voor je uitgezocht. Zo hoef je nooit meer een Zoom-borrel of een FaceTime-koffiedate af te zeggen. Na het lezen van dit blog maak jij geen dubbele afspraken meer!

Agenda-apps: al je afspraken overzichtelijk op je telefoon

Online technologie helpt ons door coronatijden heen, we zetten alles op alles om met elkaar in contact te blijven. Nu het minder fysieke afspraken zijn, stapelen de online meetings elkaar op. Er is een run op webcams en wifiversterkers om met collega’s, familie en vrienden te e-meeten. Maar hoe organiseer je al die digitale afspraken? Wij zeggen, weg met de papieren agenda en hallo telefoon! Je hebt vast al eens gebruik gemaakt van de standaard kalender op je telefoon, maar je wordt pas écht een baas in plannen als je een agenda-app beheert. Dat hebben wij voor je uitgezocht: dit zijn volgens ons de vijf handigste agenda-apps.

1. Google Agenda: van mail naar afspraak

Als je al gebruik maakt van Gmail dan is de Google Agenda-app vooral mega handig voor jou. Zo worden afspraken uit je e-mail automatisch gedetecteerd en toegevoegd aan de agenda. Heb je andere dingen in te plannen? Dan maak je gemakkelijk taken en afspraken aan in de app. De agenda geeft zelfs suggesties voor titels, plaatsen en mensen die bij de afspraak of taak zouden kunnen passen. Zo bespaar je tijd en zit er direct een locatiekaart en uitnodiging bij voor jezelf en genodigden.

Google agenda

2. Any.do: alles wat je moet doen

Met de Any.do app kunnen ook taken en doelen gecreëerd worden. Het is vooral een erg handige app voor een huishouden. Zo kun je bijvoorbeeld meerdere ruimtes inrichten en gemakkelijk in elkaars agenda kijken. Erg handig voor gezinnen, studentengroepen waarin veel wordt gemultitaskt. Moet iemand last-minute het boodschappen doen overnemen? Dan kun je in de app deze taak toewijzen aan een ander. Een leuke achtergrond instellen en moeiteloos naar je volgende afspraak swipen: het design van het menu integreert naadloos in je dagelijkse telefoongebruik. Eventueel kun je je account ook upgraden voor €5,00 per maand zodat je bestanden kunt uploaden en aan je taken kunt toevoegen. Een ander voordeel van het betaalde account is dat je onbeperkt taken en doelen kunt creëren. Met een gratis account kun je er maximaal vijf creëren. Deze app is verkrijgbaar voor zowel Android als iOS.

Any.do agenda

3. Jorte Kalender: de digitale papieren agenda

Voor de mensen die stiekem een papieren agenda toch veel mooier vinden, is er Jorte. De agenda is namelijk gemakkelijk aan te passen aan persoonlijke stijl en bevat zelfs stickers. Zo kun je bijvoorbeeld digitaal een parapluutje plakken op de dag dat je een lange wandeling gaat maken of een gewichtje voor als je binnen een work-out van jezelf moet doen. Ook worden belangrijke taken in rood weergegeven. Ideaal dus voor iedereen die visueel is ingesteld. De Jorte Kalender is te downloaden voor Android en iOS.

4. Apple Calendar: altijd en overal bij de hand

Alle Apple-gebruikers komen er niet onderuit: Apple Calendar. Het staat standaard geïnstalleerd in het besturingssysteem van Apple. Wellicht niet de meest fancy agenda-app, maar wel het meest praktisch. De agenda is op elk device van Apple te openen door middel van synchronisatie. Hiervoor moet je de agenda wel van tevoren gekoppeld hebben aan je eigen iCloud-account. Je kunt ook je agenda’s delen en anderen voor activiteiten uitnodigen. Perfect voor als het gehele huishouden of vriendengroep Apple-fan is. Via dit stappenplan nodig je bijvoorbeeld eenvoudig anderen uit voor jouw online borrel.

Apple Calendar

 

5. Easy Calendar: van Hollandse bodem

De enige app in het lijstje waarvoor je moet betalen. Voor €2,29 krijg je wel, de naam verklapt het al, een agenda die makkelijk te beheren is. De in Nederland gemaakte agenda-app focust zich echt op de kern, het simpel, snel en duidelijk organiseren van je dagen. In de portretmodus zie je altijd de huidige week met afspraken die je hebt toegevoegd. Ben jij een echte vooruitplanner? Dan wil je natuurlijk liever naar een maandkalender kijken. Draai je je telefoon horizontaal om, dan verschijnt deze automatisch! Download ‘m snel via Google Play of de App Store.

Met welke agenda-app houd jij je (digitale) afspraken gestructureerd?

Stap nu over naar Simyo

In een paar eenvoudige stappen bestel jij je Simyo simkaart.