Beste prepaid

Als je mobiel wil bellen, is het begrijpelijk dat je goed bereik voor een betaalbaar tarief hebt. Dat geldt voor een abonnement en dat geldt ook voor Prepaid. Daarom biedt Simyo de beste Prepaid-aansluitingen, zowel op het gebied van prijs als service.

De beste prijzen betekent voordelig bellen, sms'en en internetten. Bij Simyo kun je al voor 10 cent bellen of sms'en en betaal je datzelfde bedrag voor 100 kilobyte mobiel dataverkeer. Daarnaast is er een ruime keuze aan voordelige databundels beschikbaar.

Beste prepaid

De beste service klinkt eenvoudig, maar dat is het zeker niet. Allereerst moet de netwerkdekking in orde zijn. Simyo maakt gebruik van het KPN-netwerk, dat de beste dekking en laagste storingsgevoeligheid van Nederland heeft. De beste service betekent ook dat je eenvoudig moet kunnen opwaarderen, je verbruik moet kunnen inzien en instellingen moet kunnen veranderen. Dat kan bij Simyo allemaal eenvoudig via de Mijn Simyo-app.

De beste Prepaid-provider moet ook de beste klantenservice hebben. Om dat te bereiken is de klantenservice bij Simyo gratis en efficiënt. Al onze klantenservicemedewerkers kunnen al jouw vragen beantwoorden, zodat je altijd snel geholpen bent. Omdat onze klantenservice in dezelfde ruimte zit als al onze andere afdelingen, zijn de lijntjes kort en gaat de communicatie razendsnel. U wordt dus niet van het kastje naar de muur gestuurd.

Als erkenning van onze goede service en tarieven is Simyo inmiddels meerdere malen uitgeroepen tot beste provider van Nederland. Zo riep de Consumentenbond Simyo onder andere in september en oktober 2013 uit tot beste provider op basis van klanttevredenheid. PrepaidSimkaart.net verkoos Simyo tot beste Prepaid provider van 2013, op basis van 14 criteria. Simyo biedt dus echt het beste Prepaid. Naast de beoordeling van de Consumentenbond laten onze kan klanten vaak Simyo reviews achter op onze website.