Voordelig data bijkopen

Met Sim Only van Simyo koop je voordelig extra MB’s. Maar wanneer koop je die eigenlijk? Wanneer je wilt. Het is vooral slim als je het niet redt met de MB’s in je bundel. Want als je MB’s bijkoopt, blijf je voordelig internetten en maak je geen kosten buiten je bundel.

MB's bijkopen

Voordelig internetten

Als je bundel bijna op is en het nog even duurt voordat je nieuwe bundel ingaat, is het voordelig om MB’s bij te kopen. Je betaalt per MB 1 cent en dat is dezelfde prijs die je betaalt per MB binnen je bundel (afhankelijk van de bundel die je hebt). De MB’s die je bijkoopt houden je bundel gevuld tot het einde van de maand. Zo maak je geen kosten buiten je bundel en blijf je voordelig internetten.

Onbeperkt bijkopen

Je kunt zo vaak en zo veel MB’s bijkopen als je maar wilt. Ook als je bundel nog niet op is. De MB’s die je hebt bijgekocht blijven tot het einde van de maand geldig. Dus totdat je nieuwe bundel ingaat. De kosten van je bijgekochte MB’s worden opgeteld bij je factuur.

Vaak te weinig MB’s

Heb je vaker net niet genoeg aan je MB’s? Dan zou je eens kunnen kijken of je je Sim Only internetbundel wilt aanpassen.

Wat klanten van ons vinden

Simyo klanten zijn zeer tevreden

Onze klanten waarderen ons met een 7,8

Ben al meerdere jaren klant en nooit spijt gehad. Ik bel weinig, dus veel abonnementen zijn niet aantrekkelijk voor mijn belgedrag. Goed netwerk, betrouwbaar. Voordelig tarief (prepaid zelfs voordeliger dan sommige abonnementen). Duidelijke website, no-nonsense.

- Sebastiaan

Bekijk alle 1390 ervaringen

Meer weten over ‘wat is sim only’?

Heb je nog vragen als ‘wat betekent sim only’, ga dan naar ons Forum of mail ons.

Begin nu met voordelig internetten

Supersnel mobiel internet zonder dat je eraan vastzit.

Liever geen abonnement? Kies voor Prepaid van Simyo

Ben je al klant en wil je overstappen van Prepaid naar Sim Only?
Log dan in op Mijn Simyo

Top