Naam wijzigen

Prepaid
Wil je de tenaamstelling veranderen van je Prepaid simkaart? Stuur dan per e-mail (klantenservice@simyo.nl) een kopie van het identiteitsbewijs van de nieuwe én oude gebruiker. Dan veranderen we de tenaamstelling en de bijbehorende persoonlijke gegevens voor je (Tip: gebruik de KopieID-app van de Rijksoverheid om een veilige kopie van de legitimatiebewijzen te maken). 

Sim Only
Ik wil het abonnement op een andere naam zetten
Je kan je Sim Only abonnement op een andere naam zetten. Bijvoorbeeld als je 18 bent geworden en je ouders je abonnementskosten niet meer voor je betalen. Dat noemen we contractovername. In dit artikel vind je alle voorwaarden en het contractovernameformulier die nodig zijn voor contractovername.

Ik wil mijn naam wijzigen
Dat regelen we voor je! We vertellen je per situatie welke documenten we van je nodig hebben. Stuur je documenten naar klantenservice@simyo.nl. 

  • Getrouwd: een kopie van je identiteitsbewijs en je trouwakte;
  • Gescheiden: een kopie van je identiteitsbewijs en je scheidingsakte;
  • Voornaam wijzigen: staat er bijvoorbeeld een spelfout in je voornaam? Stuur ons dan een kopie van je identiteitsbewijs.

(In alle gevallen kan je een veilige kopie van je identiteitsbewijs maken met de KopieID-app van de Rijksoverheid)

Let op: Het contract wat te downloaden is via Mijn Simyo wordt eenmalig opgemaakt bij de start van het Sim Only abonnement. Deze kan niet worden gewijzigd als de tenaamstelling verandert.

Help ons verbeteren. Is dit het antwoord dat je zoekt?

ja nee

Hoe kunnen we het antwoord verbeteren?

Via dit formulier kun je geen vragen stellen

Kies een optie

Bedankt voor je feedback

Kunnen we je verder helpen?

Wat zou je gedaan hebben als je het antwoord niet had gevonden?

Kies een optie

Bedankt voor je feedback

.